University of Minnesota - Carlson School Of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Inspiroi ja antaa ihmisille ja organisaatioille mahdollisuuden luoda valoisampi tulevaisuus.

Carlson Management Schoolissa meillä on sitoutuminen mielikuvitukseen, sitoutumiseen ja kunnianhimoon. Minnesotan yliopistossa sijaitsevassa Minneapolisin ja St. Paulin kaksoiskaupungeissa sijaitseva Carlson School on johtava liiketalouden koulutuksessa ja tutkimuksessa. Lähestymistapamme yhdistää opiskelijat ainutlaatuisiin kokemuksellisiin oppimismahdollisuuksiin, dynaamisiin kansainvälisiin koulutusohjelmiin ja vilkkaaseen verkostoon yrityksiä koko valtiossa ja sen ulkopuolella.

Carlson School antaa tutkinnot täydelle korkeakoulututkinto-ohjelmalle (BSB), kauppatieteiden maisterille (MBA), kirjanpidon maisterille (MAC), kauppatieteiden maisterille liiketoimintaanalytiikassa (MSBA), päällikölle liiketoiminnan verotuksesta (MBT). , Rahoituksen maisteri (MS-Finance), henkilöstö- ja työsuhteiden päällikkö (MA-HRIR), toimitusketjun hallinnan päällikkö (MS-SCM) ja tohtoriohjelma sekä tarjoavan isäntä toimeenpanotasolla jatkokoulutusmahdollisuudet.

Luomme muuttuvan oppimiskokemuksen jokaiselle opiskelijalle.

Kehitämme vaikuttavaa tietoa, joka vaikuttaa organisaatioiden tulevaisuuteen.

Kasvamme yrittäjäjohtajia, joilla on mielikuvitusta, rehellisyyttä ja globaalia ajattelutapaa, jotta pystymme vastaamaan yritysten ja yhteiskunnan suuriin haasteisiin.

Sijainnit

Minneapolis

Osoite
19th Avenue South,321
55455 Minneapolis, Minnesota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin