UNC System International Recruitment Consortium

Esittely

Lue virallinen kuvaus

"11 yliopistamme ovat yhtä monipuolisia kuin tavoitteet."
UNC International edustaa 11 korkealaatuisen yliopiston ryhmää Pohjois-Karolin yliopiston järjestelmässä. Meidän laitoksemme ulottuvat valtiolle, vuorilta rannikolle. Ne vaihtelevat pienistä ja henkilökohtaisista, joissa on 3500 opiskelijaa, suuriin ja tutkimustehtäviin 35 000 opiskelijaa. Opetus- ja oppimisohjelmilla, jotka perustuvat jatko-opintoihin jatko-opintoihin, tarjoamme todella jokaiselle opiskelijalle jotain.

”Edullinen. Saatavilla. Ylistämä. Yksitoista suurta yliopistoa, mikä on sinulle sopiva? "
Monilla vaihtoehdoilla me ymmärrämme, että oikean yliopiston ja opinto-ohjelman valitseminen voi tuntua ylivoimaisilta kansainvälisille opiskelijoille, ja tavoitteemme on virtaviivaistaa prosessia sinulle. UNC International tekee tämän palvelemalla keskuksena opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan yhdessä jäsen-kouluissamme - 11 erinomaista yliopistoa, yksi pysäkki!

Olemme täällä auttamassa!
Asiantunteva henkilökunta on tehnyt alustavan tutkimuksen sinulle keräämällä haluamasi tiedot - rankingit, merkittävät opintosuunnitelmat, uranäkymät, hakemusten määräajat ja vaatimukset ja enemmän - kaikille yliopistoillemme sopivaan paikkaan. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään UNC: n kansainvälinen yliopisto, joka parhaiten vastaa ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

Sijainnit

Kappelimäki

Osoite
910 Raleigh Road
27514 Kappelimäki, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin