Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Floridan kampukset järjestetään toteuttamaan kurinalaisuuteen perustuva kaksoiskielikoulutus Floridan yliopistotasolla. Tämä kampus palvelee kulttuurisesti monimuotoista opiskelijayhteisöä, joka tarjoaa akateemisia ohjelmia ja laadukkaita yksilöllisiä palveluita, jotka vastaavat aikuisopiskelijan tarpeita.

Etelä-Floridan kampus, joka sijaitsee osoitteessa 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Tampa Bayn kampus sijaitsee osoitteessa 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Metro Orlando Campus sijaitsee osoitteessa 5601 South Semoran Blvd. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Luokkahuoneet, tietokonelaboratoriot, kielilaboratoriot, terveystieteen laboratoriot ja kirjasto.
  • Hallintokonttorit, opiskelijaloki ja tiedekunnan oleskelutila
  • Pysäköintialue on käytettävissä opiskelijoille ja hallinnolle.

Nopeat faktat

  • 956 opiskelijaa
  • 29 akateemista ohjelmaa
  • 17 vuotta palvelua
  • 1632 valmistuneet

Keitä olemme

Ana G. Mendez University on voittoa tavoittelematon laitos, joka on toiminut vuodesta 1949 lähtien. Noin 40 000 opiskelijan kanssa se on Puerto Rico suurin yksityinen yliopisto. Vuonna 2003 Ana G. Mendez University avasi Metro Orlandon kampuksen Floridan osavaltiossa tarjoamalla yliopistojen kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia yhdellä kampuksella ja joustavalla aikataululla. Nykyään Ana G. Méndez -yliopisto on tunnustettu palvelemaan latinalaisamerikkalaisia aikuisopiskelijoita Yhdysvaltojen mannerosassa viidellä kampuksella, jotka toimivat Floridassa, Marylandissa, Texasissa ja Columbian piirikunnassa.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Tutustu ensimmäiseen aikuisten kaksoiskielen korkeakouluohjelmaan

Korkeampi koulutus

Ensimmäinen korkea-asteen kaksikielisen ohjelman aikuisten kansa.

Taloudellinen tuki

Rahoitusapua on saatavana opiskelijoille, jotka ovat kelpoisia.

Opetussuunnitelma

Opetussuunnittelu perustuu kurinalaisuuteen perustuvan kaksikielisen immersion mallin ® parhaisiin käytäntöihin.

Sijoittelukokeet

Kielisijoittelukokeita hallinnoidaan opiskelijan taitotasojen määrittämiseksi englanniksi ja espanjaksi

50% englanti ja 50% espanja

50/50 jäsennelty ohjeellinen lähestymistapa.

E-Lab

Opiskelijoilla on pääsy E-lab-palveluihin kielen ja akateemisten taitojen parantamiseksi.

Joustavat kurssit

Kursseja tarjotaan yleensä 5, 8, 10 ja 15 viikon aikana.

Ympäri vuoden ilmoittautuminen

Ilmoittautumme koko vuoden ajan.

Soveltuva opetussuunnitelma

Opetussuunnitelma integroi opiskelijoiden ammatilliset kokemukset luokkahuonetoimintaan.

Kurssin validointi

Validoimme ulkomaisten instituutioiden kursseja. Aikaisemmat hyvitykset, jotka eivät ole vanhentuneita, eivät vanhene.

Kurssin vastaavuus

Ulkomaisten korkeakoulujen luottoekvivalentiteetti arvioidaan ja se voidaan hyväksyä.

Kurssipiste

Kursseille voidaan saada hyvitystä portfolion esittelyn haastetesteillä.

Tervetuloviesti

Ana G. Méndez -yliopisto, joka toteutti sitoumuksensa tarjota korkeakouluvaihtoehtoja erilaisille väestöryhmille ja edistää Yhdysvaltojen latinalaisamerikkalaisen yhteisön tarpeiden parhaan edun mukaista, aloitti vuonna 2003 tarjoamaan kaksikielisiä koulutusvaihtoehtoja aikuisille Orlando Metron kampuksella. . Orlando-kampuksella meillä on tällä hetkellä yli 1400 opiskelijaa ja tarjolla on yli 25 erilaista akateemista ohjelmaa. Myöhemmin Etelä-Floridaan perustettiin uusi kampus Miramarin alueelle, missä meillä on nyt yli 900 opiskelijaa. Uusin kampus perustettiin Tampa Bayn alueelle vuonna 2010, ja sillä on tällä hetkellä yli 400 opiskelijaa.

Puerto Rico lakien mukaan SUAGM koostuu kolmesta yliopistosta, jotka "Lähivaltiot" ovat hyväksyneet; Ana G. Méndez University (Gurabo), Ana G. Méndez University (Cupey) ja Ana G. Méndez University (Carolina). Ana G. Méndez -yliopisto on Puerto Ricon toiseksi suurin yksityinen yliopisto, jolla on yli 60 vuotta perustettuja ja yli 42 000 opiskelijaa. Nämä yliopistot myöntävät tutkinnon monista akateemisista ohjelmista, joita tällä hetkellä tarjoamme Yhdysvalloissa.

Tehtävä ja visio

Etelä-Floridan kampus on järjestetty toteuttamaan kurinalaisuuteen perustuva kaksoiskielikoulutus yliopiston tasolla Etelä-Floridassa. Tämä kampus palvelee kulttuurisesti monimuotoista opiskelijayhteisöä, joka tarjoaa akateemisia ohjelmia ja laadukkaita yksilöllisiä palveluita, jotka vastaavat aikuisopiskelijan tarpeita.

Periaatteemme

Osana filosofiaa Ana G. Mendez University noudattaa periaatetta yhtäläisistä koulutusmahdollisuuksista opiskelijoillemme kolmella laitoksellamme: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) ja Ana G. Méndez Yliopisto (Cupey).

Tällä ohjausperiaatteella yliopisto hankkii, vastaanottaa ja hallinnoi erilaisia taloudellisen tuen varoja apurahojen, yliopisto-opintojen ja lainojen muodossa opiskelijoille, joilla on taloudellisia tarpeita ja jotka ovat tukikelpoisia. Opiskelija-apurahoja myöntävät liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset, instituutti ja yksityisen sektorin lahjoitukset.

Laitoksemme jakaa nämä varat mahdollisimman tehokkaasti hyödyttäen opiskelijaa niin monenlaisilla taloudellisen avun ohjelmilla, että se on oikeutettu kattamaan akateemisen päämääränsä saavuttamisen kustannukset.

Ana G. Mendez Universityn rahoitusapuportaali tarjoaa politiikat ja menettelytavat, jotka ohjaavat meitä varojen jakamiseen voimassa olevien säännösten mukaisesti. Se antaa myös opiskelijoille ohjeet taloudellisen tuen hakemiseen, mukaan lukien kuinka täyttää ilmainen hakemus rahoitukselliseen opiskelijaapuun (FAFSA), jota vaaditaan minkä tahansa liittovaltion taloudellisen tuen saamiseksi. Mukana ovat myös muut asiaankuuluvat normit, politiikat ja määräykset, jotka opiskelijoiden tulisi olla tietoisia.

Sijainnit

Miami Lakes

Osoite
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Florida, Yhdysvallat

Tampa

Osoite
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, Florida, Yhdysvallat

Orlando

Osoite
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin