University of Kansas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1866 University of Kansas toivotti 55 opiskelijan ensimmäisen luokan tervetulleeksi keskeneräiseen rakennukseen puuttomalla harjanteella, nimeltään Mount Oread.

Nykyään ilmoittautumisemme on 28 500. Tästä yhdestä rakennuksesta olemme kasvaneet viiteen kampukseen - Lawrence-kampuksella, Edwards-kampuksella Overland Parkissa ja lääketieteellisissä sivukonttoreissa Kansas Cityssä, Wichimassa ja Salinassa. Kerran karu maisema on kasvanut metsäkampukseksi, jota pidetään yhtenä maan kauneimmista.

Hyväksymme roolimme valtion lippulaiva-yliopistona ja johtavana tutkimuslaitoksena, joka palvelee valtiota, kansakuntaa ja maailmaa. Juhlimme energiaa ja myötätuntoa, jotka sulauttavat Jayhawkin hengen. Ja pysymme uskollisina historiallisille arvoillemme: koulutuksen nostava voima, tutkimuksen muuntava voima ja palvelun parantava voima.

TEHTÄVÄ

University of Kansas tehtävä on nostaa opiskelijoita ja yhteiskuntaa kouluttamalla johtajia, rakentamalla terveitä yhteisöjä ja tekemällä löytöjä, jotka muuttavat maailmaa. Etennämme tätä tehtäväämme joka päivä KU: n viidellä kampuksella, joihin kuuluvat Lawrence-kampus, Edwards-kampus ja kolme KU Medical Center -kampusta Kansas Cityssä, Salinassa ja Wichitalla.

Sijainnit

Lawrence

Osoite
Jayhawk Boulevard,1450
66045 Lawrence, Kansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin