University of West Georgia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of West Georgia olemme muuttamassa elämää ja muuttamassa näkökulmia. UWG on yli 1100 kokopäiväistä tiedekuntaa ja henkilökunnan jäseniä, joiden tehtävänä on auttaa sinua menestymään luokkahuoneessa ja valituissa urakehityksissä urheilukentän menestykseen ja koko kollegion kokemukseen.

Yli 12 000 opiskelijaa, jotka harjoittavat perustutkintoa ja jatko-opintoja, osallistuvat vuosittain UWG . Opiskelijat nauttivat täydellisestä elämästä Carrolltonin kampuksella, mukaan lukien asuinhuoneen elävä, interollegiateurheilukilpailut ja mahdollisuudet osallistua yli 150 opiskelijajärjestöön.

The Princeton Review -niminen nimitys yhdeksi parhaista Kaakkois-yliopistoista ja yksi Amerikan Best Value -kouluista, University of West Georgia tarjoaa poikkeuksellisen akateemista laatua. Sen 86 opinto-ohjelmassa on 43 kandidaatin tasolla, 29 maisterin ja asiantuntijatasolla, neljä tohtoritasolla ja kahdeksan varmenteiden tasolla. Online-kursseja on tarjolla sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille, jotka etsivät joustavuutta ajan ja paikan päällä.

UWG on valtion ensimmäinen Honors College, jossa on kunniakas opetussuunnitelma. Yliopiston Advanced Academy of Georgia on yksi vain noin 12 yhdysvaltalaisesta ohjelmasta, joiden avulla lahjakkaat korkeakouluopiskelijat voivat ansaita samanaikaista lukion ja korkeakoulun luottoa asuessaan kampuksella täysipäiväisessä asuinohjelmassa.

UWG on komission hyväksymä korkeakoulujen ja koulujen eteläisen liiton korkeakouluissa (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097; 404-679-4501), ja lukuisat akateemiset ohjelmat ovat saaneet akkreditointia muilta arvostetuilta virastoilta.

114896__SB_0121.jpg

Tehtävänanto

University of West Georgia ( UWG ) tehtävänä on antaa opiskelijoille, tiedekunnille ja henkilökunnalle mahdollisuus hyödyntää täyttä potentiaaliaan akateemisen sitoutumisen, tukipalvelujen, ammatillisen kehityksen ja huolehtivan, opiskelijakeskeisen yhteisön avulla. UWG on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen ja yhteisöllisyyteen, tarjoamalla korkeakoulututkintoa, jatko- ja yhteisöohjelmia kampuksella, kampuksella ja verkossa.

UWG , Georgian yliopistojärjestelmän (USG) peruskirjajäsen, on kattava SACSCOC-taso VI, julkinen yliopisto, joka sijaitsee Länsi-Georgiassa ja jossa on useita opetuspaikkoja ja vahva virtuaalinen läsnäolo. UWG tukee opiskelijoiden pyrkimyksiä suorittaa tutkintoja asianomaisissa ohjelmissa, arvostamalla vapaita taiteita ja ammatillista valmistelua. Tehokkaan ja innovatiivisen opetuksen, kokemuksellisen oppimisen, apurahan, tutkimuksen, luovien pyrkimysten ja julkisen palvelun avulla UWG antaa valmistuneille mahdollisuuden osallistua ja löytää tietoa. UWG on sitoutunut rakentamaan olemassa olevia vahvuuksia ja kehittämään erottuvia akateemisia, tutkimus- ja opetussuunnitelmia koskevia ohjelmia ja palveluja, jotka vastaavat taloudellista kehitystä ja tunnistavat alueelliset, valtiolliset ja globaalit tarpeet. yhteiskunnassa.

Näkemys

University of West Georgia pyrkii olemaan paras Amerikan kattava yliopisto, joka on paras paikka työskennellä, oppia ja menestyä!

arvot

University of West Georgia institutionaalista tehtävää ja päivittäistä toimintaa ohjaavat arvomme, jotka tukevat näkemystämme olevan paras paikka työskennellä, oppia ja menestyä.

Saavutuksen arvo ilmenee sitoutumisessamme opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan akateemiseen ja sosiaaliseen menestykseen.

Huolehtimisen arvo on ilmeinen johdonmukaisessa huolissamme ja kunnioitamme opiskelijoita, henkilökuntaa ja tiedekuntaa sekä suurempia yhteisöjä, joissa elämme ja joita palvelemme.

Yhteistyön arvo ilmenee sitoutumisessamme yhteiseen hallintotapaan, tiimityöskentelyyn ja yhteistyöhenkiseen henkeen, joka muodostaa vuorovaikutuksen opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan sekä palvelemiemme yhteisöjen kanssa.

Sisällyttämisen arvo on ilmeinen sitoutumisessamme juhlia moninaisuuttamme, yhteistyöhenkeämme ja luoda ystävällinen kampus, joka on emotionaalisesti ja fyysisesti turvallinen kaikille.

Innovaation arvo on ilmeinen sitoutumisessamme sellaisen oppimisen ilmapiirin edistämiseen, jossa kunnioitetaan ja palkitaan uusia menetelmiä ja ajatuksia, jotka ovat johdonmukaisia vision ja tehtävän kanssa.

Rehellisyyden arvo on ilmeinen sitoutumisessamme tiukkoihin eettisiin normeihin luokkahuoneissamme ja toimistoissamme, käyttäytymisessä toisiaan kohtaan ja palvelemalla yhteisöjämme.

Kestävyyden arvo on ilmeinen velvollisuutessamme ylläpitää ekologista tasapainoa suunnittelussa ja toiminnoissa, jotka mahdollistavat tuleville sukupolville saman tai paremman laadun menestysmahdollisuuksia nykyisille työntekijöille ja opiskelijoille.

Viisauden arvo on ilmeinen sitoutumisessamme opetukseen ja oppimiseen, joka korostaa tietämystä työntekijöiden ja opiskelijoiden elämää positiivisesti muuttamalla sekä elämämme maailman parantamiseksi.

UWG historia

University of West Georgia historia on runsaasti tietämystä ja kasvua vuodesta 1906 alkaen nöyriltä aloiltaan maatalous- ja mekaanikouluna johtavaksi yliopistoksi.

Carrolltonin neljäs piirikunnan maatalous- ja mekaaninen koulu avasi ovensa 13–21-vuotiaille "realistisemmille koulutusohjelmille maaseudun nuorille". Entisen Bonner Plantationin paikka valittiin paikaksi ja 110 oppilasta vuonna 1908 .

Kun yhteiskunta muuttui, myös Georgian ja kansakunnan koulutusprioriteetit. Vuoteen 1933 mennessä seitsemän A: ta

Kehitys jatkui, kun Länsi-Georgiasta tuli neljän vuoden laitos vuonna 1957. Tuolloin ilmoittautui 589 opiskelijaa. Vuoteen 1971 mennessä ilmoittautuminen oli lisääntynyt yli 6000 opiskelijaan. Syksyllä 1996 yliopistosta tuli yliopisto, University of West Georgia valtionyliopisto. Se tuli yksinkertaisesti University of West Georgia vuonna 2005 ja antoi sen ensimmäisen Ph.D. vuonna 2012.

Myös yliopiston fyysinen ympäristö on kasvanut. Viimeaikaiset lisäykset sisältävät nykyaikaisen hoitotyön, Centre Pointe Suitesin ja East Commonsin asuin- ja ruokailukompleksin. Ingram-kirjasto on hiljattain remontoitu, ja vuonna 2015 UWG Newnan siirtyy uuteen paikkaan historiallisessa Newnanin sairaalan rakennuksessa.

Tänään UWG rekisteröi yli 12 000 opiskelijaa ja tarjoaa yli 85 opinto-ohjelmaa taiteiden ja humanististen korkeakoulujen, yhteiskuntatieteiden korkeakoulun, tiede- ja matematiikkakorkeakoulun, Richards Business of Collegein, opetus- ja kouluopiston kautta. Sairaanhoitaja. Honors College tarjoaa edelleen intensiivisiä opintojaan korkean tason opiskelijoille. Georgian kehittynyt akatemia sallii poikkeuksellisen korkea-asteen juniorit ja eläkeläiset asumaan ja opiskelemaan kampuksella, kun he suorittavat korkeakoulujen valmistumisvaatimukset. UWG Newnan tarjoaa ydinluokat, täydelliset kandidaatin tutkinnot ja jatko-opinnot. Liiketoiminnan jatko-opinto on saatavilla Douglasvillessä. Kurssit ovat saatavilla myös opiskelijoille, jotka ovat lähellä UWG . Yliopisto myöntää tutkinnon kandidaatin, maisterin, erikoislääkäri- ja tohtorintutkinnon tasolla.

Länsi-Georgia-säätiö ja ohjelmat, kuten vuotuinen rahasto, etuusapurahat, tiedekunnan kehittäminen, kehittynyt teknologia ja paljon muuta. Vuonna 2014 kehitetty strateginen suunnitelma tarjoaa rakenteen ja etenemissuunnitelman opiskelijoiden menestyksen, akateemisen menestyksen, kumppanuuden onnistumisen ja operatiivisen menestyksen saavuttamiseksi - ja antaa yliopistolle mahdollisuuden mitata sen tehokkuutta kullakin kriittisellä alalla. Tehtävä ja arvot ohjaavat institutionaalista kulttuuria. UWG pyrkii olemaan vähintäänkin kansakunnan paras kattava yliopisto, joka on paras työpaikka, oppiminen ja onnistuminen.

Sijainnit

Carrollton

University of West Georgia

Osoite
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Georgia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 678-839-5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: