University of California Riverside

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Erilaisuuden ja moninaisuuden yliopisto

UCR on elävä laboratorio etsimään kasvaviin yhteisöihin ratkaisevia kysymyksiä, ja se sijaitsee lähes 1200 luonnonkaunis hehtaarilla Inland Southern Kaliforniassa ja on tunnustettu yli 60 vuoden tehokkaalla tutkimuksella. Yksi UCC: n monipuolisista ja osallistavista instituutioista arvostetun 10 kampuksen Kalifornian yliopiston järjestelmässä UCR toimii uuden tiedon tuntemuksen haastajana, sosiaalisen liikkuvuuden moottorina ja taloudellisena voimana.

UCR: n kolme korkeakoulua tarjoavat laajan valikoiman akateemisia ja tutkimusaiheita: Marlan ja Rosemary Bourns College of Engineering, yhdeksällä osastolla; Humanistinen, Taiteen ja Yhteiskuntatieteiden kou- lutus, jossa on 20 osastoa; ja luonnontieteiden ja maataloustieteiden tiedekunta, johon kuuluu 13 osastoa. Meillä on neljä ammattikoulua: kauppakorkeakoulu, tutkijakoulu, lääketieteellinen korkeakoulu ja julkisen politiikan korkeakoulu sekä 23 monitieteistä tutkimuskeskusta.

Tällä hetkellä noin 23 000 opiskelijaa ja 1 100 instituutioiden tiedekunta, kampus laajenee nopeasti. Sellaisten uusien tiedekunnan ja opiskelijoiden lisäämisen tukemiseksi on jo käynnissä kaksi monitieteistä tutkimusrakennusta. Uusien opiskelijoiden asunto-, ruokailu-, vähittäismyynti- ja virkistysmahdollisuudet lisätään lähivuosina. Tutustu uuteen kehitykseen.

UCR on myös helpon ajomatkan päässä kymmeniä suurista kulttuuri- ja virkistyskohdeista sekä autiomaa, vuori- ja rannikkokohteista.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Tehtävä

Kalifornian yliopistossa Riverside muuttaa Kalifornian, maan ja maailman erilaisten ihmisten elämää tietämyksen löytämisen, viestinnän, kääntämisen, soveltamisen ja säilyttämisen kautta - rikastuttaen siten valtion taloudellista, sosiaalista, kulttuurista ja ympäristöllistä tulevaisuudessa.

Jotkut Quick Facts

  • 101 kandidaatin tutkintoa
  • 55 maisterin tutkintoa
  • 42 tohtorin tutkintoa Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Sijainnit

joen ranta

Osoite
University Avenue,900
92521 joen ranta, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin