University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Collegestä

Yhdeksi maan johtavimmista jesuiitti katolisista yliopistoista, Taide- ja tiedeyhteiskunta yhdistää tiukan akateemisen opetussuunnitelman, jossa yhdistyvät kaupunkien globaali näkökulma. Yliopiston visio menestyksestä liittyy sekä päähän että sydämeen, ja erinomaiset tiedekunnan jäsenet antavat opiskelijoille taitoja ja myötätuntoa muovaamaan oikeudenmukaisempaa ja inhimillisempää maailmaa.

Viime vuosina opettajamme tutkijat ovat saaneet ennennäkemättömän kansallisen tunnustuksen: voittavat kansalliset palkinnot, saavat merkittäviä uusia apurahoja ja arvostettuja Fulbright-apurahoja sekä esitellään suurimmissa taidepaikoissa ja elokuvajuhlilla ympäri maailmaa.

Opiskelijamme ovat julkaisseet tutkimustaan ​​tiedekunnan rinnalla, voittaneet palkintoja kirjallisesti, saaneet erittäin kilpailukykyisiä apurahoja, ja heidät on hyväksytty korkeakouluissa. He osallistuvat myös yhteisöön ja he tekevät eroa. Kun rakennetaan Sambian katulapsille tarkoitettua kirjastoa digitaalisen kuilun piilottamiseksi Perussa, taistelemalla nykyajan orjuudesta täällä Yhdysvalloissa, opiskelijat muuttavat maailmaa parempaan suuntaan.

College of Arts and Sciences tarjoaa monenlaisia ​​koulutusvaihtoehtoja, joiden tehtävänä on tarjota paitsi henkilöille ja ammattilaisille menestymisen edellyttämät tiedot ja taidot, mutta myös arvot ja herkkyys, jotka ovat miesten ja naisten välistä muille.


Marcelo Camperi, dekaani taideteollisesta korkeakoulusta

Ohjelmamme

Tässä innovoinnin, yrittäjyyden ja kulttuurin kaupunki USF tarjoaa 16 ainutlaatuista maisteriohjelmaa College of Arts and Sciencesissa.

Valmistuneet numerot

Käytä USF: ään

USF: n koulutus ei ole pelkästään kirjojen älykkyydestä, vaan siitä on kyse todellisen muutoksen tekemisestä.

Sijainnit

San Francisco

University of San Francisco

Osoite
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 415.422.5101

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin