University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuvataiteen opiskelijana oleminen tarkoittaa fyysisen, henkisen ja kulttuurisen tietoisuuden lisäämistä. UNLV: n kuvataideohjelma valmistaa opiskelijoita ammatilliseen uraan auttamalla heitä hioamaan ja täydentämään kykyjään. Laaja valikoima kampusalueita, mukaan lukien teatterit, esityssalit, studiot ja arkkitehtoninen kirjasto, ovat opiskelijoiden käytettävissä, kun he harjoittavat intohimoaan. Taiteilija-residenssiohjelma tuo merkittäviä tekijöitä UNLV: lle. Se tuo heidät myös luokkahuoneeseen.

Kuvataideakatemia tarjoaa lukuvuoden aikana keskimäärin 4,4 julkista esitystä ja näyttelyä viikossa. Nämä tapahtumat vaihtelevat ammattimaisista esityksistä, kuten New York Philharmonic ja American Ballet Theatre, tiedekunnan ja opiskelijoiden esittämiin konsertteihin, arvostettujen taiteilijoiden / kirjailijoiden / kriitikoiden, kuten Seamus Heaney, tarjoamiin luentoihin, opiskelijoiden töiden näyttelyihin gallerioissa ja UNLV-elokuvasarjaan.

Kuvataideakatemia, luova yhteys Las Vegasin vilkkaaseen ja monipuoliseen kulttuuriin, käynnistää rohkeasti visionäärejä, jotka muuttavat globaalia yhteisöä yhteistyön, stipendien ja innovaatioiden avulla.

UNLV: ssä valaistaan taiteen voimaa henkeäsalpaavan tieteen ja tekniikan kehityksen keskellä. Tällöin luomme maailmanlaajuisen kohteen taiteen ja muotoilun muutoksen eturintamassa. Tämän saavuttamiseksi kannustamme toimihenkilöitä, kekseliäisyyttä, ongelmanratkaisua ja suuria ideoita ajattelemaan opiskelijoissamme, henkilökunnassamme ja henkilökunnassamme. Teemme koulutuksesta merkitystä opetussuunnitelman ja tehokkaiden oppimistulosten avulla. Olemme intohimoisia ja myötätuntoisia, periaatteellisia ja tukevia, iloisia ja ystävällisiä. Uskomme osallisuuteen, keksintöön, muutokseen, sitoutumiseen ja tarkkuuteen. Nämä elintärkeät periaatteet tukevat kaikkia pyrkimyksiämme ja ohjaavat meitä tehtävämme täyttämisessä.

Sijainnit

Las Vegas

Osoite
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin