Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HUMANITEETTI, SOSIAALITieteiden ja taiteiden korkeakoulu ...

TERVETULOA kotisivullemme humanististen, yhteiskuntatieteiden ja taiteiden korkeakoulun opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan puolesta! Olemme innoissamme siitä, että olet kiinnostunut korkeakoulustamme ja ohjelmistamme.

Akateemisen ydinopetussuunnitelman luokista valitsemallesi pääalueelle, erinomaisiin pyrkimyksiin sekä perinteisessä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella löydät itsesi ainutlaatuisesti korkeakoulussamme. Korkeakoulun osastot edustavat sekä perinteisiä että uusia tietämysalueita, jotka paitsi tukevat nykyisiä kiinnostuksen kohteitasi myös auttavat sinua löytämään ja määrittelemään uusia rikastumisalueita.

Opiskelijana korkeakoulussamme opit kommunikoimaan selkeästi ja tehokkaasti, ymmärtämään kirjallisia, historiallisia, sosiologisia ja geopoliittisia kysymyksiä sekä arvostamaan ja osallistumaan kuvataiteeseen ja esittävään taiteeseen. Sinulle annetaan tilaisuudet osallistua erilaisiin kulttuuri- ja taiteellisiin tapahtumiin ja esityksiin ja uppoutua henkisen huippuosaamisen tavoitteluun, joka muokkaa elinikäisiä kokemuksiasi henkilökohtaisilla ja ammatillisilla poluilla.

Mitä nautitkin, sinulla on mahdollisuus osallistua korkeakouluun!

Ystävällisin terveisin,

William F.Kuracina, dekaani

Kollegion tehtävä

College on luovan ja taiteellisen koulutuksen paikka Texas A&M University-Commercessa ja pyrkii huippuosaamiseen ja globaaliin visioon pyrkimyksissään.

College antaa opiskelijoille mahdollisuuden kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti, ymmärtää kirjallisia, historiallisia, sosiologisia ja geopoliittisia kysymyksiä sekä arvostaa ja osallistua visuaaliseen ja esittävään taiteeseen.

Korkeakoulu palvelee opiskelijoita, tiedekuntia, henkilökuntaa, alumneja ja koko yhteisöä - alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti - ja pyrkii kohti monimuotoisuutta kaikessa toiminnassaan.

Sijainnit

Commerce

Osoite
Campbell Street,2200
75428 Commerce, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin