University of New Mexico College of Population Health

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja väestön terveyden korkeakoulusta

University of New Mexico College of Population Health on aktiivinen voima UNM: n laajemmassa tehtävässä parantaa terveydenhuollon tarjoamista, saatavuutta ja yhdenvertaisuutta kaikille ihmisille. Vaikka tiukat tutkimusponnistelumme, väestöterveyden kandidaatti, kansanterveyden maisteri ja muut ohjelmat, olemme muutoksen tekijöitä Uudessa Meksikossa ja sen ulkopuolella.

Perustettu vuonna 2016 vastauksena New Mexico: n kiireelliseen tarpeeseen puuttua osavaltion eri yhteisöjen terveysongelmiin, College of Population Health on toinen lajissaan Yhdysvalloissa ja ensimmäinen, joka tarjoaa kandidaatin tutkinnon väestön terveydelle .

Koulutuksen, soveltavan tutkimuksen, politiikan, palvelun ja kumppanuuksien avulla Väestöterveyden korkeakoulu:

  • Kouluta monipuolista tulevaa työvoimaa, jolla on taitoja ehkäisyyn, hyvinvointiin, sosiaalisiin tekijöihin, ympäristöterveyteen, mielenterveyteen, terveydenhuollon tarjoamiseen ja politiikkaan.
  • Hyödynnä epidemiologian, biostatistiikan, yhteiskuntatieteiden, yhteisön terveydenhuollon, terveyspolitiikan ja terveydenhuollon toimitusten kollektiivista asiantuntemustamme kehittämään innovatiivisia, korkealaatuisia, tietoihin perustuvia ja useiden todisteiden avulla validoituja toimia sosiaalisen, ympäristöllisen, ympäristöllisen ja ympäristöllisen toiminnan parantamiseksi ja terveystulokset;
  • Arvioi yhteisön, terveydenhuoltojärjestelmän ja ympäristötarpeita ja voimavaroja sairauksien, toimenpiteiden ja politiikkojen kartoittamiseksi, jotka edellyttävät syvällistä huomiota terveystulosten parantamiseksi.
  • Mobilisoi ja laajenna kumppanuuksia UNM-verkostossa heimojen, alueellisten ja globaalien yhteisöjen, julkisten ja yksityisten laitosten sekä valtion virastojen kanssa toteuttamaan toimia, jotka edistävät terveyttä ja sosiaalista tasa-arvoa New Mexicossa, Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla, Tribal Nationsissa, maassa. , alue ja maapallo;
  • Kasvata ja ylläpitää korkeakoulua, joka on organisatorisesti ja taloudellisesti vahva ilmapiirin kanssa, joka arvostaa ja investoi ihmisiin.

Tieto-ohjautuva. Yhteisön motivoima.

Olemme kansallisesti tunnettuja työstämme epidemiologian, alkuperäiskansojen terveyden, yhteisön terveyden, maaseudun terveydenhuollon erojen ja yhteisöpohjaisen osallistavan tutkimuksen parissa. Valmistuneet jatkavat monipuolista uraa lääketieteessä, hätätilanteiden hallinnassa, kansanterveydessä, terveyskasvatuksessa, työterveyshuollossa, sosiaalityössä ja muussa. Koulutamme opiskelijoita kriittisiin taitoihin, mukaan lukien:

  • Terveyspolitiikan kehittäminen ja analysointi
  • Terveystietojen analyysi
  • Yhteisön edunvalvonta
  • Terveydenhuollon tarjoamisen ja laadun parantaminen
  • Taudin ehkäisy

Kansakunnan mallina College of Population Health tuottaa johtajia, jotka tekevät yhteisöistä terveellisempiä tutkimusten, tietojen, analyysien ja käytännön tulosten avulla.

Sijainnit

Albuquerque

Osoite
87131 Albuquerque, Uusi Meksiko, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: