University of San Francisco - School of Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Education juhlii neljä vuosikymmentä mukana opettajia, omistettu johtajat ja huolehtiva ohjaajat.

Meidän henkilökunta ja opiskelijat ovat oppineet ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhujia kytkeytynyt monipuolinen San Franciscon lahden alueella ja sen ulkopuolella. Yli kahdenkymmenen apurahansaajille, mukaan lukien ohjelmat seurakuntamme kampuksilla ja verkossa, olemme tyytyväisiä opiskelijoita, jotka haluavat tehdä vaikutuksen ja jotka ovat sitoutuneet palvelemaan niitä eniten tarvitseville.

Dean Tervetuloa

Terveisiä San Franciscon yliopiston School of Education Koska dekaani, olen intohimoisesti luoda ympäristö, jossa tulevaisuuden opettajille, johtajat ja ohjaajat mahdollisuus hoitaa kyseisiä palveluja ja tutkimusta vaikuttavat suoraan meidän yhteisöjä.

Entisenä opettajana ja koulutuksen aktivisti, tunnen kotona USF School of Education, jossa tiedekunnan opiskelijat ja henkilökunta ovat kiinnostuneita luomaan muutosta. Kehotan teitä tutustumaan valtionyhtiöiden yhteisöön ja jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja ohjelmista, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Puolesta tiedekunnan ja henkilökunnan USF School of Education, kiitän harkitsee meidän ohjelmia ja toivon, että tulee liittyä tähän sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen keskittynyt yhteisö.

Ystävällisin terveisin,

Kevin K. Kumashiro, Dean

USF School of Education

Sijainnit

San Francisco

University of San Francisco

Osoite
USF School of Education
2130 Fulton Street

94117-1071 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
415-422-5467

San Jose

Osoite
San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat

Sacramento

Osoite
Sacramento, Kalifornia, Yhdysvallat

Santa Rosa

Osoite
Santa Rosa, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin