University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Louisvillen yliopistosta

Louisvillen yliopisto on valtion tukema tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Kentuckyn suurimmalla pääkaupunkiseudulla. Se perustettiin vuonna 1798, se oli ensimmäinen kaupungin omistama julkinen yliopisto Yhdysvalloissa. UofL on tohtorikoulutettava ”Research 1” ja yksi maan parhaista opiskelijoiden Fulbright-palkintojen tuottajista. Vuonna 2019 UofL sai kulta-arvion, ja STARS on luokiteltu maailman 100 kestävimmän koulun joukkoon

Tehtävänanto

Louisvillen yliopisto pyrkii huippuosaamiseen ja osallisuuteen koulutuksessaan ja palvellakseen yhteisötään seuraavilla tavoilla:

  1. monipuolisten perus-, jatko- ja ammattiopiskelijoiden opettaminen sitoutuneiden kansalaisten, johtajien ja tutkijoiden kehittämiseksi
  2. - tutkimuksen, stipendin ja luovan toiminnan harjoittelu ja soveltaminen, ja -
  3. tarjoamalla sitoutuneita palveluita ja tiedotusta, jotka parantavat paikallisten ja globaalien yhteisöjen elämänlaatua.

Yliopisto on sitoutunut saavuttamaan etusijan kansallisesti tunnustetuna pääkaupunkiseudun tutkimusyliopistona.

kampuksilla

Belknapin kampus

Belknap Campus [PDF map] pidetään koulun pääkampuksella ja sijaitsee eteläpuolella Louisvillen keskustasta. 287 hehtaarin alueella se on seitsemän 12 akateemisesta korkeakoulusta (ja näyttelijä Auguste Rodinin The Thinker -patsaasta). Oikeaan kampukseen kuuluvat myös jalkapallostadion (Cardinal Stadium), softball-stadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center ja baseball Stadium (Jim Patterson Stadium).

Terveystieteiden keskus

Louisvillen keskustasta itään, Health Sciences Center -kampus (HSC) [PDF map] on Louisville-lääketieteellisen keskuksen sydän ja sisältää lääketieteellisen, hoitokoulun, kansanterveyskoulun.

ShelbyHurst-kampus

ShelbyHurst-kampus on 243 hehtaarin suuruinen tontti, joka sijaitsee Louisvillen itäosassa, Shelbyville-tien varrella lähellä Hurstbourne Parkwayä. Alun perin Kentuckyn eteläisen korkeakoulun toimipiste, UofL osti maan, jossa nyt toimii liike-, toimisto- ja teknologiayrityksiä. ShelbyHurst-kampus on myös ennakoivan lääketieteen keskuksen (tason 3 bioturvallisuuslaitos) ja myös Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusministeriön tietotekniikkaresurssikeskuksen sijainti.

Institutionaalinen ja ammatillinen akkreditointi

Eteläinen korkeakoulujen ja koulujen koulujen toimikunta on akkreditoinut Louisvillen yliopiston myöntämään liitto-, kandidaatin-, maisteri-, erikoistumis-, tohtorintutkinnon ja ensimmäisen ammattitutkinnon (DMD, JD, MD). Henkilöt, jotka haluavat ottaa yhteyttä korkeakoulujen komissioon yliopiston akkreditointiaseman suhteen, voivat kirjoittaa komissiolle puhelinnumeroon 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soittamalla (404) 679-4500.

Sijainnit

Louisville

Osoite
2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA
Louisville, Kentucky, Yhdysvallat

BELLEMEADE

Osoite
40223, 9001 Shelbyville Rd
BELLEMEADE, Kentucky, Yhdysvallat

Louisville

Osoite
580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA
Louisville, Kentucky, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin