Towson University - College of Business & Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pääministeri

College of Business and Economics, Joka sijaitsee historiallisessa Stephens Hall, on akkreditoitu AACSB International - yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business - Sekä sen kirjanpito- ja liiketalous ohjelmat.

Tämä nimitys asettaa kollegion alkuun yksi prosentti kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti ja top 10 prosenttia Yhdysvalloissa. Joka tarjoaa sekä perus-ja jatko-ohjelmia, college tarjoaa kattavan kaupallisen koulutuksen perustua tiukasti taiteet.

Sovelletaan

Ansaita samalla tutkinto on tärkeää päästä yritysmaailmaan, tarvittavat taidot menestyä tahansa uralla ei kaikkia voida opettaa luokkahuoneessa. College of Business and Economics, filosofia soveltavan oppimisen ytimessä kaikkien ohjelmien.

Ymmärtäminen arvo ja tarpeellisuutta käytännön kokemusta, college tarjoaa yhden-of-a-kind Business Excellence -ohjelman tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita tulla uraansa. Tämän ohjelman kautta, opiskelijat saavat tiedot, taidot ja asenteet (KSAs) luokkahuoneessa oppia perusasiat ammatillisen kehityksen, kuten antamalla voimakas esityksiä, välittää ajatuksia tehokkaasti ja ryhmätöitä. Meidän opiskelijat sitten käydä laadun harjoittelun kokemuksia ammatillisen asetuksista. Tämän lähestymistavan soveltaa taitoja ja tietoja, kaikki meidän opiskelijaa oli jo ottanut ensimmäiset askeleet valitsemassaan urapolkuja.

Yhdessä harjoittelun ohjelman opiskelijat sovelletaan myös johtajuutta ja tiimityötä kytkeytymään kampusyhteisön ja sen jälkeen läpi college n 18 opiskelijajärjestöt.

Kattava

Olipa opiskelijat toteuttavat yleistä uran liike tai ovat heidän silmänsä tarkemmin polkuja, college tarjoaa perustavaa osaamista menestyä nykypäivän liikemaailmassa samalla antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia perusteellisen tutkimuksen niiden eri aiheista.

Neljä perustutkintoa suuret yhtiöt, kuusi yhdistetty suuret yhtiöt, kaksi alaikäisiä, sekä lukuisat pitoisuuksina, college tarjoaa kattavan vielä erilaisuutta opetusohjelmia. Tuella tukea meidän erottaa tiedekunnan opiskelijat voivat kartoittaa heidän koulutustasonsa reittiä, jotka johtavat heidät vastaamaan heidän tavoitteensa.

Visio, Missio & Arvot

Visio

Tunnustetaan liiketoiminnan kollegion valinta opiskelijoille, tiedekunnan ja organisaatiot alueemme.

Mission Statement

College of Business and Economics kehittää korkealaatuisia ja innovatiivisia ohjelmia ja resursseja, yhdistää teorian käytäntöön opetussuunnitelman, vapaa-ajan ja tutkimustoimintaa, ja muuntaa opiskelijoita, jotka vaikuttavat myönteisesti sisällä Marylandissa ja sen ulkopuolella.

ARVOT

Me omaksua kulttuuria pyrkii huippuosaamista, oppiminen, eettistä käyttäytymistä, kohteliaisuutta, monimuotoisuus, osallisuutta, luovuutta ja sitoutumista.

Profile of ehdokas johtava koulu on sovellettu liiketoiminnan oppimisen, College of Business and Economics laatii tutkinnon saavuttamaan huippuosaamista työelämässä. College of Business and Economics "yhdistelmä tiukka akateeminen tutkimuksia ja käytännön kokemusta liike-kaikkien tiukkojen toimenpiteiden suoritukseen kehittää seuraavia tietoja, taitoja ja asenteita (KSAs), jotka ovat perusta ammatillinen menestys:

Accredited Liiketoiminta Tieto

Tiedä, soveltaa ja integroida sisältöä yhden tärkeimmistä

viestintä

Kirjoita artikuloitu, vakuuttava ja vaikutusvaltainen raportteja, ehdotuksia, kirjeet Tee artikuloitu, vakuuttava ja vaikutusvaltainen suulliset esitykset Kehittää graafinen, taulukkolaskenta ja liiketoiminta-analyysin tueksi kantaa Osallistu aktiivinen kuuntelu on yksilön ja ryhmän asetuksia

Thinking: Kriittinen ja luova

Tunnistaa ongelmat ja / tai mahdollisuudet käyttää kurinpidollisia käsitteitä Luo ja arvioida toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja Kehitettävä kattavia, perusteltuja johtopäätöksiä ja suosituksia käyttämällä laadullisia ja / tai määrällisiä työkaluja

Teknologia

Käytä yleisiä ja kurinalaisuutta erityisiä ohjelmistoja state-of-the-käytännön liiketoiminnan sovelluksia

Johtajuus ja tiimityö

Keskity tavoitteen saavuttamista Opas joukkue kohti saavuttamista yhteisten tavoitteiden Ylläpitää ryhmä koheesio, seuraaja tyytyväisyys, ja tehokas toiminta

Etiikka ja arvot

Näyttö eettisesti ja kunnia-järjestelmän käyttäytymistä Levitä etiikka yritysten päätöksenteossa, mitä vaikutuksia useisiin sidosryhmiin

Asenne ja käytännön Excellence

Ole tarkkaavainen, ennakoiva ja valmis oppimaan Meet sitoumuksia ja tehtävien suorittamiseen mukaisesti osoitettu vaatimusten Kohtele toisia kunnioittavasti; osoittavat herkkyyttä näkemyksiään, arvot ja tavat

Markkinoitavuus

Merkkejä laatua, ohjausta, heijastava työkokemus Osoittavat tehokas työnhaku: portfolio, ansioluettelo ja haastattelu taitoja Ottaa vastuun omasta urakehitykseen ja tavoitteiden asettaminen

Sijainnit

Towson

Osoite
8000 York Road
21252 Towson, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited