Tulane University School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus, tutkimus ja potilaan hoito: Me parannamme yhteisöjä

Yksi maan tunnetuimmista lääketieteellisen koulutuksen keskuksista, Tulane University School of Medicine on elinvoimainen koulutus-, tutkimus- ja julkisen palvelun keskus. Tulane University School of Medicine on syvään etelään toiseksi vanhin lääketieteellinen koulu ja Yhdysvaltojen 15. vanhin lääketieteellinen koulu. Lääketieteellisen koulutuksen yhteyskomitea on täysin hyväksynyt Tulanen lääketieteellisen korkeakoulun.

Tehtävä

Parannamme ihmisten terveyttä ja edistämme terveitä yhteisöjä etsimällä ja muuttamalla parasta tiedettä kliiniseen käytäntöön ja koulutukseen; tarjota korkealaatuista potilashoitoa ja valmistella seuraavien sukupolvien arvostettuja kliinisiä ja tieteellisiä johtajia.

Näkemys

Olla erottuva, yleisesti vaikuttava tutkimusintensiivinen lääketieteellinen koulu, joka muuttaa terveyttä löytämisen, elinikäisen oppimisen ja potilaskeskeisen terveydenhoidon avulla.

Perusarvot

vastuullisuutta

Myötätunto

Laatu

yhteistyö

eheys

monimuotoisuus

Luovuus

Yksi maan tunnetuimmista lääketieteellisen koulutuksen keskuksista, Tulane University School of Medicine on elinvoimainen koulutus-, tutkimus- ja julkisen palvelun keskus. Tulane Medical School juhlii 175-vuotisjuhliaan vuonna 2009, ja se on syvään etelään toiseksi vanhin lääketieteellinen koulu ja Yhdysvaltojen 15. vanhin lääketieteellinen koulu. Lue lisää

Koulutusohjelman tavoitteet

Potilashoito

Tieto käytännöstä

Käytännöllinen oppiminen ja parantaminen

Ihmis - ja viestintätaidot

ammattimaisuus

Järjestelmäpohjainen käytäntö

Ammattien välinen yhteistyö

Henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys

Yhteisön sitoutuminen ja palvelu

Alku

New Orleans, joka sijaitsee subtrooppisessa ilmastossa ja jolla on yksi vilkkaimmista kansainvälisistä satamista maailmassa, oli alttiina kaikentyyppisille virulenteille tartuntataudeille vuonna 1834. Kun Louisianan lääketieteellinen korkeakoulu julkaisi esitteen samana vuonna, keskeinen tavoitteensa oli "johtaa tieteen kehitystä ja sairauksien rationaalista hoitoa." Lue lisää

Löytö ja käännös

Tulanen lääketieteellinen korkeakoulu erottui keksinnöistä ja kääntämisestä sekä koulutuksesta. Vuonna 1932 tohtori Michael E. DeBakey valmistui Tulanen lääketieteellisestä korkeakoulusta ja aloitti arvostetun uran sydän- ja verisuonikirurgiassa. Lääketieteen opiskelijana hän tutki ja suunnitteli rullapumpun, josta tuli olennainen osa sydämen ja keuhkon koneita, jotka johtavat avoimen sydämen leikkaukseen.

Sijainnit

New Orleans

Osoite
Tulane Avenue,1430
70112 New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: