University of Georgia - College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sitoutunut uuden sukupolven insinööreihin

Discovery Innovationin oppiminen

Ymmärtääksemme, että 21. vuosisadan insinöörit tarvitsevat enemmän kuin teknistä tietämystä, annamme oppilaille ymmärtää työnsä sosiaalisen ja taloudellisen vaikutuksen, kyvyn välittää ideoitaan monille ihmisille, kykyä työskennellä tehokkaasti ryhmissä ja taidot tarjota johtajuutta yhteiskunnan suurten haasteiden ratkaisemisessa. Opiskelijamme ovat uppoutuneet käytännön oppimiseen suunnittelupohjaisten luokkahuoneiden ja kenttäkokemusten, perustutkinto- ja jatko-tutkimuksen, ulkomailla opiskelun, yhteisoperaatioiden ja harjoittelupaikkojen kautta. UGA-tekniikan korkeakoulu tarjoaa kahdeksan perustutkintoa ja seitsemän jatko-opinto-ohjelmaa. Tarjoamme myös erilaisia kaksoistutkintoja ja yhdistettyjä kandidaatin ja maisterin tutkintoja.

 • 2 200 jatko-opiskelijaa
 • 94 prosenttia tutkinnon suorittaneista löysi työt kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta
 • 8 tiedekunnan jäsentä on voittanut kansallisen tiedesäätiön CAREER-palkinnot
 • $ 60K BS-tutkinnon suorittaneiden keskimääräinen aloituspalkka117976_ENGR.jpg

Näkemys

Ensisijainen tekninen ohjelma kattavassa maa-apurahan yliopistossa

Georgian yliopiston insinöörikorkeakoulusta tulee tunnustettu Thought Leader for 21. vuosisadan insinööriohjelmat, joissa integroidaan tutkimus-, palvelu- ja opetustehtävät keskittymällä jatkuvasti ratkaisuihin, jotka vaikuttavat myönteisesti ihmisten elämään.

Tehtävä

Georgian yliopiston tekniikan korkeakoulu on visionääristen tutkijoiden, opettajien ja oppilaiden yhteisö. Ensisijaiset painopisteet ovat:

 • Luo elinvoimainen ympäristö oppimiselle, löytämiselle ja innovaatiolle, joka perustuu tiimityöskentelyyn, johtamiseen ja tehokkaaseen viestintään.
 • Muotoile insinöörien vaikutusta 21. vuosisadalle innoittamalla opiskelijoita saavuttamaan täysi potentiaalinsa
 • Luodaan läpimurtoja koulutuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen avulla ja
 • Jatka rohkeaa, yhteistyöhön perustuvaa tutkimusta, jotta voidaan tunnistaa ja ratkaista aikamme haasteet.

Näitä ponnisteluja motivoi päättäväisyytemme auttaa luomaan tarkoituksenmukaista ja pyöristettyä panosta, jotta voimme saada aikaan kykenevämmän, vastuullisemman ja joustavamman globaalin yhteiskunnan.118040_117978_ENSY.jpg

Oppimisen, löytämisen ja innovaation yhteisöt

Korkeakoulumme arvostaa oppimisen, löytämisen ja innovaatioiden yhteisöjä.

Nämä yhteisöt perustuvat seuraaviin perusarvoihin ja perustekijöihin:

Perusarvot

 • yhteistyö
 • Tieto ja asiantuntemus
 • Helppokäyttöisyys, monimuotoisuus ja osallisuus
 • Agility, sopeutumiskyky ja joustavuus
 • Rehellisyys, avoimuus, etiikka

Perustiedot

 • Kulttuuri
 • Ihmiset
 • infrastruktuuri
 • Järjestelmät ja prosessit

Kollegion tehtävä, visio, perusarvot ja perustekijät hyväksyivät dekaanin toimiston strategisen suunnittelun työryhmän panoksen perusteella keväällä 2017.

Innovaatio opetuksessa

Double Dawgs

Double Dawgs -ohjelma antaa kunnianhimoisille ja motivoituneille opiskelijoille kilpailuetua nykypäivän tietotaloudessa ansaitsemalla sekä kandidaatin tutkinnon että maisterin tutkinnon viiden vuoden tai vähemmän.

Kokeellinen oppiminen

Kokemuksellinen oppiminen antaa opiskelijoille käytännön mahdollisuuksia yhdistää akateemiset säätiöt luokkahuoneen ulkopuolelle luovan työn, ulkomailla opiskelun ja kenttäkoulujen, harjoittelu- ja johtamismahdollisuuksien, tiedekunnan ohjaaman tutkimuksen ja palvelukoulutuksen kautta.

Engineering Education Transformations Institute

Insinöörikoulutuksen muutosinstituutti palvelee insinöörikoulutuksen stipendin, tutkimuksen ja innovaation kulttuuria kaikissa hallintoyksiköissä ja 15 asteen ohjelmissa Georgian yliopiston teknillisen korkeakoulun yliopistossa.117981_CMB.jpg

Innovaatio tutkimuksessa

UGA-tekniikan tutkimus

Ratkaisujen löytäminen aikamme suuriin haasteisiin. Se on meidän sitoumuksemme. Lue lisää uraauurtavasta tutkimuksesta, jota maailman johtava tiedekuntamme johtaa ja tutkii laboratorioita ja tutkimuslaitoksia.

Innovation Discovery

Innovaatio- ja Discovery Challenge -klustereidemme puitteissa edistetään tieteidenvälistä tutkimusta, koulutusta ja palvelua hyödyntämällä Georgian yliopiston vahvuuksia huippu-20, vapaiden taiteiden, maa-avustuksen laitoksena. Tutkimuksemme ulottuu perinteisten akateemisten rajojen yli.

Sijainnit

Ateena

Osoite
597 DW Brooks Drive
30602 Ateena, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin