University of East-West Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YLIOPISTO LIITETIEDOT

Tehtävänä University of East-West Lääketiede on valmistella tutkinnon suorittaneet todistuksen ja koulutusohjelmien täydentävät terveyden ja Itä lääketiede aloilla, joiden avulla tutkinnon edistää heidän tietojaan ja syöttää tai parantaa uravaihtoehtoja asemissa jotka lisätä perinteinen amerikkalainen terveys hoitopalveluja tarjoamalla vaihtoehtoja hyvinvoinnin asiakkaiden tai potilaiden.

Ydinosaamisen

Institutionaaliset ydinosaamista lausunnot ovat sitoutuminen opiskelijoiden ja yleisölle, että opettajat ja henkilökunta toimii opiskelijoille, jotta niiden todistus tai tutkinto yliopistosta itä-länsi Medicine edustaa tietoja, taitoja ja asenteita heijastuu ydinosaamista alueilla. Ydinosaamisia ovat tuloksia, että kun täytetään, johtaa toteutumista toimielimen tehtävä.

Osoittavat KOHDE Expertise

Opiskelija osoittaa hankkimista ja taitoja valitsemaansa opintolinjan, joka vastaa niiden tutkinto tai todistus, tasolle, joka valmistaa heitä hakeutumaan työhön tai parantaa heidän ammatillisia tietoja, taitoja ja kykyjä. Mittaus: Työllisyys tiedot.

Ajatella kriittisesti

Opiskelija analysoi ja ratkaista ongelmia, arvioida ideoita ja menetelmiä, ja arvioimaan tulosten perusteella perusperiaatteita suhteessa tietyn alan tutkimuksen; ja kehittynyt tutkinto tasoilla, opiskelijat tulkitsevat tieteellisiä tutkimuksia, tarkistaa kohtuullisuutta päätelmien tutkimaan vaihtoehtoja, tunnustaa erilaisia ​​näkökulmia, ja mukauttaa ideoita ja menetelmiä uusiin tilanteisiin. Mittaus: Onnistuneen kursseja ja / tai klinikassa, jossa tapaustutkimuksia ja ongelmanratkaisua harjoituksia.

Kommunikoi tehokkaasti

Opiskelija ilmaista itseään selkeästi ja harkiten keskusteluun asiakkaiden tai potilaiden, työtovereiden, ja muut terveydenhuollon ammattilaiset. Mittaus: Onnistuneen kursseja ja klinikka.

Käytännössä elinikäisen oppimisen

Opiskelija osoittaa arvostuksemme elinikäiseen oppimiseen tunnistamalla ja jotka käyttävät resursseja ja työllistymismahdollisuuksien tai ammatillisen lisälaite. Mittaus: Self raportteja opiskelijoita; osallistuminen UEWM tapahtumat; edelleen DAOM ohjelman

Express Global Awareness

Opiskelija tunnistaa ne kuuluvat paikallisen ja maailmanlaajuisen yhteisön. He kunnioittavat ja sopeutua sosiaaliset, kielelliset ja kulttuurisen monimuotoisuuden työtovereiden, potilaiden tai asiakkaiden. Mittaus: onnistuneesti päätökseen klinikan ja sopeutumista UEWM ympäristöön.

Käyttäytymään vastuullisesti ja eettisesti

Opiskelijat valitsevat käyttäytymistä ja tehdä päätöksiä tavalla, joka vastaa niiden arvostusta ja ymmärrystä niiden oikeudellinen ja eettisen vastuun ammattimaisessa ympäristössä. Mittaus: suoritetusta klinikalla.

University Vahvuudet

Olemme sitoutuneet tukemaan kaikkia opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja toteuttamaan unelmiaan. Ymmärrämme merkitystä ja arvoa vaalimaan eheyden hallinnollisella tasolla säilyttäen ystävällinen ja miellyttävä oppimisympäristö.

UEWM tarjoaa vankan koulutuksen TCM valitsemalla erittäin kokenut ja asiantunteva ohjaajat, jotka ovat omistautuneet niiden opettajan ammatin ja opiskelijoiden oppimista. Meidän yliopisto tarjoaa yhdistelmän luento ja kliinisen harjoittelun opiskelijoille hallita ja luoda niiden oppimista. Meidän tiedekunnan jäsenet valitaan heidän ammatillisen koulutuksen, kliinisen ja opetuskokemus, ja omistautumista koulutukseen ja kehittämiseen TCM. Akateeminen luokat TCM ydinohjelman ja kliinisen opetuksen tyypillisesti opetetaan harjoittelemalla ammattilaiset, jotka ovat keskimäärin kahdenkymmenen vuoden kliininen kokemus.

Tiivis didaktisia ja kliinisen opetuksen takaa korkeatasoisen osaamisen ja luottamuksen valmistuneista tarvitsevat. UEWM tutkinnon saavuttaa korkea ohimennen tulokset sekä California State Licensing tentti ja kansallisten varmennepalvelujen tentti.

UEWM tarjoaa opiskella ulkomailla ohjelma ja vaihtaa toimintaansa Pekingin yliopiston kiinalaisen lääketieteen, Anhui College of kiinalaisen lääketieteen ja Hei Long Jiang kiinalaisen lääketieteen yliopistosta. Tutkimuksemme ulkomailla ohjelma näiden yliopistojen tarjoaa mahdollisuuden opiskella Masters sydämessä kulttuuri, joka antoi lääkkeen syntymästä. Yliopisto liittyy liiton kansainvälisen Terveys ja Healing edistää terveyttä ja paranemista.

UEWM tarjoaa todistus erikoisuus ohjelma Aasian Kori terapeutti ja jatkokoulutukseen (CEU) hyväksymä Kalifornian Akupunktio hallituksen. CEU avulla tutkinnon ja lupa toimijoita pysyä mukana uusimpia suuntauksia ja nykyinen alan tutkimusta.

Tarjoamme myös joustavia opetusta maksusuunnitelma, jossa maksuerien ovat korottomia ja lainat ohjelma on myös saatavilla pyynnöstä.

Tarjoamme joustavia aikataulu päivä, ilta ja viikonloppu luokat sekä Englanti ja Kiinan joko koko- tai osa-aikaisiksi opiskelijoiksi. Kokopäiväinen ohjelma kestää noin 3 vuotta ja osa-aika-ohjelma kestää noin 8 vuotta valmistua. Monet opiskelijat voivat ottaa luokat ei-koulutusohjelma, jossa voit oppia tietoja ja taitoja parantaa terveyttä sinulle ja perheellesi. Koulumme tarjoaa Rolling tunnustuksia politiikkaa, joka alkaa tammi-, touko-, ja joka vuosi syyskuussa.

Me verkostoitua sairaaloiden ja lääkärikeskusten kanssa akupunktio ohjelmia työllistymismahdollisuuksia valmistuneista. Valmistuneista jatkuvasti saavat etuja kuten klinikan hoitojen ja täydennyskoulutus seminaareja edellytetään Kalifornian Akupunktio hallituksen lupa harjoittajia.

Meidän ylioppilaskunnassa koostuu opiskelijoita eri ikäryhmissä ja eri kulttuuri- ja etniseltä taustaltaan. Meidän ylioppilaskunta koostuu lääkärit, Kiropraktikot, sairaanhoitajat, fysioterapeutteja, hierojat, insinöörit, opettajat, taiteilijat, suuhygienistit asianajajat, apteekkarit, tarjoilijat, sekä ihmisiä, jotka juuri päättynyt kahden vuoden college ilman mitään lääketieteellistä taustaa.

Meidän luokka koko on pieni niin voit saada yksilöllistä huomiota, mikä auttaa sinua omaksua aihe, mutta riittävän suuri, jotta stimuloivan ryhmän vuorovaikutusta.

Yliopisto on ammattimaisesti feng shui-suunniteltu tarjoamaan hiljainen ja keskittynyt opiskeluympäristöön. Yliopisto pääsee helposti tärkeimmille pääteille, moottoritiet ja joukkoliikenne; pysäköinti yliopiston erän ilmainen.

Olemme lähellä keskustan Sunnyvale, Kalifornia, sydämessä Piilaakson. Sunnyvale on yksi turvallisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa ympäri vuoden auringonpaistetta ja laadukkaita naapurustossa ympäristöissä. Sunnyvale on lähellä hyviä rantoja ja kauniita vuoria. Mukaan KTSF / Kanava 26 ja WorldJournal sanomalehti, Sunnyvale on yksi alkuun kymmenen kaupungit kansakunta tunnettu kauniista ympäristöstä.

Sijainnit

Sunnyvale

Osoite
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin