Lue virallinen kuvaus

Tietoja UMB: stä

UMB on Marylandin ainoa kansanterveys-, oikeus- ja inhimillisten palvelujen yliopisto. Kuusi ammatillista koulua ja Graduate School myöntävät suurimman osan terveydenhuollosta, inhimillisistä palveluista ja lakiasioista ammattilaisille Marylandissa vuosittain.

UMB: n nopeat tiedot

Vuonna 1807 avattu Marylandin yliopisto, Baltimore (UMB) on Marylandin kansanterveys-, laki- ja ihmispalvelukorkeakoulu, joka on erikoistunut koulutuksen, tutkimuksen, kliinisen hoidon ja julkisen palvelun huippuosaamiseen.

UMB rekisteröi yli 6 700 opiskelijaa kuudessa valtakunnallisesti sijoitetussa ammattikoulussa - hammaslääketieteessä, oikeudessa, lääketieteessä, hoitotyössä, apteekissa ja sosiaalityössä - ja monialaisessa tutkijakoulussa. Yliopisto tarjoaa 62 tohtorikoulutusta, maisteriohjelmaa, kandidaatin tutkintoa ja todistusohjelmaa ja antaa suurimman osan Marylandissa myönnetyistä ammatillisista harjoituksista.

UMB on kukoistava akateeminen terveyskeskus, jossa yhdistyvät huippuluokan biolääketieteellinen tutkimus ja poikkeuksellinen hoito. UMB: n ulkopuolisen rahoituksen määrä oli ennätyksellinen 667,4 miljoonaa dollaria vuonna 2018, ja jokainen toimihenkilö / urakehityshenkilöstön jäsen tuo vuosittain 1,3 miljoonaa dollaria tutkimusapurahoja UMB: hen.

Marylandin yliopiston BioPark, Baltimoren suurin biotekniikan klusteri, polttaa uusien lääkkeiden, hoitojen ja laitteiden kaupallistamisen, jolloin 1000 tutkijaa ja yrittäjää saa tilaa luoda ja tehdä yhteistyötä.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Tehtävä

Parantaa ihmisen tilannetta ja palvella Marylandin ja suuren yhteiskunnan yleistä etua koulutuksen, tutkimuksen, kliinisen hoidon ja palvelun avulla.

Näkemys

Yliopisto menestyy huippuosaamiskoulutuksessaan ammattilaisten kouluttamisessa, tutkimuksessa, jossa käsitellään ihmisen tilaan vaikuttavia tosiasiallisia kysymyksiä, tarjotaan erinomaista kliinistä hoitoa ja käytäntöä, ja palvella yleisöä omistautumisestaan terveyden, oikeudenmukaisuuden, \ t ja yleinen etu. Yliopistosta tulee alueen johtava taloudellinen johtaja innovaatioiden, yrittäjyyden, hyväntekeväisyyden ja monitieteisen ja moniammatillisen tiimityön kautta. Yliopisto laajentaa ulottuvuuttaan paikallisilla ja maailmanlaajuisilla aloitteilla, jotka muuttavat myönteisesti elämää ja talouttamme. Yliopisto on majakka maailmalle oppimis- ja etsintäympäristössä, joka on monipuolinen ja monipuolinen. Yliopiston ammattitaidon pilarit ovat civility, vastuullisuus, avoimuus ja tehokkuus. Yliopisto on elinvoimainen yhteisö, jossa opiskelijat, tiedekunta, henkilökunta, vierailijat ja naapurit osallistuvat älyllisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University Of Maryland Baltimore

Onko iso idea muuttaa maailmaa? Terveyden ja sosiaalisen innovoinnin maisterit haastavat opiskelijat tutkimaan ja soveltamaan innovaation, yrittäjyyden ja muotoilun ajatt ... [+]

Onko iso idea muuttaa maailmaa? Terveyden ja sosiaalisen innovoinnin maisterit haastavat opiskelijat tutkimaan ja soveltamaan innovaation, yrittäjyyden ja muotoilun ajattelun periaatteita monimutkaisten terveys- ja sosiaalisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Tämän ohjelman loppuun mennessä opiskelijat voivat käynnistää omia perustajiaan, tutkia ja vaikuttaa innovaatioihin olemassa olevissa organisaatioissa ja ymmärtää, miten muutos voidaan toteuttaa tarkastelemalla politiikkaa ja määräyksiä. On kolme keskittymää: Terveystiede, Käyttökokemus (UX) ja Biolääketieteen yrittäjyys. Näiden pitoisuuksien avulla opiskelijat pystyvät vastaamaan erilaisiin terveys- ja yhteiskunnallisiin haasteisiin valitsemallaan keskeisellä opetussuunnitelmalla, joka on täynnä suunnittelun ajattelua, liiketoiminnan periaatteita ja markkinatutkimuksia.... [-]

Yhdysvallat Baltimore
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, Yhdysvallat