The University of Findlay

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The University of Findlay on joustava ja tulevaisuuteen suuntautuva laitos, joka etsii jatkuvasti tapoja palvella paremmin opiskelijoita ja yhteisöä. Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa Findlay mukauttaa ohjelmia ja opetusmenetelmiä jatkuvasti vastaamaan nykyisten opiskelijoiden tarpeita, jotka valmistautuvat tulevaisuuden uraan.

Koulutus The University of Findlay tarjotaan muodoissa, jotka mahtuvat kaiken ikäisille opiskelijoille ja heidän aikapaineisiin liittyville elämäntavoilleen. Perinteisten arkipäiväkurssien lisäksi Findlay tarjoaa kursseja yöllä, viikonloppuisin ja verkossa.The University of Findlay on lähes 60 ylioppilastutkintoa, jotka johtavat ylioppilastutkintoon ja tarjoaa kahdeksan maisterin tutkintoa, apteekki- ja fysioterapian tohtoria. Epätavallisiin ja tunnustettuihin ohjelmiin kuuluvat ratsastusopinnot, esiseläinlääketiede (eläintiede / esiseläinlääketieteellinen vaihtoehto), ydinlääketieteellinen tekniikka, toimintaterapia ja fysioterapia sekä ympäristö-, turvallisuus- ja työterveyshuolto.

Opiskelijoille tarjotaan muun muassa taidekasvatuksen päällikkö, taideteollinen opettaja englannin kieltenopetuksessa (TESOL) ja kaksikielisenä koulutuksena, kauppatieteiden maisteri, urheilukoulutuksen mestari, ambulanssin isäntä, lääketieteen assistentti, terveysalan tietotekniikan päällikkö ja luonnontieteiden maisteri ympäristö-, turvallisuus- ja terveyshallinnossa sekä apteekin ja fysioterapian lääkäri.

Kaksi astetta suorittavia luonnontieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelmia tarjotaan kokonaan verkossa: liikkeenjohto sekä ympäristö-, turvallisuus- ja terveysjohtaminen. MBA, luonnontieteiden maisteri ympäristö-, turvallisuus- ja terveysjohtamisessa sekä taiteiden maisteri koulutuksessa tarjotaan myös kokonaan verkossa kampuksella pidettävien luokkien lisäksi.


Findlayiin on ilmoittautunut lähes 3 700 opiskelijaa, joissa on yli 2700 jatko-opiskelijaa ja lähes 1000 jatko-opiskelijaa. Yliopiston asunnoissa on noin 1 300 opiskelijaa.

Noin 340 kokopäiväistä ja osa-aikaista tiedekuntaa opettaa säännöllisiä ja online-luokkia, opiskelijan ja tiedekunnan suhde 15: 1.

The University of Findlay kattaa yli 388 hehtaaria, mukaan lukien sen 73 hehtaarin pääkampus ja kuusi yliopiston ulkopuolella sijaitsevaa palvelua. Napsauta tätä saadaksesi täydellisen luettelon yliopiston palveluista.

Mahdollisuuksia on runsaasti oppimisjohtajuuden ja ihmissuhdetaidon taitojen ulkopuolella luokkahuoneessa. Opiskelijat voivat osallistua mihin tahansa lähes 100 opiskelijajärjestöön, mukaan luettuina erikoiskorkeakoulut, oppilasmedia, opiskelijahallitus, esittävät taiteen ryhmät, palveluklubit, akateemiset kunniajärjestöt, hengelliset elämäryhmät ja kreikkalaiset juutalaisyhdistykset ja yhteisöt. Klubiurheilu ja 28 intramuraaliurheilua pitävät kilpailuelämän elossa kampuksella.

Kuvataide kukoistaa kampuksella erilaisilla teatterituotannolla, taideteoksilla ja laulu- ja instrumentaalimusiikkikonsertteilla, jotka tarjoavat luovaa myyntipistettä ja koulutusta opiskelijoille sekä toimivat kulttuurisen rikastumisen lähteenä yhteisölle.The University of Findlay osallistuu 24 moniammatilliseen urheiluun: 10 miestä (baseball, koripallo, hiihto, jalkapallo, golf, sisä- ja ulkotie, jalkapallo, uinti ja sukellus, tennis ja paini); 12 naista (koripallo, cheerleading, maastohiihto, tanssijoukkue, golf, lacrosse, softball, jalkapallo, uinti ja sukellus, tennis, sisä- ja ulkoreitti sekä lentopallo); ja kaksi sekoitettua urheilu-, länsi- ja englantilaista ratsastusta.

The University of Findlay on National Collegiate Athletic Association (NCAA) -divisioonan II jäsen ja kilpailee Great Lakes -yhteisurheilukonferenssissa (GLIAC). Molemmat ratsastusjoukkueet ovat Intercollegiate Horse Show Association -järjestön jäseniä.

The University of Findlay sijaitsee Findlayssa, Ohiossa, pienessä kaupungissa, joka on miellyttävä ja edistyksellinen. Demographics Daily on nimennyt Findlay: n ”unelmakaupungiksi”, ja Site Selection -lehti on toistuvasti nimennyt sen yhdeksi kymmenestä suosituimmasta ”mikropolitan” alueesta (pienistä kaupungeista) Yhdysvalloissa. Findlay on ainoa Ohion kaupunki, jonka Colin Powellin perustama America's Promise Alliance on nimittänyt yhdeksi 100 parhaasta yhteisöstä nuorille kolme kertaa peräkkäin.

Korkeakoulutuskomissio ja kansalliset akkreditointiorganisaatiot ovat akkreditoineet urheilukoulutusta, ympäristöterveystutkimusta ja -suojelua, ydinlääketieteellistä tekniikkaa, työterapiaa, apteekkia, fysioterapiaa, lääkärin avustajaa, sosiaalityötä ja opettajankoulutusta. UF: n ohjelmat ovat Ohio Board of Regentsin toimiluvat.

Sijainnit

Findlay

The University of Findlay

Osoite
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Yhdysvallat
Puhelin
+1 419-434-5507

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin