University Of Maryland Baltimore

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja UMB: stä

UMB on Marylandin ainoa kansanterveys-, oikeus- ja inhimillisten palvelujen yliopisto. Kuusi ammatillista koulua ja Graduate School myöntävät suurimman osan terveydenhuollosta, inhimillisistä palveluista ja lakiasioista ammattilaisille Marylandissa vuosittain.

UMB: n nopeat tiedot

Vuonna 1807 avattu Marylandin yliopisto, Baltimore (UMB) on Marylandin kansanterveys-, laki- ja ihmispalvelukorkeakoulu, joka on erikoistunut koulutuksen, tutkimuksen, kliinisen hoidon ja julkisen palvelun huippuosaamiseen.

UMB rekisteröi yli 6 700 opiskelijaa kuudessa valtakunnallisesti sijoitetussa ammattikoulussa - hammaslääketieteessä, oikeudessa, lääketieteessä, hoitotyössä, apteekissa ja sosiaalityössä - ja monialaisessa tutkijakoulussa. Yliopisto tarjoaa 62 tohtorikoulutusta, maisteriohjelmaa, kandidaatin tutkintoa ja todistusohjelmaa ja antaa suurimman osan Marylandissa myönnetyistä ammatillisista harjoituksista.

UMB on kukoistava akateeminen terveyskeskus, jossa yhdistyvät huippuluokan biolääketieteellinen tutkimus ja poikkeuksellinen hoito. UMB: n ulkopuolisen rahoituksen määrä oli ennätyksellinen 667,4 miljoonaa dollaria vuonna 2018, ja jokainen toimihenkilö / urakehityshenkilöstön jäsen tuo vuosittain 1,3 miljoonaa dollaria tutkimusapurahoja UMB: hen.

Marylandin yliopiston BioPark, Baltimoren suurin biotekniikan klusteri, polttaa uusien lääkkeiden, hoitojen ja laitteiden kaupallistamisen, jolloin 1000 tutkijaa ja yrittäjää saa tilaa luoda ja tehdä yhteistyötä.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Tehtävä

Parantaa ihmisen tilannetta ja palvella Marylandin ja suuren yhteiskunnan yleistä etua koulutuksen, tutkimuksen, kliinisen hoidon ja palvelun avulla.

Näkemys

Yliopisto menestyy huippuosaamiskoulutuksessaan ammattilaisten kouluttamisessa, tutkimuksessa, jossa käsitellään ihmisen tilaan vaikuttavia tosiasiallisia kysymyksiä, tarjotaan erinomaista kliinistä hoitoa ja käytäntöä, ja palvella yleisöä omistautumisestaan terveyden, oikeudenmukaisuuden, \ t ja yleinen etu. Yliopistosta tulee alueen johtava taloudellinen johtaja innovaatioiden, yrittäjyyden, hyväntekeväisyyden ja monitieteisen ja moniammatillisen tiimityön kautta. Yliopisto laajentaa ulottuvuuttaan paikallisilla ja maailmanlaajuisilla aloitteilla, jotka muuttavat myönteisesti elämää ja talouttamme. Yliopisto on majakka maailmalle oppimis- ja etsintäympäristössä, joka on monipuolinen ja monipuolinen. Yliopiston ammattitaidon pilarit ovat civility, vastuullisuus, avoimuus ja tehokkuus. Yliopisto on elinvoimainen yhteisö, jossa opiskelijat, tiedekunta, henkilökunta, vierailijat ja naapurit osallistuvat älyllisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Sijainnit

Baltimore

Osoite
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin