Temple University School of Podiatric Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Temple University School of Podiatric Medicine on täysin integroitu suureen, kattavaan yliopiston terveydenhoitojärjestelmään Philadelphiassa. TUSPM: n suurimmalla jalkaterapialaitoksella jalka- ja nilkka-instituutilla on vuosittain yli 40 000 potilasvierailua. TUSPM tarjoaa varhaista käytännön kliinistä koulutusta vuorotellen kahden tilamme kautta sekä Temppelin yliopiston terveysjärjestelmän eri puolilla.

Opiskelijamme nauttivat kaikista Temple Universityn tiloista, mukaan lukien lukuisat kirjastot, tietokonelaboratoriot sekä urheilu- ja kulttuuritapahtumat; meillä on myös Yhdysvaltojen suurin jalkalääketieteellinen kirjasto sekä kampuksella olevat asunnot opiskelijoille. Jalkalääketieteellisen koulutuksen neuvosto on hyväksynyt TUSPM: n.

TUSPM: n tehtävä ja visio

TUSPM: n tehtävä ja visio ovat olleet alusta asti huippuosaamisen koulutuksen kulmakivi. Jokaiselle jalkaterapeutille, jota opetamme ja lähetämme heidän ammattiinsa, jaamme ja seuraamme tehtävää ja visiota.

Tehtävä: Kouluttaa erittäin päteviä, eettisiä ja ammattimaisia jalkaterapiaopiskelijoita, jotka opetussuunnitelman päätyttyä ovat valmiita lisensseihin ja jatko-lääketieteelliseen koulutukseen pääsemiseen, ja edistämään jalkalääketieteen ammattia tutkimuksella, laadukkaalla potilaiden hoidolla ja yhteisöpalvelulla.

Visio: Valmistamme jalkalääketieteen jatko-lääkärit, jotka on koulutettu käyttämällä innovatiivisimpia menettelyjä ja edistynyttä tekniikkaa. Perustamme Jalka ja Nilkka -instituutin tärkeimmäksi osaamiskeskukseksi alaraajan sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa. Lisäämme alaraajan tietämystä tutkimuksella, tieteellisillä julkaisuilla ja esityksillä.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
North 8th Street,148
19107 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: