University of Nevada, Las Vegas School of Dental Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UNLV: n hammaslääketieteellinen koulu, Nevadan ainoa akkreditoitu hammaslääketieteellinen koulu, avasi ovensa syksyllä 2002 tarjoten hammaslääketieteen tohtorin tutkinnon ensimmäiselle 75 opiskelijan kohortille. Tänään koulu vastaanottaa yli 1600 hakemusta käytettävissä olevista 82 paikasta tohtoriohjelmassaan ja tarjoaa kolme jatko-opiskelijaohjelmaa.

Hammaslääketieteen korkeakoulun koulutusohjelmat on hyväksynyt hammaslääketieteen akkreditoinnin komissio (CODA), ja ne ovat säilyttäneet asemansa vuodesta 2002 lähtien.

Jatkuva koulutus

Hammaslääketieteen korkeakoulu uskoo, että elinikäinen oppiminen parantaa potilaan hoidon laatua sekä hammaslääketieteen tarjoajien henkilökohtaista ja ammatillista menestystä. Jatkokoulutusohjelma keskittyy käytännönläheisiin, vuorovaikutteisiin ja konsultatiivisiin lähestymistapoihin koulutuksessa.

Hammaslääkäritoimistot

Hammaslääketieteen korkeakoulu hoitaa kliinisiä ohjelmia kahdessa Las Vegasissa sijaitsevassa laitoksessa, ja siellä järjestetään vuosittain lähes 70 000 potilasvierailua. Kaikki kohteet sijaitsevat tärkeimpien bussireittien varrella ja helpottavat julkista liikennettä, ja toimistot tarjoavat erilaisia palveluja.

Sijainnit

Las Vegas

Osoite
Shadow Lane,1001
89106 Las Vegas, Nevada, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin