The University of Texas Permian Basin, College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Missiomme ja historiamme

Mistä olemme tulleet, minne olemme menossa

Tehtävämme

Alueellisena kokonaisvaltaisena oppilaitoksena Teksasin yliopiston Permin altaan alue palvelee monipuolista opiskelijayhteisöä alueella, osavaltiossa ja muualla. Opiskelijakeskeisen opetuksen, oppimisen, tutkimuksen ja julkisen palvelun huippuosaamisella yliopisto viljelee sitoutuneita kansalaisia ja vaikuttaa elämään.

UT: n Permian alueen historia

Aloitimme kokeiluna. Vuonna 1969 Texasin lainsäätäjä päätti perustaa Odessan ”ylemmän tason” yliopiston, ts. Yliopiston, joka hyväksyi vain juniorit, seniorit ja jatko-opiskelijat.

4. syyskuuta 1973 yliopisto avasi luokille. Rakentaminen ei kuitenkaan ollut valmis, joten ensimmäisen luokan 1112 opiskelijaa opiskeli väliaikaisissa rakennuksissa ja perävaunuissa. Kestää melkein vuoden ennen kuin UT Permian -alueen pysyvät tilat olivat valmiit.

18 vuotta eteenpäin: Texasin lainsäätäjä päätti jälleen muuttaa UTPB: n etenemissuunnitelmaa laatimalla lakiesityksen, joka muutti koulun nelivuotiseksi instituutioksi. Ensimmäinen fuksi-luokka, joka tunnetaan kampuksella, joka tunnetaan nimellä Pioneer Freshmen, liittyi syksyllä 1991.

Nöyrästä, kokeellisesta alustamme lähtien TY: n Permian-allas on kasvanut melkein kaikkiin suuntiin.

Mikään koulu ei ole kuin UT: n Permian-allas. Ehkä siksi mikään koulu ei ole tarina aivan kuten meidän.

Yhdessä olemme Falcons.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Tietoja Permin altaasta

Missä vanha länsi kohtaa uuden vuosisadan

Ei ole paikkaa aivan kuten Permian uima-allas - villi, koskematon kauneus, jossa on nykyaikaisen kehityksen taskut. Rugged kohtaa West Texasin tyylikkään.

Rakastamme loputonta sinistä taivasta, mutta tiedämme, että Länsi-Texas on paljon muutakin kuin kuvan täydellinen auringonlasku. Permin altaan alueella asuu ystävällisiä, ahkera, optimistisia ihmisiä, jotka eivät ole koskaan tavanneet muukalaisia.

Jos haluat luoda oman tulevaisuutesi, sinne kuulut.

Tietoja altaasta

"Altaan" on yksinkertainen geologinen termi maapallon pulahdukselle tai masennukselle - johtuu yleensä maanpäällisestä eroosiosta ja syvän alla olevista maanjäristyksistä. Kaiken kaikkiaan Permin vesistöalue kattaa 75 000 neliökilometriä - mikä tekee siitä yhden Pohjois-Amerikan suurimmista vesistöalueista.

Mutta se on geologiaa. Maallikon näkökulmasta Permian uima-allas on todella upea yhdysvaltalainen maa-alue, jolla on ainutlaatuinen kauneus. Tuntuu siltä, että pystyt tosiasiallisesti näkemään maan kohtaneen taivaan etäisyydessä.

Permin altaalla on jokaiselle jotakin.

Odessa ja Midland: Kaupunkimaa

Sukupolvien ajan ihmiset ympäri maailmaa ovat matkalla Länsi-Texasiin etsimään vapautta, seikkailua ja omaisuutta öljykentistä. Niiden rakennetut kaupungit ovat kasvaneet ylöspäin ja ulospäin, ja ne ovat luoneet moderneja kaupunkikeskuksia, jotka on pistetty Permin altaan yli - mukaan lukien ne kaksi, joita UTPB kutsuu kotiin.

UT Permian-altaan pääkampuksen koti Odessa on yksi Länsi-Teksasin suurimmista kaupungeista. Monipuolinen kaupunki, jolla on rikas historia vuodelta 1880, Odessa on käynyt läpi merkittäviä muutoksia kahden viime vuosikymmenen aikana. Ei kauan sitten Forbes Magazine arvioi Odessan yhdeksi nopeimmin kasvavista pienistä kaupungeista Yhdysvalloissa.

Ja vain 15 minuutin päässä istuu Midland. UTPB: n Midlandin kampuksella sijaitsevat musiikki- ja tekniikkakoulumme sekä energian ja taloudellisen monimuotoisuuden keskus. Entisten presidenttien George HW Bush ja George W. Bush ja suurten globaalien yritysten - kuten Chevron ja Concho - kotona Midland ja Odessa tarjoavat syvän maineen ja mahdollisuudet, joihin harvat yhteisöt voivat sopia.

Istuen energian tulevaisuuden huipulla

2000-luvun alussa Permin vesistöalueella - josta oli aikoinaan ollut peräisin suuria öljyvarastoja - vaikutti olevan haalistuva merkitys.

Mutta uudet tekniikat paljastivat päinvastoin: Permin vesistöalueen alla olevaan maahan oli juuttunut enemmän öljyä kuin kukaan olisi voinut arvata. Energian etsinnän edistyksen ansiosta Permiannosta tuli nopeasti planeetan suurin öljyvaranto. Takapihamme odotetaan polttavan Yhdysvaltojen ja maailmantaloutta ainakin seuraavien kahden vuosikymmenen ajan.

Tämän löytön myötä metsäkaulamme on nähnyt taloudellisen toiminnan räjähdyksen. Koska yhä enemmän energiaa saadaan, sen rinnalle on ilmestynyt myös muita toimialoja - mukaan lukien yritystoiminta ja rahoitus, terveydenhuolto, koulutus, rakentaminen, digitaalitekniikka, kuljetus ja julkisen sektorin työpaikat.

Toisin sanoen, viimeisin "öljybuumi" on kannustanut suurempaan "talousbuumiin", joka maksaa jo huomattavia osinkoja opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka käyttävät tätä kerran sukupolvessa -mahdollisuutta.

Länsi-Texasin akateeminen sydän

Emme uskalla, kun kutsumme UT Permian Basinia ”Länsi-Teksasin akateemiseksi sydämeksi”. Mutta olemme varmasti ylpeitä työstä, jonka saamme tehdä joka päivä.

Koska joka päivä voimme auttaa jotkut maailman hienoimmista opiskelijoista hyödyntämään intohimoaan ja suunnittelemaan tuottoisaa uraa. Meidän on tarjottava moderni koulutus edulliseen hintaan. Ja pääsemme innovatiivisiin tapoihin tarjota täydellisin, monipuolisin ja suorastaan hauska yliopistokokemus missä tahansa.

Toivomme liittyvämme meihin.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditoinnit ja ranking

Tutkintosi on legit.

Eteläisen yliopiston korkeakoulujen ja koulujen yhdistyksen korkeakoulujen komitea on akkreditoinut Teksasin yliopiston Permian uima-altaan perustutkinto- ja maisterintutkinnot.

Kauppakorkeakoulu

  • Liiketoiminnan hallinto - Yhdistys kauppakorkeakoulujen edistämiseen (AACSB)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Näkemyksemme

Vaikka emme koskaan unohda sitä tosiasiaa, että ensisijaisena tavoitteenamme on palvella Permian alueen aluetta, pyrimme edistämään ylioppilastutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmassamme jatkuvaa parantamista tasolle, jonka alueen ulkopuolella olevat opiskelijat näkevät meidät elinkelpoisena koulutusvaihtoehtona.

Tehtävämme

Permin altaan Texasin yliopiston kauppakorkeakoulun tehtävänä on tarjota sekä korkea-asteen että jatko-opinto-ohjelmia, jotka ovat korkealaatuisia ja kehittyvät jatkuvasti muuttuvan talouden mukana; edistää opiskelijoiden menestystä ammatillisessa urallaan; edistää tutkijayhteisömme huippuosaamista opetuksessa, henkisissä panoksissa ja palveluissa; ja edistää alueemme taloudellista, energia- ja teknologista kehitystä.

Akkreditointi

Nämä virastot ovat akkreditoineet College of Businessin:

  1. SACS (eteläinen korkeakoulujen liitto). Tämä on yliopiston alueellinen akkreditointielin.
  2. AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Tämä on yritysohjelman akkreditoiva elin. Se koskee kirjanpidon, rahoituksen, johtamisen, markkinoinnin ja liiketoiminnan maisteriohjelmia. Sitä pidetään pääministerin akkreditoivana virastona planeetalla.

Kauppakorkeakoulussa on aktiivinen luku Beta Gamma Sigmasta, International Honor Society. Opiskelijan on oltava 10-prosenttisesti juniori-, vanhempi- tai jatkotutkinnon luokissa voidakseen perehdytyksen. Tukikelpoiset opiskelijat ohjataan Beta Gamma Sigmaan kunkin lukuvuoden keväällä.

Sijainnit

Odessa

Osoite
College of Business,
University of Texas of the Permian Basin,
4901 East University

79762 Odessa, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin