Texas A&M University at Galveston

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Galvestonin Texas A&M -yliopisto on lähde kaikelle ”valtamerelle suuntautuneelle” Texas A&M -yliopistossa. TAMUG tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen meri- ja meriohjelmia, mukaan lukien tieteen, liiketoiminnan, tekniikan, vapaiden taiteiden ja kuljetusten pääaineet.

Texas A&M Galveston on erikoistunut korkeakoulu korkeakoulututkintoa varten meri- ja merentutkinnon perus- ja jatko-opinnoissa luonnontieteiden, tekniikan ja liiketalouden sekä yleisen merivarojen alan tutkimuksen ja julkisen palvelun alalla. Laitos on The Texas A&M University System -hallinnon johtokunnan hallinnassa ja valvonnassa, ja tutkinnot tarjotaan Texas A&M Universityn nimellä ja valtuutuksella College Stationilla.

Texas A&M University on akkreditoinut eteläisen korkeakoulujen ja koulujen koulutusta käsittelevän korkeakoulujen komission myöntämään ylioppilastutkinnon, maisterin ja tohtorin tutkinnot.

Merimatkat, purjehdus Galvestonin lahdella, rantakokeet ja riippumaton tutkimus täydentävät tiukkaa luokkahuonekokemusta saaren kampuksella.

Meren rannalla sijaitseva kampusympäristö täydentää ainutlaatuisia opetussuunnitelmatarjontoja. Tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden luoma ilmapiiri korostaa yliopiston ja meren läheistä suhdetta.

Sijainnit

Galveston

Osoite
Seawolf Parkway,200
77554 Galveston, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin