University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Howard R.Hughesin teknillinen korkeakoulu tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja yli 2000 opiskelijalle yhdeksässä osastossa.

Yli 70 kokopäiväisen tiedekunnan kanssa korkeakoulu on luonut monipuolisen opetussuunnitelman yhdistämällä käytännön ja empiirisen tiedon matemaattisiin ja tieteellisiin perusteisiin ja periaatteisiin, mikä tarjoaa vankan pohjan menestyvälle tekniikan ja tietojenkäsittelyn uralle.

Korkeakouluoperaation piiriin kuuluvat tekniikan ja tietojenkäsittelytieteen alat ovat: Siviili- ja ympäristötekniikka, Tietojenkäsittelytiede, Sähkö- ja tietokonetekniikka sekä Koneenrakennus. Näiden alueiden perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelma tarjoaa työntekijöitä paikalliselle ja alueelliselle teollisuudelle. Jotkut näistä opiskelijoista saavat mahdollisuuden tulla innovaattoreiksi ja yrittäjiksi koulutuksensa ansiosta. Lisäksi viihdetekniikan ja rakentamisen johtamisen koulutusohjelmat palvelevat vieraanvaraisuuden ainutlaatuisia paikallisia tarpeita.

Tutkimus ja kehitys

Jatko-ohjelmamme menestyvät rahoitetun tutkimuksen ansiosta. Ne paitsi kouluttavat tutkinnon suorittaneitamme innovaattoreiksi, myös johtavat innovaatioihin, jotka voivat olla tulonlähde yliopistolle ja paikalliselle talouden monipuolistamiselle.

palvelu

Opiskelijoillemme annettu koulutus ja tieto valmistavat heitä palvelemaan paikallista teollisuutta ja yhteisöä. Opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta osallistuvat monenlaisiin palveluihin yhteisölle ja ammatille.

Sijainnit

Las Vegas

Osoite
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin