University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lafayetten Louisianan yliopiston teknillinen korkeakoulu on omistettu kouluttamaan maailmanluokan insinöörejä, joilla on tietoa, taitoja ja kykyjä parantaa elämänlaatua ympäri maailmaa.

Yliopistomme, tiedekuntamme ja hallintomme tunnetaan koko maassa erinomaisesta insinöörikoulutuksesta, tutkimuksesta ja julkisesta palvelusta.

Perustutkinto-opiskelijamme on noussut noin 1100: sta yli 2000: een viime vuosina, mikä tekee Ragin 'Cajun Engineeringistä toiseksi suurimman insinööritieteellisen korkeakoulun Louisianassa. Olemme aloittaneet lukuisia opiskelijoiden kehittämisohjelmia, mukaan lukien johtajuuden kehittämisohjelma, insinöörilähettiläät ja useita alaikäisiä erikoisaloja. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että sekä afroamerikkalaiset että jatko-opiskelijaväestömme ovat kasvaneet yli 25 prosenttia viimeisten viiden vuoden aikana - molemmat ovat kansallisen suuntauksen vastaisia.

Ulkopuolinen tutkimusrahoitus on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana yli 400 prosenttia ja on nyt yli 12 miljoonaa dollaria. Moniin näistä hankkeista liittyy taloudellista kehitystä suuressa osavaltiossa. Esimerkkejä ovat maa- ja vesirakentaminen, joka suunnittelee turvallisempia moottoriteitä mukaansatempaavan tietotekniikan avulla; kemian tekniikka, joka kehittää levistä toisen sukupolven biopolttoaineita; sähkö- ja tietokonetekniikka kuituoptisten järjestelmien suorituskyvyn parantamiseksi; teollisuusteknologia, jolla optimoidaan muovituotantomenetelmät; konetekniikka, joka suunnittelee kaasutusjärjestelmiä sähköenergian tuottamiseksi puujätteistä; ja öljytekniikka, joka kehittää kustannustehokkaita menetelmiä öljyntuotannon tehostamiseksi ikääntyneiltä pelloilta.

Opiskelijamme osoittavat edelleen, että Ragin 'Cajun Engineering voi kilpailla kenenkään kanssa. Ragin 'Cajun Engineering -opiskelijamme ovat menestyneet niin monissa kansallisissa kilpailuissa ja tapahtumissa, että maailma tietää olevamme yksi parhaista. Menestys on herättänyt kansallisten tiedotusvälineiden, kuten Discovery Channelin ja AP: n, huomion. He ovat esittäneet projekteja, kuten CajunBot, Beausoleil Solar Home ja Cajun Crawler.

Yhä useammat parhaista opiskelijoista alueelta ja muualta suunnittelevat tulevaisuuttaan Ragin 'Cajun Engineeringin avulla. Itse asiassa suurin valitus, jonka kuulemme vierailevilta teollisuudenaloilta, on se, että emme tuota tarpeeksi valmistuneita! Valmistuneet ovat kysyttyjä ja vaikuttavat positiivisesti omaan teollisuuteensa.

Sijainnit

Lafayette

Osoite
Rex Street,131
70503 Lafayette, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin