University of Arkansas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Arkansas on yksi maan parhaista julkisista tutkimusyliopistoista. Ideat, ratkaisumme ja yhteistyömme tekevät yhteisöistä ja talouksista vahvempia. Tarjoamme mahdollisuudet ja taidot parantavat elämää. Kuvittelemme paremman maailman ja olemme päättäneet rakentaa sen.

Että opiskelijat ensin -filosofia on suuri syy siihen, miksi A: n U on jatkuvasti sijoitettu maan parhaiden julkisten tutkimusyliopistojen ja parhaiden arvojen joukkoon. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme alhaisen opiskelijoiden ja opettajien suhteen, joka edistää paljon henkilökohtaista huomio- ja mentorointimahdollisuuksia. Carnegie-säätiö luokittelee yliopiston "korkeimmalle mahdolliselle tutkimustasolle" ja asettaa meidät kolmen parhaan prosentin joukkoon valtakunnallisissa korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Vuonna 1871 perustettu, koska maa-avustuksen toimielimessä University of Arkansas on lippulaiva University of Arkansas System. 27 000 opiskelijaamme edustaa kaikkia 50 osavaltiota ja yli 120 maata. A: n U: lla on 10 korkeakoulua ja koulua, jotka tarjoavat yli 210 akateemista ohjelmaa. University of Arkansas on akkreditoitu korkeamman oppimisen toimikunnan toimesta.

Viehättävä kampuksemme sijaitsee Fayettevillessä Arkansasin mäkisen luoteiskulman alueella ja sisältää kaksi arboretaa Ozark-vuorille. Jotkut maan parhaista ulkotiloista ja upeimmista retkeilyreiteistä sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä kampuksella. Fayettevilleä pidetään rutiininomaisesti maan hienoimmista korkeakoulukaupungeista, ja sitä ympäröivä Luoteis-Arkansasin alue on säännöllisesti yksi parhaimmista asuinpaikoista Yhdysvalloissa.

Sijainnit

Fayetteville

Osoite
1 University of Arkansas
72701 Fayetteville, Arkansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin