The University of Alabama

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Valtion lippulaivayliopistona The University of Alabama perhe on aina keskittynyt olemaan paras. Täältä tehdään legendoja.

The University of Alabama perustettiin vuonna 1831 valtion ensimmäiseksi julkiseksi korkeakouluksi. The University of Alabama on omistettu huippuosaamiselle opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa. Tarjoamme luovan, vaalivan kampusympäristön, jossa opiskelijoistamme voi tulla parhaita mahdollisia yksilöitä, oppia parhaasta ja kirkkaimmasta tiedekunnasta ja tehdä positiivinen vaikutus yhteisöön, valtioon ja maailmaan. Pidät siitä, mitä löydät täältä. Tule osaksi The University of Alabama perhettä.

Tehtävämme

The University of Alabama edistää valtion, kansakunnan ja maailman ihmisten henkistä ja sosiaalista tilaa luomalla, kääntämällä ja levittämällä tietoa painottaen opetuksen, tutkimuksen ja palvelun laatua koskevia ohjelmia.

Näkemyksemme

The University of Alabama tunnetaan The University of Alabama parhaimpien ja kirkkaimpien opiskelijoiden sekä kaikkien poikkeuksellisten koulutusmahdollisuuksia hakevien opiskelijoiden valintana olevana yliopistona. The University of Alabama tulee opiskelijakeskeinen tutkimusyliopisto ja akateeminen yhteisö, joka sitoutuu parantamaan kaikkien alalaamilaisten sekä maan ja maailman kansalaisten elämänlaatua.

Perusarvot

The University of Alabama on sitoutunut:

  • Peruskoulutus, joka tuottaa sosiaalisesti tietoisia, eettisiä ja hyvin pyöreitä johtajia, jotka ovat aiheeseensa pohjautuneita ja kykenevät hallitsemaan omaa kohtaloaan.
  • Jatko-opetus, joka on syvästi omistettu aihekohtaiseen tietämykseen, ammatilliseen sisältöön, tutkimustaidoihin ja luovaan toimintaan.
  • Suurin kunnioitus ja julkisen toiminnan edistäminen, joka edistää vaikuttavaa julkista sitoutumista Alabaman kansalaisten, kansakunnan ja maailman elämänlaadun parantamiseen.
  • Kampus-elämä, joka ilmentää yhteistyötä, kollegiaalisuutta, kunnioitusta ja osallisuutta edistävää kulttuuria.

Strategiset tavoitteemme

  • Tarjoa ensisijainen perus- ja jatko-opiskelu, joka tarjoaa globaalin näkökulman ja jolle on ominaista erinomainen opetus, korkealaatuinen stipendi ja erottuvat opetussuunnitelmat ja opetussuunnitelmat.
  • Lisää yliopiston tuottavuutta ja innovaatioita tutkimuksessa, stipendeissä ja luovassa toiminnassa, jotka vaikuttavat taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen.
  • Rikasta oppimis- ja työympäristöä tarjoamalla hyväksyvä, osallistava yhteisö, joka houkuttelee ja tukee monipuolista tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijayhteisön edustajia.
  • Tarjoa mahdollisuuksia ja resursseja, jotka helpottavat työ- ja perhe-elämän tasapainottamista ja lisäävät merkittävien tiedekuntien ja henkilöstön rekrytointia ja säilyttämistä.

Sijainnit

Tuscaloosa

Osoite
35487 Tuscaloosa, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin