Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Miksi Turner College?

Turner College valmistaa liiketoimintaopiskelijoita lisäämään arvoa yhteisöilleen ja heidän työnantajilleen maailmanlaajuisesti kilpailukykyisessä ympäristössä. Yritystodistusohjelmamme on ammattimaisesti akkreditoitu yhdistyksellä Advance Collegiate School of Business -yritykselle. AACSB Internationalin akkreditoituna jäsenenä korkeakoulu tarjoaa liiketoimintaohjelmia, jotka saavuttavat korkealaatuisen erottelunsa monialaisella opetussuunnitelmalla tarjoamalla opiskelijoille laajaa ymmärrystä liiketoiminnasta ja sen roolista yhteiskunnassa.

Turner College of Business ja TSYS School of Computer Science sijaitsevat kauppakeskuksessa ja tekniikassa (CCT), joka sijaitsee pääkampuksella. Turner College tarjoaa yhdessä 8 jatko-ohjelmaa, 12 perustutkintoa ja useita todistuksia. Meillä on runsaasti erilaisia ​​opiskelijaryhmiä, kuten Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Certified Fraud Examiners Association, Human Resource Management Society (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM) ja Campus nörtit. Organisaatiomme tarjoavat mahdollisuuksia saada todellista kokemusta, kuunnella ammattimaisia ​​puhujia ja kilpailla kansallisesti.

Meistä

D. Abbott Turner College of Businessin tehtävänä on valmistaa opiskelijoita lisäämään arvoa yhteisöilleen ja heidän työnantajilleen, lähinnä paikallisille ja alueellisille yrityksille. Kauppa- ja teknologiakeskus Kauppa- ja teknologiakeskus (CCT), joka sijaitsee pääkampuksella, taloa Turner College Deanin toimistosta ja kolmesta akateemisesta yksiköstä:

 • Kirjanpito
 • johto
 • Tietojenkäsittelytieteen laitoksen TSYS.

Turner College -yliopistoon vuonna 2014 osallistui yhteensä 1 464 opiskelijaa, joista 1259 oli perustutkinto-ohjelmissa ja 204 jatko-opiskelijalla. Yliopistotutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden keskimääräinen koko on 33 ja 27 jatko-opiskelijalle. Pienemmällä keskimääräisellä luokkakokoomallamme, omistautuneella tiedekunnassamme ja henkilökunnallamme sekä kohtuullisella opetuksellamme voimme olla paras osto korkea-asteen koulutuksessa alueella. Yliopiston tietotekniikkapalvelut sijaitsevat myös CCT: llä ensimmäisessä kerroksessa.

Akkreditointi

D. Abbott Turnerin korkeakoulun liiketoiminnan koulutusohjelmat ovat ammattimaisesti akkreditoituja yhdistyksen kautta Advance Collegiate School of Business. AACSB Internationalin akkreditoituna jäsenenä korkeakoulu tarjoaa liiketoimintaohjelmia, jotka saavuttavat korkealaatuisen erottelunsa monialaisella opetussuunnitelmalla tarjoamalla opiskelijoille laajaa ymmärrystä liiketoiminnasta ja sen roolista yhteiskunnassa.

Miksi AACSB-akkreditointi on tärkeää?

Tulevaisuuden oppilaana: Going to college on suuri investointi. Aiot viettää tunteja opiskelemaan, kirjoittamaan papereita ja tekemällä tentteja. Lisäksi aiot käyttää paljon rahaa. Kaikki, mitä työtä ja rahaa pitäisi antaa sinulle, mitä maksoit, eikö? Kaikki koulut eivät tarjoa sinulle sijoitetun pääoman tuottoa. AACSB-akkreditointi takaa sen, että koulu ei ole vain rahaa. AACSB-akkreditoitujen koulujen on läpäistävä erittäin tiukat laatuvaatimukset. Heidän on osoitettu tarjoavan parasta yritystoimintaa maailmanlaajuisesti. AACSB-akkreditoidut koulut:

 • tunnustetaan maailmanlaajuisesti työnantajien ja muiden yliopistojen kautta.
 • on työnantajia, jotka vain palkata valmistuneita.
 • on enemmän pääsy rekrytoijia.
 • ovat valmistuneet, jotka saavat korkeampia, kilpailukykyisempia palkkoja.
 • sanoa, että akkreditointi parantaa liiketoiminnan ohjelmien laatua.
 • sanoa akkreditoitu auttaa heitä palkkaamaan ja säilyttämään parhaat professorit ja tutkijat.
 • on kansainvälisesti kansainvälisempää, korkeakoulutusta saavia opiskelijoita ja todennäköisesti ansaitsevat korkeamman koulutustason.
 • ovat haastavia ja opettavat sinulle parhaita taitoja, jotka antavat sinulle selkeän edun todellisessa maailmassa.

Työnantajana: Työnantajat haluavat laadukkaita yrityskelpoisia yrityksiä laadukkaista kauppakorkeakouluista. Heidän suorittamansa tutkinnon suorittavat ensimmäisenä päivänä. Siksi on niin tärkeää valita liike-elämän koulutusohjelma, joka opettaa sinulle työnantajien tietämyksen ja taitoja. Työnantajat tietävät hyvää kauppakorkeakoulua sellaisesta, joka ei tuota ammattitaitoa valmistuneita. Tässä ovat tosiasiat:

 • Monet huippu-, globaalit yritykset palkkaavat vain AACSB-akkreditoituja kouluja.
 • AACSB-akkreditoituja koululaisia ​​tarjotaan parempia, kilpailukykyisempia palkkoja.
 • AACSB-akkreditoitujen koulujen opiskelijoilla on enemmän työnantajia, jotka ovat kiinnostuneita niistä valmistumisen jälkeen.

Yritykset ovat myös tutkinneet eroja AACSB-akkreditoitujen kauppakorkeakoulujen ja niillä, jotka eivät ole, osallistuneet työntekijät. Esimerkiksi yksi yritys totesi, että muiden AACSB-akkreditoitujen kauppakorkeakoulujen kouluttamat työntekijät olivat alhaisemmat suoritustasot. Tämän vuoksi organisaatio korvaa nyt vain lukumäärän AACSB: n akkreditoiduista kauppakorkeakouluista.

Tehtävä

Visio

Yliopiston tunnustuksen laajentaminen huippuosaamisen keskuksena liike-elämässä ja tietotekniikan koulutuksessa.

Turner College Mission

Turner College valmistelee opiskelijoita lisäämään arvoaan yhteisöilleen ja työnantajilleen globaalisti kilpailukykyisessä ympäristössä tarjoamalla laadukasta, relevanttia liiketoimintaa ja tietotekniikan koulutusta.

Strateginen suunnitelma

D. Abbott Turner College of Businessin visio, tehtävä ja arvot tarjoavat strategisen suunnitelman pääperiaatteet. Opiskelijan hallintoa, tiedekuntaa, opiskelijaryhmiä ja yritysneuvostoa tarkastellaan yleensä viisivuotiskaudella.

Turner-opettajien tavoitteet

Tavoite 1: Tehosta Turnerin korkeakoulun laatua ja profiilia valintalautakuntana.

Tavoite 2: Lisää ilmoittautumista ja laajenna ohjelmien toimitusvaihtoehtoja.

Tavoite 3: Tehosta teknologiaa ja resursseja opetus- ja tutkimustarkoituksiin.

Tavoite 4: Lisätään sisäisiä ja ulkoisia kumppanuuksia.

Tavoite 5: lisää rahoitusta.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Turner College - Columbus State University

TSYS School of Computer Science tarjoaa Master of Science in Applied Computer Science, jossa on kolme pitoisuudet: Information Assurance, mallintaminen ja Software Develo ... [+]

Ohjelman kuvaus

TSYS School of Computer Science tarjoaa Master of Science in Applied Computer Science, jossa on kolme pitoisuudet: Information Assurance, mallintaminen ja Software Development. Jotta opiskelijat eri taustoista hyötyä ja menestyä ohjelman opiskelijat voivat suunnitella koulutusohjelman ilman keskittymistä.

Avoimet työpaikat

Valmistuneista kestää tavallisesti työpaikkojen:

Ohjelmisto Engineers / Arkkitehdit Ohjelmoijat / ohjelmistokehittäjille Web-kehittäjille Game & Simulation ohjelmoijat Mallinnus ja simulointi kehittäjät Tietokone ja Network Security Specialists Verkko Managers Tietoturva Professionals Information Security Officer ... [-]
Yhdysvallat Columbus
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Turner College - Columbus State University

Master johtajuutta - Human Resources Management Track ohjelma valmistelee ammattilaisia ​​kehittämään ja toteuttamaan henkilöstösuunnittelua, rekrytointi, koulutus, palkk ... [+]

Ohjelman kuvaus

Human Resources kirjaa maisteri johtajuutta ohjelma valmistelee ammattilaisia ​​kehittämään ja toteuttamaan HR suunnittelu, rekrytointi, koulutus, palkkiot, etuisuudet, tulosohjaus ja sanktiojärjestelmä laillinen ja eettinen muoti. Rata tulee akateemisesti valmistaa opiskelijoita siirtää Professional ja Senior Professional Human Resources (PHR & SPHR) tentit. MSOL Human Resources raita on linjassa Society for Human Resource Management HR Opetussuunnitelma opas ja malleja.

MSOL on 36 tunnin ohjelma, joka edellyttää opiskelija suorittaa 12 jatko. Päätoiminen opiskelija voi suorittaa ohjelman neljä lukukautta. Kaikki MSOL luokat opetetaan illalla. Ohjelma voidaan sovittaa opiskelijoille, jotka haluavat osallistua osa-aikaisesti ja täydellinen ohjelma kuluessa 18-24 kuukautta.... [-]

Yhdysvallat Columbus
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Turner College - Columbus State University

Opiskelijat Master Master johtajuutta - Servant Leadership Track ohjelma voi erikoistua koulutuksensa ja valitse Servant Leadership radalla, joka on sekä harvinaisia ​​ja ... [+]

Ohjelman kuvaus

Opiskelijat MSOL ohjelma voi erikoistua koulutuksensa ja valitse Servant Leadership kappale, joka on sekä harvinaisia ​​ja räätälöity niille, joilla on halu harjoitella Servant Leadership organisaatioissaan. The Servant Leadership raita valmistelee ammattilaisia ​​vastaamaan johdon tarpeisiin organisaation, tukeutumalla runsaasti resursseja sijaitsevat täällä Columbus, GA, jotka vaihtelevat asiantuntemusta johtava Servant Leadership harjoittajat, lukuisat sovellettavissa tapaustutkimuksia ja mahdollisuuksia käytännön kokemukset. Columbus, GA, nimeltään kansakunnan ensimmäinen "Palvelija Leadership kaupunki", jonka Greenleaf Center for Servant Leadership, on laajalle levinnyt sitoutumisesta palvelija johtajuutta Columbus-pohjainen yritykset, ei-voittoa järjestöt ja oppilaitokset.... [-]

Yhdysvallat Columbus
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Turner College overview