College of Engineering and Mathematical Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College of Engineering ja matemaattisten tieteiden (CEMS) koostuu tähdistö loistava ja elinvoimainen osastot ja ohjelmat. Meidän monitieteinen valmistelee tutkinnon johtotehtävissä vaalimalla monipuolinen yhteisö oppineita. Se on meidän tehtävämme on tarjota valtion Vermont henkisen voimavara teknologisesti perustuva talouskasvu ja edistää tekniikan, tietotekniikan ja matematiikan ammattien palvelun ihmiskunnalle.

College Mission + Profiili

CEMS asuu yksi koulu - School of Engineering - ja kaksi osastoa - Tietojenkäsittelytieteen laitos ja Matematiikan ja tilastotieteen. CEMS ja opiskelijat ovat aktiivisesti mukana kampuksella poikkitieteellistä ohjelmiin kuten Vermont Complex Systems Center, Vermont Advanced Computing Core (VACC) ja integroiva Graduate Koulutus (IGERT) ohjelma. Meidän osavaltion yhteisö tavoittamisohjelmia päästä K-12 opettajien ja opiskelijoiden kuuluu kuvernöörin Institute of Vermont ja FIRST Robotics.

Tervetuloa Dean Luis Garcia

Tervetuloa College of Engineering ja matemaattisten tieteiden (CEMS) klo UVM. Olet valinnut koulutusaloittain, jonka avulla voit muokata tulevaisuuden maailman yhteiskunta kohtaa yhä suurempia haasteita, kuten hyödyntämällä rajalliset resurssit tehokkaammin, vähentää ihmiskunnan jalanjälki planeetalla, sekä kehittää uusia ja tehokkaampia computing työkaluja, joiden avulla voimme ratkaista ongelmia nopeammin ja tehokkaammin. Jäsenenä CEMS-yhteisö opit taitoja, jotka auttavat sinua kehittymään huippu KARA ajattelija ja ammatillinen.

CEMS on tiivis yhteisö, jossa opiskelijat tutustuvat toisiinsa ja niiden professorit. Meidän KARA suuntautunut koulun sisällä kattava yliopisto asetus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää kokonaisvaltaisesti jatko-ja kokemus. Sen lisäksi meidän koulutusohjelmissa tarjoamme myös innovatiivisia todistus ohjelmia, jotka tarjoavat valtakirjojen että rakentaa henkilön pätevyyden ja tukea hänen halunsa tehdä uraa muutoksia, ennakko kenttään tai käyttää korkeamman maksaa työtä.

Ristipölyttymisen ideoita on mahdollista vain ympäristössä, kuten CEMS, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus saada tietoa tukemaan tieteenalojen sisällä ja ulkopuolella college. Tavoitteenamme on tarjota sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jonka avulla voit maksimoida yksilöllisten kykyjen samalla tarjota sinulle maailmanluokan koulutus ja taito asettaa. Jälleen tervetuloa CEMS.

Sijainnit

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Osoite
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Yhdysvallat
Puhelin
+1 802-656-3131

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: