University Of South Florida Tampa

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Etelä-Floridan yliopistoon, joka on Preeminent State Research University! Tampa Bayn sydämessä sijaitseva Etelä-Floridan yliopisto on omistautunut auttamaan opiskelijoita maksimoimaan potentiaalinsa elinikäiseen menestykseen.

USF sijaitsee vilkkaalla ja monipuolisella Tampa Bayn alueella, kampuksilla Tampassa, Pietarissa ja Sarasota-Manateessa. Yhdessä nämä kampukset palvelevat yli 50000 opiskelijaa ja tarjoavat perustutkinto-, jatko-, asiantuntija- ja tohtorintutkintoja.

14 korkeakoulussamme ylioppilaat valitsevat yli 180 päätoimistosta ja keskittymästä, liike-elämästä ja tekniikasta taiteeseen ja USF Healthiin. Olemme omistautuneet antamaan opiskelijoille mahdollisuuden menestyä ja olemme kansallisesti tunnustettuja saavutusten kuilun poistamiseksi rodusta, taustasta tai sosioekonomisesta asemasta riippumatta.

Viimeisten viiden vuoden aikana USF on ollut maan nopeimmin nouseva yliopisto, joko julkinen tai yksityinen, US News and World Reportin parhaiden yliopistojen listalla. USF on 46. paras julkinen yliopisto Amerikassa.

Jatko-ohjelmamme ovat edelleen parhaiden joukossa US News and World Reportin mukaan, ja kahdeksan ohjelmaa sijoittuu 50 parhaan joukkoon vuonna 2018.

Vaikuttava, globaali tutkimus on keskeinen osa USF: n tehtävää osavaltion ainoana pääkaupunkiseudun Preeminent Research Universityn nimittämänä Floridan hallintoneuvoston nimittämänä. Vuonna 2018 USF saavutti 25 parhaan julkisen yliopiston tutkimusmenot - ja 42. koko maassa julkisten ja yksityisten yliopistojen joukossa. Tutkimusmenojen ollessa 592 miljoonaa dollaria vuosina 2017-2018, USF on kärjessä lääketieteen, tieteen, tekniikan, taiteen ja muun alan huippututkimuksessa.

Vuonna 1956 perustettu USF on johtava joukko nuoria yliopistoja. Kampuksella sijaitseva teknologiainkubaattorimme on luonut paikallisesti yli 230 työpaikkaa, ja yrittäjyyskeskus on kansallisesti 15 parhaan joukossa. Olemme myös kansainvälisesti johtajia, ja vuonna 2018 olimme Fulbright Scholarsin tuottaja kansakunnassa toista vuotta peräkkäin.

Tulevaisuuteen suuntautuva yrittäjähenkemme on auttanut meitä kehittämään poikkeuksellisen ympäristön opiskelijoillemme. Vuonna 2018 USF ansaitsi Active Minds Healthy Campus Award -palkinnon, joka myönnettiin tunnustukseksi menestyksestämme priorisoimalla ja edistämällä opiskelijoiden terveyttä ja hyvinvointia. Ja nyt kotona on luku Phi Beta Kappa - maan arvostetuin kansallinen kunniajärjestö - USF on valmiina auttamaan näitä opiskelijoita vapauttamaan suurimman potentiaalinsa.

Uskomme, että jokainen opiskelija menestyy, jos hänelle annetaan mahdollisuus, kertoo kaikesta, mitä teemme täällä USF: ssä. Toivotamme sinut tutkimaan lisää yliopistostamme - henkilökohtaisesti ja verkossa - ja selvittämään, kuinka voit menestyä USF: ssä.

Sijainnit

Tampa

Osoite
East Fowler Avenue,4202
33620 Tampa, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin