University of Cincinnati UC Clermont College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UC Clermont College tarjoaa opiskelijakeskeisen perusopetuksen ja elinikäisen oppimisen avoimessa, alueellisessa korkeakouluympäristössä. Kannustamme monimuotoisuutta sekä älyllistä, kulttuurista ja sosiaalista kehitystä yhteisössämme.

Näkemys

UC Clermont College tulee olemaan ensimmäinen valinta opiskelijoille, jotka etsivät laadukkaita saavutettavissa olevia ja kohtuuhintaisia perustutkintoa tarjoavia mahdollisuuksia. Pyrimme vastaamaan yhteisön tarpeisiin ja edistämään kestäviä, kulttuurisesti rikkaita ja palkitsevia elämäntapoja.

Perusarvot

Opetuksen ja oppimisen stipendit ovat keskeisiä menestyksellemme. Edistämme opetusta ja oppimista, joka perustuu tehokkaaseen opiskelijoiden ja tiedekuntien vuorovaikutukseen pienryhmäympäristössä. Tiedekuntamme on sitoutunut korkealaatuiseen opetukseen ja omaksuu ammatillisen kehityksen ja jatkuvan opetustekniikoiden parantamisen.

Avoin pääsy tarjoaa koulutusmahdollisuuden kaikkien opiskelijoiden potentiaalin hyödyntämiseksi. Sen menestys perustuu tehokkaaseen arviointiin, asianmukaiseen luokan sijoitteluun ja vahvaan akateemiseen tukeen. Tarjoamme kaikilla tasoilla opiskelijoille hoivaympäristön kehittää itsekuria, jonka avulla he voivat saavuttaa koulutustavoitteensa.

Elinikäinen etsintä on seurausta älyllisen uteliaisuuden ja oppimisen ilon löytämisestä. Ravitsemme nälän erilaisia elämää rikkauttavia kokemuksia, mukaan lukien taiteen ja tieteen lisäarviointi. Opiskelijamme, jotka kykenevät sopeutumaan nopeasti muuttuvaan maailmaan, ovat osallistuvia yhteiskunnan jäseniä.

Yhteisöllisyys syntyy suhteiden kehittämisestä yliopiston jäsenten ja laajennetun palvelualueemme välillä. Kannustamme kansalaisten osallistumista ja vastuuta yhteiskunnasta. Edistämme positiivista ympäristöä, joka edistää sosiaalista kehitystä yhteistyön kautta tapahtuvan vuorovaikutuksen kautta.

Johtajuutta tarjoaa UC Clermont College yhteistyössä laajemman yhteisön kanssa. Toimimme alueellisena resurssina, joka tarjoaa opastusta mahdollisuuksien ja haasteiden käsittelemiseen yhteisössä.

Opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan monimuotoisuus rikastuttaa ja vahvistaa korkeakouluyhteisömme. Arvostamme erilaisia näkökulmia, kohtelemme kaikkia ihmisiä kunnioittavasti ja etsimme ainutlaatuisia panoksia.

Kestävä kehitys on yliopistomme ympäristö-, institutionaalisten ja inhimillisten voimavarojen ylläpitäminen ja uudistaminen. Arvostamme kampuksemme sijaintia, kauneutta ja toiminnallisuutta, mikä kaikki parantaa yliopistokokemuksen laatua. Tutkimme ja edistämme kestäviä elämäntapoja ja taloustiedettä vastaamaan opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan ja ympäröivän yhteisön tulevia tarpeita.

Sijainnit

Batavia

Osoite
Clermont College Drive,4200
45103 Batavia, Ohio, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin