The Language Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TLA - Kieli Academy "Akatemia on johtava Englanti kansainvälisille opiskelijoille ja avainhenkilöt negocios.La henkilökohtaista huomiota ja laadukkaan opetuksen on meidän ensimmäinen prioridad.Sabemos ja ymmärtää, miten tärkeää on, että Englanti kielen oppiminen Ud.el . siis Englanti kurssin meidän akatemia, on täydellinen kokemus, sekä akateemisesti ja sosiaaliset ja kulttuuriset näkökohdat elämän Yhdysvalloissa, ja käännellen edustavat pistorasiaan tulevaisuuteesi.

Käyttämät menetelmät TLA on pohjimmiltaan suuntautunut ja keskitetty estudiante.Nuestros opettajien keskittyä tarpeet, edut ja tavoitteet.

Sinä, opiskelija kannustetaan aktiivisesti osallistua kulttuuritoimintaan ja kenttätyö ulkopuolella Academy. Siten hyödyntää täysin sen asemaa Yhdysvalloissa.

Meidän opettajien ja ohjaajien ja valvoa niiden akateemista edistymistä kurssia ja varmista, että oppiminen on tehokasta.

Läpi perusteellisen arvioinnin ja alustavia akateemisen testit, opiskelija on sijoitettava asianmukaiseen Englanti taso. Edistymistä kunkin opiskelijan seurataan säännöllisesti opettajien aikana tutkimuksia. Viikottain materiaali sanelee travez testi arvioida edistytään. Johtaja Studies on saatavissa päivittäin tavata opiskelijoita, jotka sitä vaativat, ja siten vastata kaikkiin kysymyksiin tai huolenaiheita opetussuunnitelmaan. Opettajat ja hallintohenkilöstö ovat käytettävissä opiskelijoita heidän valtio antaa heille käytännön apua.

Sinä, opiskelija kannustetaan aktiivisesti osallistua kulttuuritoimintaan ja retkiä järjestämä Kieli Academy "todellisessa maailmassa." Joten hyötyvät eniten loman Yhdysvalloissa.

Sijainnit

Fort Lauderdale

Osoite
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: