The Cooper Union

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cooper Union for Advancement of Science and Art, perustettiin vuonna 1859, on yksi maan vanhimmista ja erottaa korkeakouluissa. Organisaatio, perintö Peter Cooper, vie erityinen paikka kulttuurielämän amerikkalaista elämäntapaa.

Perusti teollisuusmies, keksijä ja hyväntekijä Peter Cooper, Cooper Union talot koulujen taiteen, arkkitehtuurin ja teknisen suunnittelun sekä maailmanluokan tiedekunnan humanististen ja yhteiskuntatieteiden.

Missio ja visio

Kautta akateemisesti ohjelmia arkkitehtuurin, taiteen ja tekniikan, ja tiedekunta humanistiset ja yhteiskuntatieteet, Cooper Union for Advancement of Science and Art valmistelee lahjakkaita oppilaita tekemään valaistunut panos yhteiskunnan.

College myöntää opiskelijoista yksinomaan ansioihin ja palkinnot täysien kaikille opiskelijoista. Toimielin antaa tiiviissä yhteydessä erottaa, luova tiedekunnan ja vaalii tiukkaa, humanistinen oppimisen on parantaa prosessin suunnittelu ja täydennetty kaupunkiympäristöön. Perustettiin vuonna 1859 Peter Cooper, teollisuusmies ja hyväntekijä, Cooper Union tarjoaa yleisölle ohjelmia, sivistyksellistä ja käytännössä rikastaminen New Yorkissa.

Sijainnit

New York

Osoite
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin