Trine University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

On helppo puhua erinomaisuus. Mutta se on toinen juttu kokonaan todella sitouduttava siihen joka päivä. Elää sen. Innostaa se kaiken ympärilläsi. Klo Trine yliopistossa, tämä sitoutuminen huippuosaamista on muodostunut kallioperä kokemuksemme reilusti yli vuosisadan. Näet sen, ja voit tuntea sen, toinen astut meidän kaunis 450 eekkerin kampuksella Angolassa, Indiana.

Harva koulut voivat sanoa, että he ovat olleet valmiiksi saamista niin korkealla tasolla lähes 130 vuotta. Voimme.

Sitoutuminen erinomaisuuteen

Meidän ohjelmia, meidän tiedekunnan, meidän tilat, jotta myönteiset vaikutukset työmme on yhteisöihin kaikkialla, asetimme standardeja Trine vain hieman korkeampi. Emme voi auttaa sitä. Se, keitä me olemme. Se, miksi US News & World Report ja Princeton Review alituisesti meidät joukossa Keskilännessä parhaista yliopistoista, ja se on siksi enemmän kuin 1900 yritystä ympäri maailmaa etsimään valmistuneista.

Ennennäkemätöntä Campus

Viime vuosikymmenellä yksin, olemme käyttäneet yli 75.000.000 dollaria peruskorjauksiin ja uudet tilat ympäri meidän kampuksella. Olipa lisätty uusi, state-of-the-art biolääketieteen tekniikan rakennuksen; jalkapallostadion, joka tekisi mitään yksityisen lukion maassa ylpeä; vertaansa vailla huoneisto-style kampuksella asuminen; tai peruskorjauksen esittävien taiteiden, liike, koulutus, ja kymmeniä muita palveluita; Trine kampuksella on, sanalla, poikkeuksellinen.

Innovatiivinen henki

Innovaatio on meidän DNA: Trine. Se on aina ollut. Itse asiassa, nykyajan golf pallo oli patentoinut Trine valmistunut. Meidän opiskelijat nauttivat aktiivinen ja harjoittaa oppimiskokemus, voittanut kansallisia palkintoja käytännön työstä he toteuttavat. Olemme investoineet yli $ 8 miljoonaa Division Innovation and Technology. Ja olemme hiljattain julkistanut uuden, high-tech Project Based Learning Center for Excellence.

Sijainnit

Angola

Trine University

Osoite
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 800-347-4878

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin