Universal Arts School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESPANJAN PARAS ANIMAPOKO

15 # MAAILMAN SUUREN ANIMAPOKOJEN KANSSA


CGI - COMPUTER GENERATED IMAGES - (Infographics, 3D-animaatio, videopelit, elokuva, mainonta ja erikoistehosteet) ja Digital Image (graafinen suunnittelu, jälkituotanto, virus-video, lyhytelokuva, muotikalvot) ja web). Yli kolme miljoonaa tuntia koulutusta, meillä on maailman johtava kansainvälinen metodiikka, jonka avulla voimme löytää töitä tärkeimmistä maailman huipputiloista.

Internet- tai videoopetusohjelmia tai PDF-tiedostoja ei ollut, kirjoittimme kirjoja ja 3D-ohjelmiston käsikirjoja toimitukselliselle ANAYA: lle. Me muodostimme arkaisimmista tietokoneista rajuimmat virtuaaliset polygonit. Opetimme simulaation, animaation ja FX: n alkeellisimpia tekniikoita. Se oli 90-luvun alku.


Metodologian koulutus

Voimme sanoa, että on olemassa ihmisiä, joilla on suuri ammatillinen tai henkilökohtainen menestys huolimatta saadusta koulutuksesta. Tämä tarkoittaa, että meillä kaikilla on käytössämme "klikkaus", jota voimme napsauttaa milloin haluamme. Todellisen muodon on perustuttava tuottamaan tunnelma, jossa henkilö herättää sisäisen itsensä. Ilmaisun ja luottamuksen ilmapiiri on oltava olemassa. Kun yhdistyvät, oppiminen voi nousta.

Kyse on taiteen ja ammattien oppimisesta, kokonaisuutena. Tällä hetkellä uusi tietämyksen ja älykkyyden vallankumous on olemassa. Otetaan huomioon esimerkiksi Emotional Intelligence, 9 Multiple Intelligences, Social Intelligence, Synesthesia, Neuro-lingvistinen ohjelmointi, Lateral Thinking jne. Käsitteet. Nyt tiedetään, että oppimisen kannalta on välttämätöntä avata useita samanaikaisia ​​poikittaisia ​​ja sidekulkuja jossa henkilö tuntee käyttävänsä kaikkia kykyjään, ei ainoastaan ​​kognitiivisia.


Palkinnot ja maininnat

Palkinnon voittaminen voi olla vaikeaa monien erilaisten kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen ja festivaalien toimitusten määrän ja laadun vuoksi. Tärkeää on mainostaa työtäsi kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla, joissa yritykset tavallisesti katsovat samoin kuin ammatilliset markkinat itse. Edistäminen on välttämätöntä yhteydenpidossa työelämän kanssa todellisen työpaikan vaihdon kanssa ja voit myös seurata digitaalisen maailman nykyisiä suuntauksia ja sen menestyneimpiä linjoja. Hankkeet on aina suunniteltu näkemään heidät oman työnsä siirtämiseen ja siirtämään työnne keinoja siirtämään ehdokkaasi ammatillinen profiili, jossa 80% maailman työpaikoista ei ole julkaistu missään. Sinun täytyy olla todellinen vuokrauskanava.

Yhdysvaltain instituutin ANIMATION CAREER REVIEW on maininnut yhdeksi 100 parhaasta kansainvälisestä koulusta, joka on maailman 15. sijalla.


Sertifioitu kansainvälinen takuu

Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että yritykset hakevat rekrytoinnissa jopa 70% ehdokkaan henkilökohtaisista ominaisuuksista, verrattuna 30 prosenttiin akateemisesta koulutuksesta ja resumeista, mikä tapahtuu yhä useammin ja erityisesti tällä alalla. He etsivät, mitä voit tehdä heille yrityksissä, ei mitä olet opiskellut. Olemme Espanjan ainoa keskus ja ensimmäinen Euroopassa neljä tällaista hyväksyntää alalla: NewTekin valtuutettu koulutuskeskus, Luxology / Certified valtuutettu koulutuskeskus, Houdini valtuutettu koulutuskeskus ja EPIC GAMESin virallinen kumppaniakatemian opettaa tehokkaita ohjelmistopaketteja NewTekin LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini ja videokuvien render-Engine of Unreal Engine. Meillä oli myös toimilupa Techimage toimittaa renderointiohjelmisto "RenderMan" Pixarilta. Olemme keskus, jonka Autodesk ja Avid ovat tukeneet Maya, 3D Studio Max ja Avid. Kaikki nämä ovat sertifikaatteja, joilla on kansainvälinen takuu palvelusta kaikille käyttäjille.


Apurahat ja rahoitus

Voimme auttaa sinua jakamalla maksuja. Voit pyytää, että teemme henkilökohtaisen maksusuunnitelman. Voimme sopeutua siihen koulutukseen, jonka valitset kuukausittaisen tilausohjelman, joka sopii sinulle.

Voimme myös auttaa pankkirahoituksessa (eri yksiköiden kanssa) enemmän kuukausia ja auttaa käsittelyssä ja paperityössä. Pienemmät maksut saavat lisää kuukausia rahoitusta, ja tämä voi olla mielenkiintoinen pääsy koulutukseen.

Löydä koulutusstipendit eri julkisista ja yksityisistä yhteisöistä, kansallisista, alueellisista tai kansainvälisistä ja pyydä asiakirjoja, joita he pyytävät, ja autamme sinua menettelytavoissa. Tällä hetkellä meillä on erityinen edistäminen meidän Master ja kurssit. Velvollisuus päästä käsiksi on saada työttömyysetu.

Koulutuksella, kuten millä tahansa muulla tuotteella tai palvelulla, voi olla nippuja koulutusryhmille ja / tai enemmän koulutusta samalla budjetilla. Jos tulet ystävien, perheenjäsenten jne. Kanssa, voimme tarjota sinulle erikoistarjouksen räätälöityä ryhmää varten.


Tee työtä teollisuudessa

Tämän koulutuksen avulla avautuva ammattiala on hyvin vaihtelevaa ja elinkelpoista, jossa markkinoiden globaali kysyntä tulevien ammattilaisten kanssa on todella sidoksissa. Sinun demo-kelan avulla voit osoittaa kykynne riippumatta iästäsi, kokemuksestasi tai opintojen tasosta, jos tärkeintä on laatu, jota heidän tekemästään työstä voi osoittaa.

Opiskelijat kohtaavat ammattimaiset markkinat toimivat monella tavalla:

  • Paikalliset ja kansalliset yritykset, studiot ja tuotantoyhtiöt
  • Suuryritykset, suurikokoiset tutkimukset ja kansainväliset tuottajat
  • Audiovisuaalisten palvelujen ja grafiikan omien yritysten luominen
  • Itsenäinen työskentely Freelance-tilassa, työskentelee eri asiakkaille paikallisesti tai kansainvälisesti.

Viisumit ulkomaalaisille

Jos olet ulkomaalainen opiskelija, autamme sinua VISAn kanssa. Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia paperityön käsittelyyn. Kussakin maassa se toimii samalla tavoin, vaikkakin joitain eroja. Mielenkiintoisin asia on, että lähestyt alkuperämaanne suurlähetystöä tai konsulaattia ja pyydä tarvittavaa paperityötä.

Yleensä useimmat opiskelijat voivat oleskella Espanjassa jopa 90 päivää ilman viisumia, vaikka on joitakin maita, joiden käsittely on välttämätöntä, vaikka oleskelu kestää Espanjassa.

Opiskelijan viisumi vaaditaan Espanjassa suoritettaville tutkimuksille, kun nämä ovat yli 90 päivää.

Tietyistä maista tuleville ihmisille vaaditaan opiskelijaviisumia, riippumatta Espanjan päivistä.

Vaatimukset, menettelyt ja kesto vaihtelevat maittain. Tästä syystä on tärkeää ilmoittaa etukäteen lähimmästä Espanjan suurlähetystöstä tai konsulaatista. On myös tärkeää varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot tilanteesta. Nämä ovat seuraavat vaiheet:

  1. Siirry Espanjan suurlähetystöön tai konsulaattiin alkuperämaassa. Ne tarjoavat sinulle kaikki tiedot opiskelijamaksun hakemisesta ja hankkimisesta. On tärkeää ottaa yhteyttä suurlähetystöön vähintään 60 päivää ennen suunniteltua aloituspäivää, koska viisumihakemuksia käsitellään.
  2. Pyydä tarvittavat asiakirjat, uutiskirjeet ja lomakkeet.
  3. Ilmoittaudu valitsemaasi kurssiin tai päällikölle.

Kun rekisteröinti on tehty, pyydät sähköpostilla todistusta rekisteröintitodistuksesta saadaksesi opiskelijaviisumin ja sen esityksen suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
gower Street 1627
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Valencia

Osoite
Hernández Lázaro, 29
46015 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Valencia

Osoite
Riba-roja de Túria, 15
46394 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin