University of Holy Cross

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mississippi-joen länsirannalla, muutaman minuutin päässä New Orleansin keskustasta University of Holy Cross on yksi etelän ainutlaatuisimmista koulutuskokemuksista.

Yliopisto perustettiin vuonna 1916 Pyhän Ristin marianilaisten ministeriönä Our Lady of Holy Cross College, ja se perustettiin kouluttamaan ja valmistelemaan opettajia työskentelemään monissa kouluissa, joita marianilaiset avasivat Etelä-Louisianassa. Yliopiston jatkuva vankkumaton yhteys marianilaisten sisarten uskomuksiin ja sen juuret niiden kouluttamiseen, jotka lopulta opettavat muita, ovat molemmat osa perustaa, joka tekee UHC-kokemuksesta niin erikoisen.

Opiskelijoillemme tämä tarkoittaa pienempiä luokkia, uskoon perustuvaa ilmapiiriä ja enemmän henkilökohtaista huomiota anteliaalta, reagoivalta ammattilaisten tiimiltä. Se tarkoittaa yhteistyötä jännittävässä, yrittäjyysympäristössä, jossa painopiste on aina huippuosaamisessa. Se tarkoittaa myötätuntoisen, huolehtivaa tiedekuntaa ja henkilökuntaa, joka on omistautunut varmistamaan, että saat kaiken irti koulukokemuksestasi.

Viime kädessä se tarkoittaa, että poistut University of Holy Cross valmiina elämään.

Sijainnit

New Orleans

Osoite
Woodland Drive,4123
70131 New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin