Touro College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Tourosta

Mitä Touro erottaa toisistaan, ei ole pelkästään huippuluokan ohjelmistomme, sitoutuneet tiedekunnan jäsenet tai kokemukselliset oppimismahdollisuudet, se on kulttuurimme ja opetussuunnitelmamme, jotka kunnioittavat sitoumuksiasi - yhteisösi, arvosi ja tulevaisuutesi.

Vuonna 1970 perustettu juutalaisyhteisön korkea-asteen koulutus keskittyi palvelemaan laajasti monipuolista väestöä, jossa on yli 19 000 opiskelijaa 30 koulussa neljässä maassa . Olemme täysin omaksuneet sellaisen koulutuksen merkityksen, joka ottaa huomioon kaikki taustat ja olosuhteet.

Matkailusta tiedekuntaan, terveystieteisiin teknologiaan, liiketoimintaan, juutalaisopintoihin, koulutukseen - ja kaikkeen välillä - Touro tarjoaa opetusmahdollisuuksia ja urapolkuja paitsi lahjakkaimmille ja motivoituneemmille opiskelijoille, myös niille, jotka on unohdettu ja aliarvioitu, jotka saada ajaa ja potentiaalia menestyä.

Meillä on jokaiselle jotakin. Ainoa kysymys on: Mitä haluatte ja mitä haluat saavuttaa?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

At-A-pääkohdittain

95 000 alumnia. 19 200 opiskelijaa. 30 koulua. 4 maata. One Touro.

Touro College on Amerikan suurin yksityinen korkeakoulujen ja ammatillisen koulutuksen laitos juutalaisten suojeluksessa. Joka vuosi tuhannet opiskelijat kaikista maista ja elämänaloilta kääntyvät meihin jatkaakseen lääketieteen, koulutuksen, juutalaisten opintojen, teknologian ja kaiken välissä olevia tutkintoja.

New York on edelleen Touro-verkon epicenter, jossa ohjelmat menestyvät Chicagossa, Kaliforniassa, Nevadassa, Moskovassa, Israelissa ja Berliinissä.

Piirrämme voimamme paitsi meidän numeroissamme, vaan jatkuvasta sitoutumisestamme arvoihimme, uskoon sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja sovelletun tiedon ja löytämisen kunnioittamiseen. Meidän omistautuneesta tiedekunnastamme, joka on edullinen monipuolisille opiskelijoille ja ohjelmatarjouksille, sinun ei tarvitse katsoa kaukana nähdäksesi, mitä Touro erottaa toisistaan.

Tehtävänanto

Touro College on itsenäinen korkeakoulu juutalaisen suojelun alaisuudessa, joka on perustettu lähettämään ja säilyttämään juutalaista perintöä sekä palvelemaan yleistä yhteisöä noudattaen historiallista juutalaista sitoutumista henkiseen tutkimukseen, tiedon välittämiseen, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja palvelua yhteiskunnalle.

Touro tarjoaa perustutkinto- ja jatko-ohjelmia juutalaisissa tutkimuksissa, vapaiden taiteiden ja tieteiden sekä ammattien, kuten koulutuksen, lain, lääketieteen, farmasian, terveysalan, sosiaalityön ja liiketoiminnan aloilla. Nämä ohjelmat palvelevat juutalaisyhteisön ja laajemman yhteiskunnan monipuolisia osia, erityisesti niitä, jotka ovat aiemmin olleet aliarvostettuja. Touro on korkeakoulu, jossa henkilökohtaista kasvua, apurahaa ja tutkimusta edistetään ja joissa miehet ja naiset ovat valmiita tuottamaan arvokasta elämää, arvoa ja arvoja.

Juutalainen perintö käsittää kaksi perustavaa laatua olevaa osatekijää, erityisesti ja yleismaailmallisen, kuten heijastuvat Hillelin diktaatissa isien etiikassa: "Jos en ole itselleni, kuka on minulle? Ja jos olen huolissani vain itsestäni, mitä olen I?" Tämä opetus muodostaa kollegion perusarvot, joihin kuuluu sitoutuminen laadukkaaseen koulutukseen kaikille, kaikkien opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilöstön kohtelu, rehellisyys ja kunnioitus, etiikan rooli ammatteissa ja rakennus. reagoiva ja vastuullinen yhteiskunta.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Juutalainen perintö

Juuri juutalaisessa perinnössä juurtunut juutalaiset arvot.

Tohtori Bernard Lander suunnitteli ja perusti Touro College palvelemaan oppilaiden yhteisöä, jota usein unohdettiin. Näin hän loi ympäristön, jossa juutalaisten opiskelijoiden kulttuuriset ja hengelliset tarpeet voisivat käydä käsi kädessä koulutustarjontaan.

Touro ei sovi vain juutalaisten perinteisiin, se tukee ja ylläpitää niitä. Kollegio on yksi harvoista tässä maassa, joka rakentaa ajoissa opiskelijoita palvomaan ja opiskelemaan, juhlia ja kunnioittamaan kulttuureitaan ja uskomuksiaan.

Vuodesta 1970 lähtien koulu on kasvanut eksponentiaalisesti, mutta arvomme ovat edelleen. Kuten olemme laajentaneet, olemme keskittyneet monipuolisten yhteisöjen sekä ortodoksisten väestöryhmien palvelemiseen ja ruokailuun opiskelijoille, jotka haluavat vain poikkeuksellisen koulutuksen lämpimässä, suvaitsevaisessa ja älyllisesti tiukassa ympäristössä.

Kaikissa kouluissamme ja ohjelmissamme kannatamme ja odotamme, että kaikki opiskelijat käyttäytyvät rehellisesti ja kunnioittavasti. Uskomme kaikkien ihmisarvoon ja pyrimme edistämään myös sellaista yhteiskuntaa, joka toimii samoin.

Juutalaiset arvomme ovat yleisiä arvoja.

Sijainnit

New York

Osoite
500 Seventh Avenue New York, NY 10018
New York, New York, Yhdysvallat