University of Colorado Boulder

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Colorado Boulder yksi vain 36: sta Yhdysvaltain julkisesta tutkimuslaitoksesta Amerikan yliopistojen liitossa (AAU), jonka University of Colorado Boulder on ymmärtää uuden tiedon myönteiset vaikutukset.

Tarjoamalla kymmeniä jännittäviä ohjelmia monilla akateemisilla aloilla, toimimalla yhtenä maailman dynaamisimmista tutkimus- ja innovaatiokeskuksista, tekemällä tiivistä yhteistyötä satojen julkisten tiedotuspyrkimysten kanssa Coloradon ja muiden maiden yhteisöjen kanssa, olemme ylpeitä auttaessamme opiskelijat, tiedekunta, henkilökunta ja kumppanit tekevät uusista ideoista tuottavia tuloksia, jotka muuttavat elämää.

Yliopistomme on käynnistänyt useita strategisia aloitteita viime vuosina, ja niiden ytimenä on ydintehtävämme yleisen edun edistämisessä. Tämän tärkeän työn avulla vahvistamme yliopistomme pitkäaikaista arvoa opiskelijoille, tiedekunnille, henkilöstölle, alumneille, tukijoille, yhteisöille, ikäisille ja palvelemalle demokratialle omaksumalla roolimme ja vastuumme Coloradon johtavana kansallisena julkisena tutkimusyliopistona.

Kun aloitamme akateemisen tulevaisuuden vuoden kolmannen, sen alla olevat keskeiset teemat ja projektit ohjaavat työtämme. Yhdenmukaisesti strategisen visiomme ja vaatimustemme kanssa, ne keskittyvät ihmisiin, kun muotoilemme huomisen johtajia; ohjelmiin, kun jatkamme matkaamme innovaatioiden ylin yliopisto, ja kaiken ihmiskunnalle vaikuttavan työmme myönteisiin tuloksiin, vahvistaen ja täyttäessämme sitoumuksemme yleiseen etuun.

CU Boulderin visio perustuu sen lakisääteiseen tehtävään kansallisena julkisena tutkimusyliopistona. Coloradon laissa yliopisto määritellään ”kattavaksi tutkinnon suorittaneeksi yliopistoksi, jolla on valikoivia pääsyvaatimuksia. . . tarjoavat (tarjoavat) kattavan joukon perus-, maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmia ”, nimeltään nykyään Colorado University -järjestelmä.

CU Boulder tunnustaa poikkeukselliset mahdollisuudet, jotka liittyvät sen asemaan tutkimusyliopistossa, ja arvostaa ainutlaatuista vahvuutta ja luonnetutkimuksen saavutuksia, jotka tuovat perustutkintoa. Se on erittäin tietoinen vastuustaan kouluttaa seuraavan sukupolven kansalaisia ja johtajia sekä edistää löytöhenkeä tutkimuksen avulla. Tosiaankin, CU Boulder uskoo, että sen opiskelijat, sekä jatko-että jatko-opiskelijat, hyötyvät kattavasta ohjelmien ja tutkimuksen huippuosaamisen yhdistelmästä, joka on ominaista lippulaiva-yliopistolle. Siksi CU Boulderin lakisääteinen tehtävä on merkityksellinen tänään ja tulee olemaan huomenna.

Sijainnit

siirtolohkare

Osoite
80309 siirtolohkare, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin