Universidad Ana G. Méndez - Dallas Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävä ja visio

Ana G. Méndezin yliopiston Dallasin aluekampus edustaa jatkoa sitoumuksellemme tarjota korkealaatuista koulutusta latinalaisamerikkalaisille aikuisopiskelijoille.

Yliopistotutkintoja tarjotaan kaksikielisissä opinnoissa Ana G. Méndez -yliopiston kehittämällä menetelmällä, joka oli alun perin mukautettu malli, jonka Denverissä, Coloradossa sijaitseva Regis-yliopisto kehitti ja pani täytäntöön ja joka on nopeutetun aikuiskoulutuksen johtaja.

shutterstock_188836907

Periaatteemme

Osana filosofiaa Ana G. Mendez University noudattaa periaatetta yhtäläisistä koulutusmahdollisuuksista opiskelijoillemme kolmella laitoksellamme: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) ja Ana G. Méndez Yliopisto (Cupey).

Tällä ohjausperiaatteella yliopisto hankkii, vastaanottaa ja hallinnoi erilaisia taloudellisen tuen varoja apurahojen, yliopisto-opintojen ja lainojen muodossa opiskelijoille, joilla on taloudellisia tarpeita ja jotka ovat tukikelpoisia. Opiskelija-apurahoja myöntävät liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset, instituutti ja yksityisen sektorin lahjoitukset.

Laitoksemme jakaa nämä varat mahdollisimman tehokkaasti hyödyttäen opiskelijaa, jolla on niin monta tyyppistä taloudellista avustusohjelmaa, että se on oikeutettu kattamaan akateemisen päämääränsä saavuttamisen kustannukset.

Ana G. Mendez Universityn rahoitusapuportaali tarjoaa politiikat ja menettelytavat, jotka ohjaavat meitä varojen jakamiseen voimassa olevien säännösten mukaisesti. Se antaa myös opiskelijoille ohjeet taloudellisen tuen hakemiseen, mukaan lukien kuinka täyttää ilmainen hakemus rahoitukselliseen opiskelijaapuun (FAFSA), jota vaaditaan minkä tahansa liittovaltion taloudellisen tuen saamiseksi. Mukana ovat myös muut asiaankuuluvat normit, politiikat ja määräykset, jotka opiskelijoiden tulisi olla tietoisia.

Sijainnit

Dallas

Osoite
3010 N. Stemmons Fwy. Dallas, Texas, TX 75247
Dallas, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin