University of Florida Levin College of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Floridan yliopiston Levin College of Law on pitkät perinteet tuottaa kansallisia johtajia ja on yksi maan parhaista arvot lainopillinen koulutus.

Koulutus Johtajat

UF laki on pitkät perinteet valmistelee tutkinnon merkittäviä johtotehtävissä. Otimme ensin Floridassa, neljänneksi julkisissa kouluissa, ja kahdeksas kaiken kaikkiaan "tuotos", eli kaliiperi koulun valmistuneet.

Se sijoittui neljänneksi julkisoikeuden kouluissa vuonna 2013 (sidottu seitsemäs yleinen) määrä valmistuneiden toimii liittovaltion alueella ja piiri tuomareiden; yli 250 tutkinnon toimivat valtion valitusviranomainen ja oikeudenkäynnin tuomarit Floridassa, ja monet toimivat näissä rooleissa muissa osavaltioissa samoin.

Mikään muu Law School on tuottanut niin paljon presidentit American Bar Association vuodesta 1973; viisi lukien 2010-11 presidentti Steve Zack (kuvassa). Valmistuneet ovat myös edustaa enemmistön Florida Bar presidentit, mukaan lukien nykyinen presidentti Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), ja John G. White III (JD 79). Neljä Florida Governors ja satoja valtion senaattorit, edustajat ja hallituksen jäsenet ovat kotoisin UF Law. Kaksitoista valmistuneet tuli myös college presidentit, ja yli tusina ovat olleet dekaanit oikeustieteellisten tiedekuntien.

Monimuotoisuuden johtamisen

Olemme erityisen ylpeitä maine tuottamaan erilaisia ​​johtajia lakimiehiin. Eugene K. Pettis (JD 85) tuli ensimmäinen Afrikkalainen Amerikan presidentti Florida Bar vuonna 2013. Stephen N. Zack (JD 71), tuli Yhdysvaltoihin Kuubasta vuonna 1961 ja hänestä tuli ensimmäinen latinalaisamerikkalainen presidentti sekä Florida Bar ja American Bar Association. Martha Barnett (JD 72) tuli yksi ensimmäisistä naisten ABA presidentit vuonna 2000.

UF Law sijoittui vuonna 2012 yhdeksi kuusi parasta koulut mustat etelässä Being Musta lakimies lehden.

Arvot ja akkreditointi

US News & World Report riveissä UF lain 24th keskuudessa julkisoikeuden koulujen ja 49th yleistä; sen Tax-ohjelman ensimmäisten joukossa yleisöille ja toinen yleistä; Environmental Law riveissä 14th yleistä. UF Laki myös edelleen hyvin mitoitettu maineeseen - 16: nneksi julkiset ja 38th yleistä arvioinnissa asianajajien ja tuomareiden ja 14. joukossa yleisöille ja 35. yleinen arvioinnissa tutkijoita.

UF laki oli akkreditoitu vuonna 1925 American Bar Association ja on jäsenenä Association of American Law Schools. Anteliaisuudesta uskollisia alumnien ja ystäviä, joista kollegio kaima Fredric G. Levin, näkyvä oikeudenkäynnin asianajaja, tekee college yksi maan parhaista suotu julkisoikeuden koulut Yhdysvalloissa.

2012 Journal of Legal Education artikkeli otsikolla "Minne Yhteistyökumppanit tulevat?" Todettiin, että UF laki sijalla 11. joukossa yleisöille ja 29. kaiken kaikkiaan määrä alumni Valmistuttuaan 1986 esillä palvelevat kumppaneina National Law Journal 100 asianajotoimistot.

Yksi maan parhaista arvot lainopillinen koulutus

UF laki on neljänneksi edullisin yksi maan top 50 oikeustieteellisten tiedekuntien perustuu American Bar Association tiedot lukukausimaksuista ja palkkiot sekä vuosittaiset kulut. Noin 50 hallintaoikeus / tenure track tiedekunnan ja 80-plus muut tiedekunnan jäseniä, jotka tukevat college kautta kliininen, tutkimus, valmennus ja hallinnolliset ohjelmat toimivat kouluttaa yli 1000 opiskelijaa. Opiskelijat voivat erikoistua: Ympäristö-ja maankäyttö laki, Estates ja Säätiöt Practice, perheoikeuden, Immateriaalioikeus, ja kansainvälinen ja vertailevan oikeustieteen. Orastavaa alalla e-löytö on myös kasvaa UF laki, jossa opiskelijat joutuvat ohjelmistot, hallinnan ja käytännön toimintatapoja.

Lisäksi JD, college tarjoaa OTK: n verotuksessa, Kansainvälinen verotus, ympäristö-ja maankäyttö laki, ja vertailevan oikeustieteen sekä yksi maan harvoista SJD n verotuksessa. UF laki tarjoaa JD todistus ohjelmia ympäristöasioissa ja maankäyttö laki, Estates ja Säätiöt Practice, perheoikeuden, Immateriaalioikeus, ja kansainvälinen ja vertailevan oikeustieteen; laaja valikoima yhteisiä tutkinto-ohjelmia; erikoistuneiden keskusten, instituuttien ja ohjelma-alueilla; ja vahvojen kliinisten tarjontaansa.

Mahdollisuudet kotimaassa ja ulkomailla

Gainesville isännöi yksi suurimmista kampuksella rekrytointi ohjelmia Kaakkois, oikeudelliset työnantajien haastattelemalla koko syksyn ja kevään. Lisäksi UF laki kiinnittää erottaa kävijöitä kampuksella vuosittain puhua oppilaiden kanssa.

UF laki on ollut kahdeksan korkeimman oikeuden käynnit viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Monet esitykset ovat nähtävillä avuksesi meidän webcast-sivulla.

UF Law vahva kansainvälisten ohjelmien ja tiedekunnan kansainvälisen oikeuden asiantuntijoita kysymyksissä laajentaa koulujen opetussuunnitelmaa ja kansainvälistä tarjontaansa ja siteiden lujittamista ohjelmia ja tutkijoita ympäri maailmaa.

State-of-the-art facilities

Viimeisimmät päivitykset sen tilat tekevät UF lain premier oppimisympäristön. 25.000.000 dollaria laajentamiseen ja remontti vuonna 2005 tehty UF Law Library yksi suurimmista Kaakkois-ja joukossa 20 maassa.

Uusi monen miljoonan dollarin asianajo keskus, joka avattiin syksyllä 2009 tarjoamaan opiskelijoille state-of-the-art oikeudenkäyntiä tilat.

Kauniissa ympäristössä

UF Law sijaitsee Pohjois Central Florida, yksi maan suosituimmista alueista. Gainesville on sijoittunut ensimmäiseksi 400 kaupungeista Yhdysvalloissa ja Kanadassa Kaupungit Sijalla ja arvioivat, Second Edition-ja arvioitu korkeatasoiseksi tällainen julkaisut Money Magazine, Forbes, ja Popular Mechanics.

VISION

Law School omistettu edistää ihmisarvon, sosiaali-, ja oikeuden kautta laintuntijoita.

Mission Statement

Tehtävänä University of Florida Fredric G. Levin College of Law on saavuttaa huippuosaamista ammattihenkilöiden, etenee oikeudellinen stipendi, yleisön palveleminen, ja edistää oikeudenmukaisuutta. Pyrimme valmistautua asianajajien palvella asiakkaitaan, oikeusjärjestelmä ja kansalaisille korkeatasoinen suoritus ja sitoutuminen korkein ihanteita lakimiehiin. Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille monipuolinen lainopillinen koulutus. Meidän opetussuunnitelma on suunniteltu oppilaille lakia ja auttaa heitä kehittämään taitoja välttämätöntä käyttää tätä tietoa käytännössä. Tavoitteenamme on valmistuneista omaavan keskeisten taitojen ryhtyä käytännön lain. Nämä ydinosaamista:

Oikeudellinen analyysi (mukaan luettuina tietämys lait ja säännöt, kykyä soveltaa lakeja ja sääntöjä eri tosiasioihin asetukset ja kyky harjoittaa oikeudellista argumentointia); Oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen (mukaan lukien mahdollisuus suorittaa riippumatonta oikeudellista tutkimusta ja tuottaa oikeusvaikutuksia kirjoituksia ammattitason); Fundamentals of Client Services (myös haastattelemalla ja neuvonta taidot); Perusteet Riitojen käsittely ja oikeudellisten ongelmanratkaisu (oikeudenkäynnit ratkaisuun, ja kaupoissa); ja Perusteet ammatillinen vastuu ja identiteetti (mukaan lukien tieto yhteisten arvojen lakimiesten ja eettiset ongelmanratkaisuun, taitoja luoda ammatillinen identiteetti ja valmiudet työskennellä ihmisten kanssa erilaisista taustoista).

Sijainnit

Gainesville

Osoite
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Florida, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: