University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Lernerin eroon.

Alfred Lernerin kauppakorkeakoulu on 100 vuotta

Mahdollisuus on sisällytetty kaikkeen, mitä teemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle erittäin yksilöllisen yhdistelmän luokkahuoneita, opetussuunnitelmia, soveltavaa tutkimusta, mentorointia, varjostusta, työharjoittelua ja ammattikokemuksia, jotka haastavat sinut löytämään mitä inspiroivat ja täyttävät sinut

111678_Keystone_profile2.jpg

Miksi Lerner

Opiskelun valitseminen on yksi elämäsi suurimmista päätöksistä. Jos haluat opiskella, on yhtä tärkeää.

Lernerilla voit hyödyntää mahdollisuuksia oppia, innovoida, tutkia ja kokea liiketoimintaa yhdessä maan tärkeimmistä liiketoimintakeskuksista. Mahdollisuus on sisällytetty kaikkeen, mitä teemme.

On olemassa kymmeniä syitä valita Lernerin korkeakoulu yrityksesi tutkintoon, mutta oppilaamme ovat yhtä mieltä siitä, että nämä viisi asiaa ovat vahvasti päättäneet valita Lernerin:

1. Ainutlaatuiset mahdollisuudet

Käytännön oppimiskokemuksia on runsaasti kokemuksellisissa oppimiskeskuksissamme, harjoittelupaikoissa huippuyritysten kanssa ja kun opiskelijat hallitsevat 2 miljoonan dollarin Blue Hen -sijoitusrahastoa. Ja siellä on yli 100 opiskelua ulkomailla kursseja undergrads ja grads.

2. Maineemme

UD ja Lerner College ovat Lähi-valtioiden korkeakoulukomitean hyväksymiä. Useimmat Lernerin liiketoiminta- ja kirjanpito-ohjelmat ovat myös AACSB Internationalin hyväksymiä.

3. Toteutunut tiedekunta

Lernerin tiedekunta välittää jokaisen opiskelijan menestyksestä. Niissä keskitytään myös niiden alojen ja liike-elämän koulutukseen liittyviin apurahoihin ja tutkimuksiin.

4. Yhteydet

Lernerin 30 000: n vahvan alumniverkoston kautta voit tehdä uran ja verkostoitumisen onnistuneiden yritysjohtajien kanssa ja osallistua harjoitteluihin, opiskelijaklubeihin ja työhaastatteluihin huippuyritysten kanssa.

5. Sijainti

Yli miljoona yritystä, joista yli 50% kaikista julkisesti vaihdetuista yhdysvaltalaisista yrityksistä ja 64% Fortune 500: sta, valitsevat Delawaren lailliseksi kotinaan. Delaware-oikeusjärjestelmä asettaa ennakkotapauksia koko USA: n hallintojärjestelmässä

Kokeellinen oppiminen

Monet yrityskoulut tunnustavat älyllisesti, emotionaalisesti ja ammattimaisesti - luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella - kehittämisen tärkeyden, mutta harvat ottavat huomioon Lernerin harjoittelun, tutkimuksen, palvelun oppimisen ja muiden kokemuksellisten oppimismahdollisuuksien laadun ja laadun.

Liiketoimintakilpailut

Lernerin opiskelijat saavat tapana ylittää odotukset, voittaessaan PricewaterhouseCoopers (PwC) -haasteet vuonna 2013 voittaakseen sertifioidun talousanalyytikon instituutin tutkimushaaste Philadelphia-alueelle vuonna 2015. Opiskelijat kilpailevat vuosittain yrittäjyyden hevosohjelmassa Hatch-käynnistysrahoituksen kilpailu ja Carol A. Ammon Case -kilpailu.

Kokoukset

Kun ansaitset liiketoimintaa, myös Lernerin järjestämien konferenssien, luentojen ja seminaarien ansiosta voit rakentaa verkoston ja saada näkökulman. Puhujiin kuuluu tunnettuja yritysjohtajia ja usein mainittuja tutkijoita.111679_Keystone_profile1.jpg

Uran valmistelu

Lerner Career Services Centerin henkilökunta ja palvelut auttavat sinua suunnittelemaan tulevaisuuden harjoittelu- ja mentorointiohjelmat perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille. Ainutlaatuiset mahdollisuudet, kuten Global Enterprise Technology -koulutusharjoittelu ja Graduate Internship Program, asettavat Lernerin toisistaan.

Opiskella ulkomailla

Delaware-yliopiston opiskelu ulkomailla on sijoittunut kansakunnan 20 parhaan joukkoon. Lernerin korkeakoulun opiskelijat hyötyvät globaalista näkökulmasta, osallistuvatko ne ylemmän asteen ohjelmaan, yhden viikon jatko-opiskeluun ulkomailla tai kansainväliseen harjoitteluun.

tutkimus

Tutustu tiedekuntaan mentoreina ja neuvonantajina ja työskentele heidän kanssaan innovatiivisimmilla liiketoiminta-alueilla. Lernerin tutkimuskeskuksia ovat: Soveltavan liiketoiminnan keskus

neuvominen

Lernerin perustutkinto ja jatko-neuvonantajat MBA- ja MS-, MS- ja Ph.D. -opinnoissa. Opiskelijat auttavat tutkimaan monia mahdollisuuksia hyödyntää mahdollisimman hyvin koulutus- ja urakehitysmahdollisuuksiasi.

Opiskelijaorganisaatiot

Valitse joukosta organisaatioita, jotka edistävät ammatillista kehitystä ja rakentavat verkkoasi. Organisaatiot ovat: Hospitality Club, Financial Management Association, Vähemmistöliiketoiminnasta vastaava opiskelijayhdistys, National Association of Black Accountants (NABA), Women in Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association ja muut.

laitteisto

Olitpa sitten hedge-rahastojen strategioiden simulointi tai suuren hotellikonferenssin palveluksessa, Lerner asettaa sinut toiminnan keskipisteeseen uusimpien tilojen kanssa.

Moninaisuus, tasapuolisuus ja osallisuus

Lerner on sitoutunut luomaan yhteyksiä ja edistämään vuoropuhelua, joka tukee monimuotoisuutta ja tasapuolisuutta.

UD: n opetustehtävä on tarjota oppimiskokemuksia, jotka valmistavat oppilaitamme elämään yhä monipuolisemmassa ja globaalissa maailmassa.

Lernerilla olemme tyytyväisiä tilaisuuteen ymmärtää ja arvostaa sekä yhteistä että ainutlaatuista taustaa ja kykyjä, joita me kaikki tarjoamme - opiskelijat, henkilökunta, tiedekunta ja yhteisö. Tavoitteenamme on edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta Lernerin kaikilla elämän osa-alueilla. Yhdistämme pyrkimyksiimme monipuolisuusaloitteiden toteuttamiseksi.

Sijainnit

Newark

Osoite
19716 Newark, Delaware, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin