Lue virallinen kuvaus

Meistä

U-SoA: n tiedekunnan sisäinen filosofia on rakentaa parempi maailma. Tämä ilmaistaan muotoiluohjelmassa, joka on ihanteellinen ja käytännöllinen, akateeminen ja käytännöllinen, teoreettinen ja todellinen. U-SoA kouluttaa visionääriharjoittajia, jotka harjoittavat arkkitehtuuria yhteiskunnallisen taiteen ja rakennustieteen yhdistelmänä.

Arkkitehtuurikoulun tehtävä on:

  • Valmistella opiskelijoita ammatilliseen johtamiseen ja elinikäiseen oppimiseen arkkitehtuurissa, kaupungistumisessa ja siihen liittyvillä aloilla.
  • Edistää tietoa ja teknologiaa tutkimuksen ja luovien käytäntöjen avulla.
  • Tietojen ja teknologian käyttöönotto ammattimaisella sitoutumisella, reaalimaailman sovelluksilla ja yhteisöpalvelulla.
  • Edistetään ympäristövastuun, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja taloudellisen kestävyyden tavoitteita.

Arkkitehtuurikoulun strateginen suuntaus on:

Siitä tulee puolipallon johtaja ongelmapohjaisessa oppimisessa ja projektipohjaisessa tutkimuksessa ja samalla auttaa ratkaisemaan kaupunkien ympäristöön kohdistuvia haasteita paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Yhteisön ulottuvuus on U-SoA: n opetussuunnitelman kulmakivi.

Vuonna 2015 Dean el-Khoury käynnisti U-Serve -palvelun, joka on palvelupäivä, joka on omistettu yhteisölle.

Ensimmäisenä vuonna 200 osallistui Little Havana -hankkeeseen, jonka avulla Miamin kaupunki pystyi laatimaan kattavan luettelon rakennuskannastaan.

Kaksi vuotta U-Serve toimi yhteistyössä alleviivaisten ystävien kanssa "vihreiksi" 10 kilometrin etäisyydelle metrorailin alle.

Huhtikuussa 2015 koulu sai merkittävän apurahan John S. ja James L. Knight -säätiöltä avustamaan "kolmansia paikkoja" Miami-kaupunginosiin.

Akkreditointi

Yhdysvalloissa suurin osa rekisteröintilautakunnista vaatii tutkinnon akkreditoidusta ammatillisesta tutkinto-ohjelmasta lisenssin ehtona. Kansallinen arkkitehti-akkreditointilautakunta (NAAB), joka on ainoa virasto, jolla on valtuudet akkreditoida arkkitehtuurin ammattikorkeakouluohjelmia, joita tarjoavat Yhdysvaltain alueellinen akkreditointi, tunnustaa kolmenlaisia tutkintoja: arkkitehtuurin kandidaatin, arkkitehtuurin päällikön ja tohtorin tutkinnon. Arkkitehtuuri. Ohjelmalle voidaan myöntää kahdeksan vuoden, kolmen vuoden tai kahden vuoden akkreditointiaika sen mukaan, missä määrin se noudattaa vakiintuneita koulutusstandardeja.

Arkkitehtuurin tohtori ja arkkitehtuurin maisteriohjelmat voivat vaatia ennakkomyönteistä perustutkintoa arkkitehtuurissa ottamista varten. Esikoulutusta ei kuitenkaan sinänsä tunnusteta akkreditoiduksi tutkinnoksi.

Miami-yliopiston arkkitehtuurikoulu tarjoaa seuraavat NAAB-akkreditoidut koulutusohjelmat:

  • B.Arch. (171 perustutkintoa)
  • M.Achch I (3-vuotinen seuranta - 105 jatko-opintopistettä)
  • M.Arch II (2-vuotinen seuranta - 60 jatko-opintopistettä)

Seuraava akkreditointikäynti kaikille ohjelmille: 2025-2026.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Miami: School of Architecture

Master of Architecture I (M.Arch I) on NAAB-akkreditoitu, 3 vuoden (7 lukukautta), 105 opintopisteen ohjelma, joka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on perustutkinto- ... [+]

Allan T. Shulman

Arkkitehtuurin tutkinnon johtaja

Master of Architecture I (M.Arch I) on NAAB-akkreditoitu, 3 vuoden (7 lukukautta), 105 opintopisteen ohjelma, joka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on perustutkinto-aste muilla kuin suunnittelun aloilla. Tämä STEM-nimetty ammatillinen tutkinto-ohjelma tarjoaa perusteellisen käsityksen arkkitehtuurista, kun opiskelijat uppoutuvat nykyaikaisiin haasteisiin käsitellä erilaisia sosiaalisia, kulttuurisia, teknologisia ja ohjelmallisia tilanteita.

M.Arch I: n opetussuunnitelman ytimessä ovat ydinstudiot, jotka esittelivät opiskelijoille kriittisiä aiheita, imevät tarvittavat taidot, inspiroivat kriittistä ajattelua, tutkivat merkityksen tuottamista arkkitehtuurissa ja edistävät ymmärrystä arkkitehtuurista integroivana oppiaineena. Core Studios synkronoidaan huolellisesti piirtämisen ja visualisoinnin, historian ja teorian, tekniikan ja järjestelmien sekä käytännön ydinkurssien kanssa.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami: School of Architecture

Arkkitehtuurin päällikkö II (M.Arch II) on 2 vuoden (4 lukukauden) 60 opintopisteen ohjelma opiskelijoille, joilla on ennalta ammattitutkinto arkkitehtuurista tai läheise ... [+]

Allan T. Shulman

Arkkitehtuurin tutkinnon johtaja

Arkkitehtuurin päällikkö II (M.Arch II) on 2 vuoden (4 lukukauden) 60 opintopisteen ohjelma opiskelijoille, joilla on ennalta ammattitutkinto arkkitehtuurista tai läheisesti liittyvältä alalta. Tämä STEM-nimetty ammatillinen tutkinto-ohjelma tarjoaa edistyneen alustan opiskelijoille nykyaikaisten haasteiden hoitamiseksi ja monien sosiaalisten, kulttuuristen, teknologisten ja ohjelmallisten olosuhteiden käsittelemiseen.

Tämä M.Arch II -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden edistää perustutkintoaan osallistumalla monimutkaisempiin haasteisiin, hiomalla taitojaan tärkeillä alueilla ja kehittämällä yksittäisiä painopistealueita, esimerkiksi edistyksellistä tekniikkaa, suunnittelun rakentamista ja rakentamista, kestävyyttä ja kestävyyttä , kaupunkisuunnittelu, historiallinen säilyttäminen ja mukautuva käyttö, terveydenhuolto tai vieraanvaraisuus. Opiskelijat ohjaavat suuntaansa kiinnostuksensa mukaisesti, kehittävät ammatillisen keskittymisen alueita todistusten avulla ja osallistuvat kriittiseen tutkimukseen.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami: School of Architecture

Master of Construction Management (MCM) on monitieteinen 36-luotto-ohjelma, joka on avoinna arkkitehti-, insinööri- ja rakennusalan ohjelmille. Opetussuunnitelma laajenta ... [+]

Yleiskatsaus

Master of Construction Management (MCM) on monitieteinen 36-luotto-ohjelma, joka on avoinna arkkitehti-, insinööri- ja rakennusalan ohjelmille. Opetussuunnitelma laajentaa opiskelijoiden opetus- ja uravaihtoehtoja. Arkkitehti- ja insinööritoimistot, rakennusliikkeet ja kiinteistökehittäjät ovat erittäin kiinnostuneita muodollisista tieto- ja kokemushankkeista hankkeiden ja rakentamisen hallinnassa.

EMCM-ohjelman Executive Masters -ohjelma on suunniteltu suunnittelija- ja rakennusalan ammattilaisille, jotka ovat valmiita ottamaan uransa seuraavalle tasolle.

SoA: n rakentamisen hallintaohjelman tarkoituksena on laajentaa tutkinnon suorittaneiden opetus- ja uravaihtoehtoja tarjoamalla integroiva, joustava ja uusinta opetussuunnitelmaa, joka valmistelee opiskelijat tietämyksen, kurinalaisuuden ja markkinakelpoisten taitojen avulla tulevaisuuden johtajiksi suunnittelussa ja rakentamiseen liittyviä organisaatioita maailmanlaajuisesti.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami: School of Architecture

Master of Real Estate Development Urbanism on monitieteinen yhden vuoden jatko-ohjelma, joka yhdistää Miami-yliopiston arkkitehtuurin, liiketalouden ja lain korkeat vahvu ... [+]

Yleiskatsaus

Master of Real Estate Development Urbanism on monitieteinen yhden vuoden jatko-ohjelma, joka yhdistää Miami-yliopiston arkkitehtuurin, liiketalouden ja lain korkeat vahvuudet luomaan maailmanluokan ohjelman, joka yhdistää kiinteistökehityksen perusteet elävään yhteisön suunnittelu ja suunnittelu. MRED U -ohjelma on 36 opintopistettä.

MRED U -ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille taitoja ja kokemusta kilpailemaan kaupunkien kiinteistöjen kehityksen kehittyvässä maailmassa. Opetussuunnitelmaa rikastuttaa yliopiston sijainti yhdellä maailman dynaamisimmista kiinteistömarkkinoista ja Arkkitehtuurin korkeakoulun tiedekunnan kokemus yhteisön rakentamisesta. Kurssitarjontaan kuuluvat kiinteistörahoitus, markkina-analyysi, kiinteistöoikeus, maankäytön käytännöt ja koodit, rakentaminen ja projektinhallinta, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet, kehitysprosessi, kestävä kehitys ja yrittäjyys. Opetussuunnitelma sisältää tapaustutkimuksia ja materiaaleja sekakäytön kehittämisestä, kaupunkien täyttymisestä, kaupunkien ominaisuuksien uudistamisesta ja uudelleen sijoittamisesta, historiallisesta säilyttämisestä sekä suunnittelun, politiikan, johtamisen ja kiinteistöjen kehittämisen päätöksenteon integroinnista yhteisöjen rakennetun ympäristön muotoiluun.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami: School of Architecture

Master kaupunkisuunnittelussa on kolmen (valinnainen neljä) lukukauden ohjelma, 36 opintopistettä, joka antaa opiskelijoille suunnittelukokemuksen tutkimalla alueiden, ka ... [+]

Elizabeth Plater-Zyberk

Malcolm Matheson Arkkitehtuurin arvostettu professori

Kaupunkisuunnittelun maisterin ohjelman johtaja

Master kaupunkisuunnittelussa on kolmen (valinnainen neljä) lukukauden ohjelma, 36 opintopistettä, joka antaa opiskelijoille suunnittelukokemuksen tutkimalla alueiden, kaupunkien ja yhteisöjen rakentamisen johtavia periaatteita. Kestävyyden ja kestävyyden välttämättömyyden ohjaamana ohjelma käsittelee kaupunkeja ekologisen transektin jatkeena luonnollisesta elinympäristöön ja tarjoaa opiskelijoille erilaisia kokemuksia maaseudusta kaupunkiin.

Ohjelmajohtaja Elizabeth Plater-Zyberk, joka tunnustetaan perustavanlaatuisesta roolistaan uuden urbanismin nimisen liikkeen kehittämisessä, johtaa ohjelmaa, joka kutsuu opiskelijoita tutkimaan suunnittelun, politiikan ja hallinnan työkaluja paikanvalmistukseen välineenä elämänlaadun parantamiseksi erilaisia kaupunkiympäristöjä. Rakennetun ympäristön vaikutukset terveyteen, esikaupunkialueiden maiseman jälkiasennus, kiinteistöjen kehittäminen yhteisörakennuksina, sopeutuminen ilmastonmuutokseen sekä kaupunkien kasvu ja elvyttäminen ovat tärkeitä aiheita kurssitarjouksissa ja tiedekuntien tutkimuksessa.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Miami: School of Architecture

Master of Science in arkkitehtuuri, on yhden vuoden, 36 op (3 lukukautta), ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia suunnittelustrategioita / haasteita ... [+]

Allan T. Shulman

Arkkitehtuurin tutkinnon johtaja

Master of Science in arkkitehtuuri , on yhden vuoden, 36 op (3 lukukautta), ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia suunnittelustrategioita / haasteita liittyen ajankohtaisiin aiheisiin, joihin kuuluvat: joustava suunnittelu, trooppinen ja subtrooppinen arkkitehtuuri, terveydenhuolto suunnittelu, asumisen suunnittelu, rakennetun ympäristön säilyttäminen ja sulautettujen tekniikoiden vaikutus suunnitteluun.Arkkitehtisuunnitteluradalla keskitytään projektipohjaiseen lähestymistapaan, jossa on edistyneitä jatko- studioita, ydinseminaareja, kolme valittavissa olevaa opinnäytetyötä ja suunnitteluprojektissa tai Capstone-projektissa. Opiskelijat valitsevat painopisteaiheen koulun määrittelemistä tutkimusalueista.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami: School of Architecture

Master of Science in arkkitehtuuri, on yhden vuoden, 36 op (3 lukukautta), ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia suunnittelustrategioita / haasteita ... [+]

Allan T. Shulman

Arkkitehtuurin tutkinnon johtaja

Master of Science in arkkitehtuuri , on yhden vuoden, 36 op (3 lukukautta), ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia suunnittelustrategioita / haasteita liittyen ajankohtaisiin aiheisiin, joihin kuuluvat: joustava suunnittelu, trooppinen ja subtrooppinen arkkitehtuuri, terveydenhuolto suunnittelu, asumisen suunnittelu, rakennetun ympäristön säilyttäminen ja sulautettujen tekniikoiden vaikutus suunnitteluun.

Arkkitehtiopintojen kappale keskittyy tekstipohjaiseen tutkimukseen, jossa on yksi jatko-opiskelija, viisi valinnaista ja kirjallinen diplomityö. Opiskelijat ehdottavat aihetta etukäteen tai valitsevat keskittymän jollain koulun määritellyistä tutkimusalueista (katso alla) tiedekunnan ja jatko-johtajan suostumuksella.Ohjelma on riittävän joustava, jotta opiskelijat voivat tutkia tutkimusalueita useista aiheista. Perusteellisten ydinsisältökurssien ja valinnaisten valintojen jälkeen jokainen opiskelija kehittää henkilöstöä kohdentavan opinnäytetyön tai huippututkimusprojektin kiinnostavasta aiheesta tiedekunnan neuvonantajan kanssa. Opiskelijat voivat myös valita ammatillisen keskittymisen alueen. Ammatillisen keskittymisen alueet on suunniteltu tarjoamaan taitoja ja tietopohjaa ammatillisiin sovelluksiin sekä tulevaan syventävään jatkotutkintoon.... [-]

Yhdysvallat Miami
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi