The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutustu Legendary Advantage ™ Notre Dame Business. Haastamme sinut Kysy lisää Business ™ kun kehität kykyjäsi ja valmistautua tekemään eroa. Voit hallita brändi, kasvi tai ihmisiä. Voit halutessasi olla Kumppani, arvopaperit kauppias, yrittäjä tai Toimitusjohtaja. Haluamme nämä saavutukset teillekin.

Mutta haluamme paljon sinulle ja sinusta.

Tulevaisuus tuo tullessaan suuria haasteita. Ja tulevaisuus riippuu sinusta.

Olipa hukkua ja heikentävät haasteemme, tai luoda lisäarvoa ratkaisuja kollektiivisia yhteisöjä - tämä on, jos tekee eron. at Mendoza College of BusinessUskomme, että koulutus arvoinen sinulle ja nämä haasteet on opettaa sinulle, miten käsitellä vaikeita ongelmia rehellisesti ja vahvat tottumukset mielessä.

Lopulta haluamme tulla johtajia, jotka tekevät tulevaisuutta yhdessä paremmin etuoikeus kannat voit järjestää, päätöksiä teette, resursseja, että voit kehittää ja käyttää, ja ihmisiä, joiden elämä tulet kosketa.

Tämä on visio upotettu perustamista University of Notre Dame isä Edward Sorin, CSC, 1842 ja unelma, joka nykyään vaatii edelleen esiin kollektiivisen intohimo ja energia tiedekunnan ja henkilökunnan Mendoza College of Business. Mendoza College of Business asuu omistettu opettajille, tutkijoille ja yli 2400 opiskelijoita, jotka ovat mukana perus-, jatko-ja johtotason opintoja. Astetta tarjotaan Mendoza College ovat:

Liikkeenjohdon kandidaatti Executive Master of Business Administration Liikkeenjohdon maisteri Master of Science taloushallintoon Master of Järjestöt Administration (MNA)

Mendoza tarjoaa myös laajan valikoiman mukautettuja ohjelmia yrityksille ja organisaatioille sekä todistus ohjelmia johtajille ja aatteelliset johtajat ja johtajia. Nämä ohjelmat tarjotaan kautta Executive Education ja Aatteellisen Professional Development.

Mission Statement Rakentaa johtava katolinen Business School, joka edistää akateemista huippuosaamista, ammatillista tehokkuutta ja henkilökohtaisen vastuun tilanteessa, joka pyrkii olemaan uskollinen ihanteita yhteisön, ihmisen kehityksen ja yksilön koskemattomuutta.

Tietoja Notre Damen yliopisto University of Notre Dame on itsenäinen, kansallinen katolinen yliopisto sijaitsee Notre Dame, Ind., Vieressä kaupungin South Bend ja noin 90 kilometriä itään Chicago.

Lähde yliopiston akateeminen vahvuus on sen tiedekunnan. Notre Dame tiedekunnan jäsenet ovat voittaneet 36 apurahoja National Endowment for Humanities on viimeisten yhdeksän vuoden aikana, enemmän kuin mikään muu yliopisto kansakunta.

Notre Dame, koulutus on aina sidoksissa arvoihin, joiden joukossa asuvat yhteisössä ja vapaaehtoistyötä yhdyskuntapalvelua. Residence Hall elämä on sekä tunnusmerkki Notre Damen kokemus ja alkulähde yliopiston pitkät perinteet. Nuorempi perinne, yliopiston Center for sosiaaliset näkökohdat, toimii katalysaattorina opiskelija vapaaehtoisuuteen. Noin 80 prosenttia Notre Dame opiskelijoille harjoittaa jonkinlaista vapaaehtoista yhdyskuntapalvelua aikana vuotta yliopistossa, ja vähintään 10 prosenttia omistaa vähintään vuoden kuluttua valmistumisesta huoltaa Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Notre Damen yliopisto, joka on yksi kourallinen aidosti kansainvälisten yliopistojen, on ylioppilaskunnassa on yli 11500 opiskelijoita vetää kaikki 50 valtiota ja yli 100 ulkomailla. Notre Dame alumniverkosto on laajin korkeakoulujen, yli 270 seurat, mukaan lukien yli 40 kansainvälistä klubeja.

Medonza Sijoituksia Mendoza College of Business on tunnustettu huippuosaamisen ja sen sitoutumista ympäristönsuojeluun ja sosiaalista vastuutamme valittuna rankingissa osoittavat:

1 yksi maan suurin perustutkintoa kauppakorkeakouluissa --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 parhaan joukkoon Yhdysvaltain jatko kauppakorkeakouluissa - Bloomberg Businessweek (2012)

15 parhaan joukkoon Executive MBA-ohjelmat - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Mikä MBA? (2013) ja Poets & Quants johtajille (2014)

4 valtakunnallinen joukossa kirjanpidon jatko-ohjelmat - Julkinen kirjanpidon raportti (2013)

Mendoza College of Business on akkreditoitu AACSB International ja on sitoutunut noudattamaan vastuullisen Management Education (PRME).

Sijainnit

Notre Dame

Osoite
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Notre Dame, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin