University of Evansville

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja University of Evansville

Perustamisestaan lähtien yliopistolla on ollut vahvat suhteet Yhdistyneeseen metodistiseen kirkkoon jaettuaan sitoumusta osallisuuteen. Opiskelijat nauttivat kuuluvuudesta kampuksella ja arvostavat henkilökohtaisen ja ammatillisen käyttäytymisensä merkitystä.

2 140 opiskelijamme 55 maasta ja 44 valtiosta kokee erottuvan opetussuunnitelman, joka perustuu altistumiseen suurille ideoille, ajattomille teemoille, merkittäville kysymyksille ja monelle näkökulmalle. Tiedekunnan jäsenet, innostuneita opettamisesta, valmistelevat opiskelijoita menestykseen mihin tahansa suuntaan heidän uransa vie heidät.

University of Evansville on saanut kansallista tunnustusta omistautumisestaan kansainväliseen koulutukseen ja ulkomaille suoritettavasta opiskeluohjelmasta Harlaxton Collegessa Granthamissa, Englannissa. UE-opiskelijat opiskelevat myös Italiassa, Englannissa, Uudessa-Seelannissa, Ranskassa, Meksikossa, Espanjassa, Venäjällä, Israelissa, Alankomaissa ja Australiassa. University of Evansville opiskelijat tutkivat globaalin yhteiskuntamme toisiinsa kytkeytymistä ja saavat voimansa havaitsemalla, että maailma on yhtä lähellä kuin heidän oma takapiha.

Missio ja perusarvot

Tehtävänanto

Antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden ajatella kriittisesti, toimia rohkeasti, palvella vastuullisesti ja elää tarkoituksenmukaisesti muuttuvassa maailmassa.

Perusarvot

eheys
Edistämme akateemista ja henkilökohtaista koskemattomuutta luottamukulttuurin luomiseksi. Akateeminen koskemattomuus alkaa kaikilla opiskelijoilla, jotka sitoutuvat noudattamaan kunniamääräyksiämme, ja ulottuu tiedekunnan, henkilökunnan ja hallinnon jäseniin, jotka noudattavat käytännesääntöjämme. Se huipentuu odottamaan ammattimaisuutta, avoimuutta ja kunnioitusta kaikessa vuorovaikutuksessa. Henkilökohtaiseen koskemattomuuteen sisältyy tietoisen, eettisen päätöksenteon harjoittaminen ja toisten ideoiden, oikeuksien, rajojen ja uskomuksien kunnioittaminen. Jokainen yhteisömme jäsen on vastuussa ja valmis toimimaan vastuuntuntoisena maailman kansalaisena.

Innovaatio
Tunnustamme monitieteisen ryhmätyön, luovan ongelmanratkaisun, globaalin upotuksen ja oppimiskokemuksen arvon kotona ja ulkomailla. Tunnustamme epäonnistumisesta oppimisen arvon. Meillä on vapaus, joustavuus ja motivaatio luoda kokemuksia, jotka auttavat oppilaitamme ajattelemaan kriittisesti ja toimimaan rohkeasti. Jokainen yhteisöjäsenemme haastetaan löytää uusia ratkaisuja nykyaikaisiin ongelmiin ja tulla katalysaattoriksi kehitykselle.

Älyllinen uteliaisuus
Pyrimme kehittämään elinikäisiä oppijoita. Esittelemme opiskelijoille erilaisia ideoita, jotka terävöittävät olemassa olevia kiinnostuksen kohteita ja herättävät piileviä. Haastamme opiskelijat venyttämään mieltään tukeen heitä vahvalla tiedekunnan sitoutumisella. Tutkimus, kokemuksellinen oppiminen ja yhteisöyhteistyö lisäävät älyllistä uteliaisuutta, kun taas altistuminen uusille ideoille ja tekniikoille laajentaa opiskelijoiden näkemystä maailmasta ja mahdollisuuksista.

Sisällyttävä yhteisö
Arvostamme avoimuutta ja yhteistyötä ja tunnustamme, että osallisuus johtaa henkilökohtaiseen kasvuun. Sitoutumisemme aktiiviseen monimuotoisen kulttuurien ja näkökulmien edistämiseen heijastaa ominaisuuksia, joita vaaditaan menestymiseen yhä globaalissa yhteiskunnassa. Yliopisto osoittaa ja hyötyy osallisuudesta tervetulleina kaikki.

Koulutus koko henkilölle
Me viljelemme älyllistä, moraalista, sosiaalista, fyysistä, emotionaalista ja henkistä hyvinvointia sitoutumisen ja löytämisen kautta. Arvostamme vapaita taiteita, tieteita ja ammatillisia ohjelmia tiellä henkiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun ja kannustamme tiedon integroitumista tieteenalojen yli. Edistämme sitoutumista organisaatioihin, ohjelmiin ja yhteisöön henkilökohtaisen kehityksen kannalta oleellisina. Me tarjoamme ihmisille tutkia maailmaa, ilmaista heidän arvojaan ja kehittää merkkiä, jota tarvitaan terveen elämän tarkoitukseen ja tarkoitukseen.

Visio

University of Evansville - johtava keskilännen yksityinen yliopisto - on tunnustettu kansallisesti kehittämään opiskelijoiden henkilökohtaista ja ammatillista osaamista, viljellä kriittisiä ja luovia ajattelijoita ja tuottamaan eettisiä, maailmanlaajuisia kansalaisia, jotka ovat valmiita menestymään monimutkaisuuden ja muutoksen maailmassa. Suoritamme tämän houkuttelemalla ja pitämällä yllä lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita, jotka menestyvät monipuolisessa, tukevassa ja kestävässä ympäristössä.

Sijainnit

Evansville

Osoite
1800 Lincoln Avenue
47722 Evansville, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin