Texas Christian University Neeley School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa TCU Neeleyn kauppakorkeakouluun. Odotan innolla yhteistyötä kanssanne eteenpäin tavalla, joka sopii opiskelijoille, tiedekunnalle, henkilöstölle, alumneille ja sidosryhmille.

Vaikka mikä tahansa kohta TCU: n historiassa tarjoaa mielenkiintoisen tilaisuuden olla osa tätä yhteisöä, korkea-asteen koulutuksen dynamiikka tekee tästä hetkestä ja tulevista vuosista erityisen tärkeitä, kun rakennamme Neeleyn lupauksen elämisen aikaansaamaa vauhtia vapauttaa ihmispotentiaali. johtajuudella ja innovoinnilla hengessämme. ”

Suuret annokset sekä johtamista että innovaatioita ovat kriittisiä ylläpitääksemme ja laajentaaksemme johtoasemme tarjoamassa maailmanluokan, arvokeskeistä koulutusta eettisille johtajille, joita tarvitsemme huomenna, täällä Texasissa ja sen ulkopuolella.

Kumppanimme kaikkien tärkeiden sidosryhmiemme kanssa osallistuaksemme kehitykseen. Erinomaiset opiskelijat valitsevat TCU Neeleyn muiden kauppakorkeakoulujen joukosta. Poikkeuksellinen tiedekunta päättää aloittaa tai jatkaa uransa täällä. Maailman haluttavimmat työnantajat (mukaan lukien täällä Fort Worthissa) janoavat mahdollisuudesta palkata opiskelijamme ja valmistuneet. Johtajat luokkahuoneidemme ja käytävien ulkopuolella ovat puolustajamme, kun laajennamme palveluamme yhteiskunnalle sen kaikissa ulottuvuuksissa.

Sijainnit

Fort Worth

Osoite
76109 Fort Worth, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin