University of Miami School of Nursing & Health Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miamin yliopiston sairaanhoito- ja terveystieteiden korkeakoulu on perustanut 70 vuoden ajan maailmanluokan ohjelman terveydenhuollon koulutuksen tutkimiseen. Tiedekuntaamme ja henkilökuntaamme kuuluu joitain maan johtavia kouluttajia, lääkäreitä ja tutkijoita. Alan johtavat asiantuntijat, haastava opetussuunnitelma ja enemmän kuin 170 kliinistä kumppania tarjoavat yhdessä maailman hienoimmista terveydenhuollon koulutusohjelmista.

Kiitos investoinnin terveydenhuollon koulutuksen huippuosaamiseen, Miamin yliopiston sairaanhoito- ja terveystieteiden tutkinnon suorittaneet ovat tienraivaajia joissakin maailman johtavissa terveydenhuoltolaitoksissa ja tutkimuslaitoksissa. Seuraavan sukupolven lääkäreitä ja tutkijoita tutkinnon suorittaneilla on tärkeä rooli globaalin terveydenhuollon muutoksessa ja tulevaisuudessa.

Hoito- ja terveystieteiden korkeakoulussa "huippuosaaminen" on muutakin kuin vain retoriikkaa; se on normi, jonka mukaan elämme opetuksessamme, tutkimustoiminnassamme ja mentorointissamme. Hoito- ja terveystieteiden korkeakoulu on 70 vuoden ajan asettanut huippuosaamisen tason terveydenhuollon koulutuksen johtajana. Jatkuva omistautumisemme maailmanluokan koulutukseen ja apurahoihin johti viisikerroksisen, 41 000 neliöjalan simulaarisairaalan perustamiseen tutkimuksen ja koulutuksen edistämiseksi (SHARE ™). SHARE ™ on yksi maan ensimmäisistä koulutukseen perustuvista kohdekeskuksista simulointiin. Huipputason tilamme vakiinnuttavat asemamme terveydenhuollon koulutusohjelmissa maailmanlaajuisesti.

Kollegasi ovat erinomaiset kouluttajat ja tutkijat, jotka on tunnustettu vuosikymmenien kokemuksestaan, johtajuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Tiedekuntamme sisältää lahjakkaimpia opettajia, lääkäreitä ja tutkimusasiantuntijoita, jotka löytyvät mistä tahansa terveydenhuoltolaitoksesta maailmassa. Sinulla on mahdollisuus osallistua paikallisiin ja kansainvälisiin tiedekuntien tutkimustoimiin, mikä usein johtaa julkaisemiseen kansainvälisissä terveys- / lääketieteellisissä lehdissä ja esityksissä johtavissa terveydenhuollon konferensseissa ympäri maailmaa.

Miamin dynaaminen kulttuurisekoitus ja koulumme sitoutuminen huippuosaamiseen koulutuksessa ja kulttuurisesti herkässä hoidossa tarjoavat vertaansa vailla olevan opetussuunnitelman ja valmistavat tutkinnon suorittaneita työskentelemään erilaisissa terveydenhuollon ympäristöissä, joissa on erilaisia väestöryhmiä. Opetussuunnitelmassamme yhdistetään näyttöön perustuva käytäntö, huippuluokan simuloitu oppiminen ja todellinen kokemus. Verraton tiukka akateeminen ja kliininen valmistelu toimii katalysaattorina joillekin maan korkeimmista valtionhallituksen läpäisyasteista. Vuonna 2017 NCLEX-läpäisyaste oli 97,22%.

Koulun opetussuunnitelma sisältää ohjelmia, jotka johtavat terveystieteiden, BSN: n, MSN: n, DNP: n ja tutkimukseen perustuvan Ph.D. Hoitotyöohjelmamme ovat hyväksyneet Collegiate Nursing Education -komissio, American College of Nurse-Midwives ja Council on Accreditation of Nurse Anesthesia Education -ohjelmat. Koulu tarjoaa nopeutetun BSN-ohjelman henkilöille, joilla on perustutkintoja muilla aloilla, ja online-BSN-ohjelman henkilöille, jotka ovat jo RN-maisterit. Maisteriohjelmamme (MSN) tarjoaa syventävää erikoiskoulutusta seuraavilla aloilla: Perhehoitaja ja akuutti hoito / Perusterveydenhuollon lääkäri.

Hoito- ja terveystieteiden korkeakoulun 70-vuotispäivän myötä Dean Munrolta tulee uusi haaste: Älä vain unelmoi, vaan. Ole romaani - tee asioita, joita kukaan ei ole ennen nähnyt tai tuntenut. Ole optimistinen - etsi polku parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi itsellesi ja yhteisöllesi. Ja ole maailmaa muuttava - muuta kaikkea ympärilläsi ja tee maailmasta ja kaikesta siinä paremmasta. Täällä sairaanhoito- ja terveystieteiden korkeakoulussa voit tulla voimaksi positiivisille muutoksille ja yhdessä voimme toteuttaa unelmiesi TOTEUTTAMISEKSI.

Sijainnit

Coral Gables

Osoite
Brunson Drive,5030
33146 Coral Gables, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: