University of Miami College of Arts and Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miami-yliopisto sijaitsee Coral Gablesin esikaupunkialueella, vain muutaman minuutin päässä Miamiin keskustasta ja Miami Beachistä. Miami on yksi Amerikan monipuolisimmista, dynaamisimmista ja maailmanlaajuisimmista kaupungeista. Miamin yliopiston (UM) opiskelijat ja tutkijat elävät, työskentelevät, tutkivat ja leikkivät Miamissa, loputtomana resurssina harjoittelupaikoille ja vapaaehtoisille, kielen ja kulttuurin upottamiseen, henkiseen etsintään ja elävään viihteeseen.

UM on tärkein yksityinen yliopisto Floridassa, ja se on alueen henkinen keskus ja portti pallonpuoliskolle. Taiteiden korkeakoulu

113553_Photo1.jpg

Näkemyksemme

Visiomme on tunnustaa maailmanlaajuisesti etusijalla olevaksi korkeakouluksi, liberaalin koulutuksen keskukseksi ja johtavaksi uraauurtavassa tutkimuksessa. Pyrimme olemaan tunnettuja innovatiivisesta opetuksesta, tieteenalojen vahvuudesta ja monitieteisestä tutkimuksesta ihmiskunnan nykyisistä ja tulevista ongelmista.

Tehtävämme

Kollegio on yhteisö, joka rohkaisee etsimään syvempää ymmärrystä inhimillisestä kokemuksesta ja edistää henkilökohtaista sitoutumista elinikäiseen oppimiseen, henkiseen kasvuun ja vapaiden taiteiden kestäviin arvoihin. Tiedekuntamme, henkilökuntamme ja opiskelijamme työskentelevät yhdessä laboratoriossa, arkistoissa, studiossa ja kentällä uusien tietojen löytämiseksi.

Kollegio pyrkii luomaan henkisen ympäristön, joka parantaa yksilön kasvua ja tukee tieteellistä toimintaa ja luovia pyrkimyksiä, jotka lisäävät ihmisten tietämystä ja ymmärrystä. Opiskelijat, jotka harjoittavat koulutusta korkeakoulussa, kehittävät analyyttisiä ja kriittisiä taitoja, luovia kykyjä ja sosiaalisen ja kansalaisvastuun tunnetta, jota tarvitaan yhä globalisoituvassa maailmassa.

Kollegio toimii yhdyskäytävänä opiskelijoille kokea teknologista ja globaalia maailmaa. Tiedekunnan jäsenet pyrkivät tarjoamaan kaikille opiskelijoille tiukan maadoituksen valitsemallaan alalla ja ymmärtämään tarpeen lähestyä ongelmia sekä yhden tieteenalueen rajoissa että laajemmassa ympäristössä.

113554_Photo4.jpg

Sijainnit

miami

University of Miami College of Arts and Sciences

Puhelin
(305)284-8783