University of Nebraska-Lincoln

Esittely

Lue virallinen kuvaus

151 vuotta korkeakoulututkimuksen johtaja

Nebraskan yliopisto – Lincoln, vuokrattu vuonna 1869, on kansainvälisesti arvostettu koulutuslaitos. Nebraska, joka on Big Ten -konferenssin ja Big Ten Academic Alliancen jäsen, luokitellaan Carnegie-luokkaan R1: Tohtorikoulutuksen yliopistot - korkein tutkimustoiminta. Nebraska on myös maa-apurahayliopisto ja julkisten ja maa-apurahojen yliopistojen liiton (APLU) jäsen. Yliopisto on akkreditoinut yliopistojen ja koulujen Pohjois-Keskusliiton korkeamman oppimiskomission. Nebraskan yliopisto perustettiin 15. helmikuuta 1869.

Vahva säätiö

Aina korkean kunnianhimoisena paikka, tämä oli yksi ensimmäisistä Mississippi-joesta länteen päin myöntäneistä tohtorintutkinnoista - ensimmäinen myönnettiin vuonna 1896. Nebraskan yliopisto perusti maailman ensimmäisen perustutkinnon omaavan psykologian laboratorion. Ekologian kurinalaisuus syntyi täällä, ja kampukset heijastavat tätä perinnettä, koska ne tunnustettiin kasvitieteellisiksi puutarhoiksi ja arboreteiksi. Varhainen institutionaalinen kiinnostus kirjallisuuteen ja taiteeseen loi perustan nykypäivän Prairie Schooner -kirjallisuuslehdelle, Nebraska Press-yliopistolle ja Sheldonin taidemuseolle, jossa on yksi maailman merkittävimmistä 1900-luvun amerikkalaisen taiteen kokoelmista.

Nykyään Nebraska on yksi maan johtavista opetuslaitoksista ja tutkimusjohtaja, jolla on laaja valikoima apurahoilla rahoitettuja projekteja, joiden tavoitteena on laajentaa tieteiden ja humanististen tieteiden osaamista.

Sijainnit

Lincoln

Osoite
R Street,1400
68588 Lincoln, Nebraska, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin