University of Louisiana at Lafayette College of Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

"Koulutus on tehokkain ase, jolla voimme muuttaa maailmaa." - Nelson Mandela

UL Lafayette College of Educationissa olemme ylpeitä siitä, että olemme maailmanlaajuinen johtava koulutusmuutos edunvalvonnan, yhteistyön ja innovaatioiden avulla. Akateemisten ohjelmien kautta opiskelijamme kehittävät taitoja, tietoa ja syytä mennä ulos ja muuttaa maailmaa.

Omistautunut tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat alansa kärjessä ja kouluttavat sekä opettajia että muita kuin opettajia ammattikoulutukseen sertifioiduiksi opettajiksi, ohjaajiksi ja muiksi - tai kinesiologian fysioterapian, urheiluharjoittelun, valmennuksen, sydämen kuntoutus, urheilun hallinta ja toimintaterapia.

Kurssityömme on suunniteltu erityisesti, jotta sinulla on tarvittavat tiedot taitosi rakentamiseen - ja näiden taitojen soveltamiseen luokkahuoneissa ja klinikoilla. Nämä taidot ovat peräisin kenttäkokemuksista, kliinisestä vuorottelusta, työharjoitteluista ja opettajan residenssistä, jotka johtavat poikkeuksellisiin ammatillisiin uramahdollisuuksiin. Olemme ylpeitä siitä, että opiskelijamme varmistavat onnistuneesti työpaikat kouluista tai ympäristöistä, kun he suorittavat harjoittelun tai opettajan residenssin joka lukukausi.

Olemme varmoja, että perustutkinto-, maisteri-, tohtori- ja online-ohjelmamme sopivat tavoitteisiisi. Jos sinulla on jo perustutkinto, voit käydä läpi vain sertifiointiohjelman ja päästä luokkaan nopeammin.

Sijainnit

Lafayette

Osoite
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin