The National Graduate School of Quality Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävänä National Graduate School of Quality Management (NGS) on tarjota koulutusohjelmia, jotka tietämystä alalla Quality Systems Management (QSM), helpottaa kodifioinnin QSM "parhaat käytännöt", ja luoda innovatiivisia malleja, joilla on merkittäviä , koko yrityksen tai kansallista merkitystä ja soveltamista. NGS ohjelmat osoittavat tulosperusteisia saavutuksia tehtävänsä kaikilla tutkinnon tasolla aste "projekti", jossa on esitettävä konkreettisia tuloksia NGS tiedekunnan ja työnantajan tai sponsori. Olemme vaaditaan, että opiskelija osoittaa tietonsa ja soveltaminen tätä tietoa käytännön, työhön liittyviä hankkeita vuodesta 1993.

National Graduate School of Quality Management (NGS) on ammatillinen käytäntö laitos, pääpaino:

Tarjota työskentelevät aikuiset korkeamman tason tietoa ja ymmärrystä käsitteiden, periaatteiden ja työkalut laatuun perustuvat järjestelmien hallinnan suorituskykyä huippuosaamista. Voit siirtyä yksilöiden käyttäytymiseen, analyyttinen, asiakaspalvelu, ja johtamistaitoja saavuttaa konkreettisia ja mitattavia tuloksia organisaation suorituskykyä huippuosaamista. Nostaa yleistä ymmärrystä laatu-pohjaisten järjestelmien hallinnan julkisen ja yksityisen sektorin valtakunnallinen. Kehittää kannattajat ja kasvattajien laatujärjestelmien hallinnan kykenee edelleen ymmärtämistä ja soveltamista käsitteitä, periaatteita ja työkaluja.

Koulutuksen tavoitteet National Graduate School of Quality Management ohjelmat ovat:

Antaa opiskelijoille, erityisesti työssäkäyvien aikuisten ja muiden ei-perinteisten opiskelijat, joilla yritystoimintaan liittyvät korkea-asteen koulutusta, joka antaa heille tehdä nopeita maksuja voittoa ja ei-voittoa tavoittelemattomia organisaatioita. Harjoittaa opiskelijoiden tiukka, jännittävä, haastava, teoreettista ja käytännön oppimiskokemus erikoistunut opetussuunnitelma, joka on ainutlaatuinen keskitetty sekä johdon tieteiden ja laatujärjestelmät tieteiden, nojautui tiimityötä lähestymistapaa, ja sisältää liiketoiminnan hanke, joka edellyttää mitattavia tuloksia. Tarjota erittäin päteviä tiedekunta, jotka ovat alan ammattilaisille ammatillinen työkokemus sekä sopivia koulutus- valtakirjaa. Antaa opiskelijoille tarvittavat resurssit vuorovaikutuksessa muiden kanssa selkeästi ja tehokkaasti. Antamaan ja osoittamaan opiskelijoille kohdakkain johtamisen hallinta ja laatujärjestelmät teema eettistä käyttäytymistä. Helpottaakseen määrin tarjontaa etupainotteisesti, sopusoinnussa toimitusjohtaja opetussuunnitelman toimitus valmiuksia työskentelevät aikuiset. Toimittamaan opiskelijoille menetelmien tutkimuksen. Alistaa elin tietoa tunnetaan laatujärjestelmien johto jatkuvan parantamisen johdettu soveltamisesta että tieto työpaikalla ja vastauksia tutkimusta. Etsiä ja seurata saavutuksia ja arvioinnit vastaajan alumnien ja sponsorointia työnantajia arvioimaan ohjelman elinkelpoisuutta.

Akkreditointi

National Graduate School of Quality Management on akkreditoitu New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa, Inc. kautta komission Korkea-asteen oppilaitosten. Akkreditointi korkeakoulun mukaan New England Association kertoo, että se täyttää tai ylittää arviointiperusteet institutionaalisten laadun määräajoin soveltaa läpi vertaisarvioinnin. Akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa on yksi, joka on saatavilla tarvittavat resurssit toteuttamaan julkistamansa tarkoituksiin asianmukaisten koulutusohjelmien, on olennaisesti näin, ja antaa kohtuullisen todisteet siitä, että se aikoo tehdä niin lähitulevaisuudessa. Institutionaaliset eheys on myös ratkaistu akkreditoinnin. Akkreditointi New England Association ei ole puolueellinen, vaan koskee koko oppilaitoksen. Sellaisena se ei takaa jokaisen kurssin tai ohjelma tarjosi, tai toimivalta yksittäisten tutkinnon. Pikemminkin se antaa kohtuullisen varmuuden laadusta mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka osallistuvat toimielimen. Tiedustelut akkreditoinnin tilan New England Association olisi suunnattava hallinnollisten toimielimen henkilöstölle.

SCHEV

Valtakunnallinen tutkijakoulu on sertifioitu toimimaan valtioneuvoston korkeakoulutusalueen Virginia (SCHEV): Yksityinen & Out-of-valtion postsecondary koulutus Valtioneuvoston korkeakoulu- Virginia James Monroe Building 101 N. 14th Street, 9. kerros Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Sijainnit

Falmouth

Osoite
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin