University of Tampa - Sykes College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tampan yliopiston Sykesin kauppakorkeakoulu on johtava tulevaisuuden globaalien johtajien kehittämiseen keskittyvä yksityinen laitos. Sitoutumisemme huippuosaamiseen heijastuu AACSB-akkreditoinnissamme - tunnustuksessa, joka asettaa meidät viiden prosentin joukkoon tutkinnon suorittaneista kauppakorkeakouluista maailmanlaajuisesti.

Innovatiiviset ohjelmistomme sisältävät uusimmat työkalut ja tekniikat, jotka tarjoavat opiskelijoille kehittyneet ongelmanratkaisu- ja analyyttiset taidot, joita tarvitaan maailmanlaajuisesti kilpailluilla markkinoilla saavuttamiseksi. Yliopistolla on vilkkaat yhteydet yritysmaailmaan, ja opiskelijamme hyötyvät laajoista kokemuksellisista oppimis- ja verkottumismahdollisuuksista. MBA- ja MS-ohjelmissamme tarjotaan lukuisia keskittymisvaihtoehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat tutkia kykyjään ja räätälöidä opintojaksoja.

Tiedekunnan jäsenillä on vaikuttava yhdistelmä edistyneitä akateemisia valtakirjoja ja käytännön kokemusta liiketoiminnasta. He eivät vain tee erinomaista työtä opettamisessa ja mentoroinnissa, mutta tekevät myös asiaan liittyvää akateemista ja teollisuusperusteista tutkimusta. Tämä tutkimus pitää meidät mukana uusien teorioiden kehittämisessä ja auttaa pedagogisessa tehtävässämme.

Sykesin korkeakoulu

Sykes College of Business on olennainen osa 100 hehtaarin yliopistokampusta, joka sijaitsee Tampan sydämessä. Tampan yliopisto tarjoaa kattavana oppilaitoksena täyden resurssien, pätevän tiedekunnan ja modernit mukavuudet.
Sykes College of Business on yksi AACSB International-Association -järjestön akkreditoiduista Kaakkois-alueen yksityisistä kouluista, jotka ovat hyväksyneet korkeakoulututkinnon suorittaneiden korkeakoulujen yhdistyksen. AACSB International on johtava liiketoiminnan akkreditointiorganisaatio, joka edistää huippuosaamista ja jatkuvaa parantamista perus- ja jatko-koulutuksessa.

Mikä asettaa meidät paitsi

Yhden Floridan elinvoimaisimman liikeyhteisön sydämessä Tampan yliopiston Sykes College of Business tarjoaa maailmanluokan koulutuksen, jolla on kansainvälinen maine menestykseen.

Sykesin kauppakorkeakoulussa olemme ylpeitä ominaisuuksista, jotka erottavat meidät maailman parhaista yritysohjelmista:

  • Korkein akkreditointi
  • Innovatiivinen opetussuunnitelma
  • Erinomainen tiedekunta
  • Kokeellinen oppiminen
  • Huipputeknologian palvelut

Sykesin kauppakorkeakoulu on kohta, jossa huomisen yritysjohtajat tulevat opiskelemaan, kehittämään ja verkostoitumaan - aivan nurkan takana - maapallon etäisyyteen. Eri ikäiset ja erilaiset taustat omaavat korkeasti koulutetut opiskelijat saavat jatkokoulutusta tiedekunnan jäseniltä, joilla on pulssi yritystoiminnassa.

Sijainnit

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Osoite
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, Yhdysvallat
Puhelin
+1 (813) 253-3333

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited